090429

Hallo!
Idag har det varit en bra dag, dagen har gått skapligt fort:). Skolan har gått bra idag gjort lite korsord, matte och geografi:). Efter skolan gick jag och Elin hem till mig och jag städade, Celines rum var värst:P. Så jävla dammigt och äckligt:P. Har damsugit och skurat i alla rum så nu är det fint hemma:P. Har bara toaletterna kvar, men dom tar jag imorrn. Idag är det vara två dar kvar tills mamma, Celine och Nadia kmr hem:), det ska bli super skönt!! Komma hem till sig själv, det har varit kul och så hos Anette och Johan. Men borta bra och hemma bäst så är det bara:P. Imorrn är det valborg så ska ner och kolla på elden:P. Det blir nog kul:P.
Hoppas alla haft en bra dag

Puss puss

090428

Hallo!
Idag har det varit en seg dag igen, bara segt nu för tiden><. har blivit lite små förskyld igen och hostig hoppas det går över snart! Pallar inte vara sjuk någe mer. I skolan har jag inte gjort alls mkt jag och ELin har spelat lite spel och sen legat på soffan i elevrummet:P. Efter skolan cyklade jag hem till Anett och Johan och satte mig en stund och prata med Johan för han var den enda hemma:P. Sen kom Anett hem och fragade om vi skulle åka till nyk idag ist för imorrn,  så jag sprang hem och duscha och sen åkte vi in till nyköping. Vi gick inte där så länge men jag köpte fjärde boken i Twilight serien så nu är det bara att läsa:). Sen har jag kollat lite på tv och spelat Buzz med allihoppa det har varit as kul skrattat som fan:P. Nu är det bara två dagar kvar tills mamma kmr hem det ska bli skönt:).
Har haft en någelunda dag men en super kväll(:

Hoppas alla haft en bra dag(:

Puss puss

090427

Hallo!
Idag har det varit en riktigt seg dag, somnade ganska sent igår har lite svårt att sova nämligen><. Men jag fick ta mig upp iaf trött som jag var. Det blev skola men har inte gjort så mkt idag känns som jag mest setat av tiden faktiskt:P. För jag har inte haft lust alls att jobba. Efter skolan mötte jag älsklingen på stan han skulle äta frokust det blev på kebaben på stan haha:P. Efter det så gick vi lite, innan han skulle ta bussen in till nyköpping och åka hem:(. Ville verkligen inte att han skulle åka hem idag, vill ha han här allt känns så mkt bättre då på nåt sätt. Efter att han hade åkt så gick jag hem till Anette och satte mig framför tvenett tag, men det var inte så kul. Så jag gjorde i ordnng i köket ist. Men när Anette kom hem så blev hon nästan arg på mig för att jag ska inte göra sånt här :P. Sen blev det ännu mer tv, äte och sen hockey Sverige-Lettland, Sverige spelade bra och gjorde först ett-noll. Men sen gjorde Lettland två mål och Sverige låg lite efter men gjorde snart mål nr två. Så det blev två två och förlägnig och straffar och där tog Lettland hem det><. Men Sverige kämpade bra(:. Nu ska jag sova(: är skit trött:P
Vart en rätt bra dag(:

Hoppas alla andra har haft en bra dag(:

Puss puss

090426

Hello!
Idag har det varit en mys dag(: tillbringad med min älskling. Det har varit underbart vi har bara myst(:. Kollat på tv och så som man brukar göra.P. Imorrn åker han dock hem:(. Får hoppas att han kmr tillbaka snart! Det blir bara värre och värre för varje gång han åker nu, man saknar varandra mer och mer. Men det blir mysigare när man ses då iaf. Helgen har varit underbar har bara haft tid för varandra och det har varit underbart skönt!(: Allting känns så bra nu och det är meget skönt får hoppas det håller i sig!(:
Saknar min familj och längtar tills på fredag när dom kmr hem, saknar min säng xD

Hoppas alla haft en bra dag(:
Min har varit super:D


Puss puss

090425

Hallo!
Idag började jag dagen kl halv nio, väldigt väldigt tidigt hade lite svårt att sova:P. Jag gick upp och satte mig och prata med Anett. Vilket var mys mys(:. Sen gjorde vi i ordnig frukost vilket som vanligt gick väldigt segt:P. Efter det satte jag mig en stund i soffan och chilla lite, men inte så länge för att jag skulle hem och duscha och tvätta lite, sen bärde det av för att träffa Micke(:. DEt var mkt trevligt vi har myst hela dagen och lagat mat och kollat på hockey occh myst ännu mer(:. Det känndes otroligt bra har saknat honom massor och att bara ligga och hålla om varandra och känna hans närvaro var allt jag behövde för att dagen skulle bli mer en lyckad(: tack för att du har gjort min dag och min helg älskling jag älskar dig(:

Hoppas alla andra haft en bra dag(:
Gör min har varit toppen(:

