23 mars

Idag har jag varit i skolan vilket var mkt kul, det var mkt skratt ihop med Charlie och Elin:D. Vi pratade om taxiöron och allt annat som det innebär xD. Jag jobbade massa engelska idag kändes det som:P, men jag frågade Elin hela tiden sry gumms(:. Roligaste dagen på länge med tanke på det har varit dom senaste dagarna:P. Efter det blev det nyk med mamma Celine och Nadia skulle handla, men jag satt i bilen palla inte gå runt i affären inte på humör liksom:P. Efter det så har jag bara legat och tänkt på massa skit vilket man inte ska göra för då blir man deppig xD

Tack för en bra dag Elin älskar dig<3


Puss puss


 sötbarnet själv när hon sover:P<3

22 mars

Idag har jag inte gjort något alls bara legat på soffan och degat, har inte varit på humör för att göra något liksom. Allt är så jävla fuckt up just nu, vet ingenting längre. Varför kan inte allt bara va bra för en gångs skull?! Jag kan inte fölora dig nu jag klarar inte det! Men men livet är hårt, allt hade varit så jävla mkt bättre om jag fick göra mer skaker. Det är alltid mitt fel på något vis fattar inte hur jag lyckas helt jävla otroligt.
Alla ska veta att man kan inte tycka om alla så är det bara, men man ska ge alla personer en värdig chans okej?! Man måste lära känna innan man fattar sitt beslut. Och jag vet om någon att alla inte kan tycka om alla, tro mig. Och jag vet att jag är svår att lära känna men jag lovar att någonstans är jag en bra mäniska och jag ska försöka visa det för dig! Önska bara att folk tog sig tid att verkligen lära känna mig. Men men ..... Och Micke du betyder sjukt mkt för mig, och jag vill inte förlora dig. Men jag är den jag är och kan inte förändra mig mer en vad jag redan gjort. Hoppas att ´du vill ha det jag kan ge dig. Älskar dig över allt<33


Jag vet fan inte vad jag ska göra längre?!

Puss puss


19 mars

Jag har legat hemma idag med men har mått mkt bättre(:, lite ont i huvet bara. Låg typ hela morgonen men sen orkade jag inte ligga och slöa mer så jag har städat mitt rum från kl typ elva till halv fem xD, har ränsat kläder, damat, damsugit och skurat golven(: känner mig lite duktig faktiskt:P. Sen har jag busat med Nadia som vanligt men hon är sjuk så hon är jätte gnällig ><. Så har min dag sätt ut hoppas ni har haft en bra dag(:


Puss puss

18 mars

Idag har jag legat hemma och vart sjuk vilket har varit väldigt tråkigt! Har legat och bara varit hela dan med huvudvärk och täppt >< och Nadia är med sjuk och har varit jätte gnällig hela dan. Det har varit jätte jobbigt, för hon har gråtit och skrikit för ingenting! Hoppas på att jag är bättre imorrn så att jag kan komma mig till skolan(:. Roligare där än att ligga hemma måste jag säga. Nu har jag också kommit på vad jag eventuellt ska söka för gymnasium(: Hantverk stil och trend i Norrköping det värkar mkt mkt roligt(:, som andra val blir det väll estet musik. Sen får vi väll se vad som händer:P.
Känner idag att jag hade behövt någon att krama om vet inte varför men jag vill verkligen ha en såndär sjukt mysig kram just nu, och jag vet vem som kan ge mig det:P min älskade pojkvän men det blir ju lite svårt eftersom att han bor en bit bort xD. Får vackert vänta tills han kmr nästa gång :(. Älskar dig Micke och saknar dig meget mkt!!
Hoppas att alla andra haft en bra dag i dag iaf(:

Puss puss

17 mars

Har varit en väldigt seg dag, har inte fått mkt sömn inatt. Har vridit och vänt på mig hela natten. När jag väl somna så skulle jag upp. Låg kvar i sängen lite för länge så jag fick skynda mig upp och till skolan, väl där så har man typ halvsovit hela dan. Efter skolan gick jag till Elin en stund och satt där och kolla på tv. Sen gick jag till bussen för jag skulle åka in till nyköping och klippa mig:P med Mia(:. Det blev mkt bra och Mia blev mkt söt(:. Sen så skulle Mia träffa några kompisar, men jag skulle åka hem och jag prickade bussen perfeckt. På bussen träffade jag Dennis och Wojteck och dom har man inte träffat på ett tag så det var kulit(:. När jag kom hem satte jag mig i soffan och slöa, med tanke på att jag inte mår bra alls sen åt jag lite mat och nu sitter jag här och ugglar ska väl gå och lägga mig snart trött som fan:P.

Puss puss

10 mars

Idag var jag lika seg när jag vkna som jag var igår, gick upp kvart i sju för att duscha:P. Stog i duschen ett tag och typ somna:P. Efter det gick jag och klädde på mig och sov en stund till sen gick jag upp och åt frukost. Sen gick jag och gosa med Nadia som är super gosig när hon är ny vaken(:. Sen bärde det av till skolan jag kom ganska så tidigt tio över åtta var jag där. Sen har jag bara setat och jobbat matte och busat med Elin och det har varit super kul(: och nu sitter jag hemma hos elin och nu ska vi kolla på film(:. Bolt tror jag :P.
Har varit en bra dag än så länge(:

Puss puss

9 mars

I dag vaknade jag tio över 7 och var as seg kände verkligen inte för att gå till skolan idag, men jag tog kraft till mig och gick upp. Jag gickupp och gjorde mig i ordning och åt lite frukost(:. Sen gick jag den tråkiga vägen till skolan, när jag kom dit satte jag mig  och prata lite med elin(:. Sen kolla vi på nyheter:P, sen jobba vi lite spela kort sen skulle vi ha musik(:. Óch jag lärde mig faktiskt något för en gångs skull xD. Sen lunch och jobba, vi fick sluta tidigare idag för att Christer skulle på möte så vi ett så gick jag hem. När jag kom hem gick jag och la mig och vila två timmar, sen när jag vakna åt jag lite mat. Sen har jag busat med Nadia