Puss puss

090424

Hallo!
Vaknade upp hos Anett och Johan idag, var helt mördbultad efter natten. Sover nämligen på en luftmadrass och jag är inte van vid det och fick ganska ont i kroppen:P. Har också vart i skolan idag vilket var väldigt kul med tanke på att vi hade EQ och det blev heta diskussioner:P. Jag höjde rösten åt Raymond för att jag tyckte att han diskriminera det kvinnliga könsorganet:P men det gick över fort och vi förstog varandra. Sen var det lunch och då fortsatte disskusionerna:P det var mkt trevlans. Sen var det dags för nutidsfrågor, vilket gick sådär fick mkt hjälp av Charlie:P. Men Simon vann ju som vanligt:P.  Efter det så var skoldagen slut och jag och Elin gick hem till henne och hämta hennes saker och gick vidare från hennes pappa till mamma och lämnade hennes saker hon duscha och sen gick vi upp till mig:P. Jag bytte kläder och sen gick vi till Anett vilket var mkt trevligt(:. Senare på eftermiddagen så kom min älskling och det var mkt mys för det var ett tag sen jag träffade honom. Så det har varit en mkt bra dag förutom mag ont och illa mående(:. Mamma och dom är iaf framme nu och allt hade gått bra. Tycker fortfarande att det är jobbigt. Saknar dom redan!

Hopppas alla haft en bra dag det har iaf jag haft(:

Puss puss

Sötaste Celine(:<3

090423

Hello!
Idag har det varit en jobbig dag för jag gick upp kvart i fyra och somnade kl halv ett. Och för att mamma, Celine, Nadia och Ahmed skulle flyga till Maroco. Celine började när hon vakna att säga att hon inte vill åka, och började gråta och jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Nadia var inte häller på humör vilket var jobbigt för dom skulle åka, och jag ville ju att vi skulle hinna mysa innan dom åkte. Sen följde jag dom ner till bilen och sa hej då och när mamma krama mig kunde jag inte hålla mig längre jag började böla. När dom åkte så började jag gråta jätte mkt och mådde jätte dåligt det är så jobbigt att veta att dom ska flyga med tanke ppå att jag är så flygrädd. Då blir jag rädd åt dom. När jag kom upp igen var det alldelas tomt och kände mig ensamast i världen jag hade ingen att krama om och ingen att prata med. Den enda jag ville ha hos mig då var mamma eller Micke men ingen av dom kunde jag få. Sen gick jag hem till Anett och käka frukost och satt och prata lite med henne då var kl 20 i sex. Sen vid åtta bärde det av till skolan, det blev en lugn dag. Sen tog jag sällskap med Simon hem och gick till Anett. Vi gick hem till mig och gjorde i ordning lite, tog ut soporna och diskade upp det som va och plockade lite här och var. Vid fem igen gick jag hem och duscha och tog md lite kläder till imorrn. Sen blev det gH och Madagaskar 2

Vart en jobbig dag idag><

Hoppas alla andra har haft det bättre(:

Puss Puss

090420

Hello!
Har varit en bra dag idag, lite tråk i skolan bara för Elin var sjuk så jag blev ensamen:/. Men jag fick ganska mkt gjort iaf vilket är positivt:P. Efter skolan så kom mamma och hämta mig för att vi skulle in till nyk, för mamma Celine Ahmed och Nadia behövde kläder och skor till Maroco. Så det blev en hel dag på stan men det var mys, fast många sura miner:P. Sen åkte vi hem vid sex och mamma och jag släppte av dom andra och åkte ner till ica för att handla lite bebis mat och så(: och så åkte vi förbi morfar och hämta resväskor. Sen bärde det av hemmåt för oss med(:. Och nu sitter jag här ska snart dra mig till duschen tror jag(:. Min mobil har gått söder också och det suger!! Skärmen blev helt svart så man såg ingenting><. Så nu är man mobil lös hoppas på att få låna en av Anett om hon har.
Längtar till helgen för då kmr kanske älskling:D. Saknar dig oerhört baby!!

Hoppas alla haft en bra dag(:

Puss puss

 Nadia<3

090419

Hallo!
Idag vaknade jag rätt så sent, vid 11(: det var otroligt skönt att få sova lite:P. Sen gjorde jag mig i ordning för dagen:D. Jag gick ner med mamma och Anett på stan där mötte jag upp Natta vi handla och sen gick jag och Natta hem till henne. Det blev mkt prat och det var mys kändes lite som förr:P. Vi kollade på gamla kort xD det var extremt kul. Sen skulle Natta med bussen hem:(. Så jag vandrade hem i det här otroligt vackra men blåsiga väder som vi har:) det var mkr skönt:D. När jag kom hem softa jag lite i soffan sen blev det att laga mat, äta och sen göra i ordning i köket. Efter det städa jag i klädkammaren sen kollade jag lite på tv och nu sitter jag här:P.
Varit en otroligt bra dag(:
Saknar min älskling bara:/

Hoppas alla haft en bra dag(:

Puss puss

090418

Hello!
Idag har det varit en seg dag, gick upp vid tvåför jag har varit så sur så jag har legat och dragit mig i sängen:P. Sen förflytta jag mig till soffan och låg där. Vid fyra så skulle vi börja tvätta så har sprungit i tvättstugan till halv tio(: väldigt trevligt. Sen blev det att krypa ner i sängen och prata med älskling vi prata till halv tre tror jag nåt sånt:P. Man somna fort efter det måste jag säga(: varit en ganska slapp dag

hoppas alla haft en bra dag(:

puss puss

090417

Idag har det varit en pirrig dag har varit på vårdcentralen och tagit blodprov och kollat HB och blodsocker. Jag hade iaf inte diabetes vilket var tur eftersom att hon sa att jag hade teken på det. Men däremot hade jag urinvägsinflamation, vilket jag inte trodde för jag har inte könt något av det:P.Sen gick jag tillbaka till skolan, vilket bara var en timma kvar så det gick fort, efter skolan gick jag till Elin en stund. Vi båda var otroligt sega så vi låg bara i hennes säng och dega:P. Sen kom mamma och hämta mig  så åkte vi till apoteket och köpte pencelin. Sen åkte vi hem och dega lite till för jag är så otroligt trött hela tiden:P. Sen har vi varit uppe hos Anett och Johan och firat Emil(: det var mkt kul. Så nu är jag hemma igen, ska gå och sätta mig och kolla lite på talang. Inge roligt vid datorn:P.

Grattis till Emil 16 år och Elin 17 år idag puss på er sötnosar(:

Hoppas alla haft en bra dag(:
Minhar varit seg ><

Pusspuss

090415

Idag har varit en rolig dag i skolan, mkt skratt och flumm som vanligt xD. Efter skolan gick jag ner till vårdcentralen och vänta på mamma för hon va hos sjukgymnastern. Sen släppte hon av mig på Celines skolan så att jag kunde lämna lite pengar till henne som hon skulle ha till någon sak i skolan(:. Sen åkte vi till Anna-Lena och fika och mamma hjälpte henne med hennes dator och jag fick ta hand om Nadia ><:P. Sen när vi hade varit där i typ 2 och en halv timma så åkte vi och handla och jag köpte hårfärg fast toning den här gången:P. Det blev brunt nu iaf xD. Så nu får det räcka med att färga hår och skit, ska spara till min riktiga hårfärg:D.  Sen har man tvättat båda toaletterna färgat Celines hår och slöat lite:D. Snart ska jag kolla på room service:D fett kul!
Saknar min älskling med, kom till mig och håll om mig ist för att vara hemma!!! Älskar dig Micke<3

Hoppas alla haft en bra dag det har iaf jag haft:D

Puss puss

090414

Idag började skolan vilket är mkt skönt för då har man något att göra på dagarna ist för att gå hemma och vara deprimerad:P. Det var en rätt så lugn dag i skolan så det var kmt skönt, jobbade klart med engelska boken så nu är det bara matte som gäller:P. Efter skolan kom mamma och hämta mig så åkte vi hem och jag hämta vagnen åt henne för hon och Anett skulle ner på stan:D. Så man fick lite tid för sig själv hemma för en gångs skull, alltid någon här hemma annars><. Vi fyra gick jag ner till Mia för hon skulle hjälpa mig och färga håret. Det blev ju som det blev så det här kmr att bli en dyr historia. Efter det så gick jag och Mia hem till mig men hon var inte här så länge för hon  var trött och gick hem. Sen har jag ätit och setat här:P.
Ganska bra dag förutom håret ><
Hoppas alla andra haft en bra dag(:

Puss puss

090407

Hellu!

Idag har man bara legat hemme och degat med världens mensverk><. Och nu när man inte har ont i magen längre är dagen otroligt långtråkig:P
. Har pratat med min käraste kärlek typ hela dan har varit riktigt mys faktsikt:P. Tycker synd om honom som fått höra på mitt gnäll bara xD. Men vi tjejer får gnälla när vi har mens:P. Så så har min dag varit :P.
Nu ska jag ta en promis med Mia(:.

Sjukt seg dag:P

Hoppas alla andra haft en bra dag iaf(:

Puss puss

6 april

Hejsan hoppsan!

Nu var det ett tag sen man skrev något men vi har haft virus på datorn så den har inte gått att använda. Men nu är den bra igen:P. Det har inte hänt så mkt ändå på sista tiden det är väll det gamla vanliga:P. Killproblem, kompisar och Nadia har fyllt år men annars inget speciellt. Idag ska jag vara med Elin och det ska bli mkt mys, vet inte vad vi ska göra än men det blir nog något roligt det brukar det bli:P. Tidig morgon idag för övrigt, första dagen på lovet och man blir väckt av sin familj som inte kan vara tysta kl kvart i åtta på morgonen >< jag var något sur måste jag säga. Så dagen har gått mkt segt hittills kl är nu halv tolv och det känns som om den är halv tre eller nåt:P. Men nu ska jag ut i det fina vädret och ta mig en promenad ner på stan och möta Elin(:.

Hoppas alla får en underbart fin dag(:

Puss puss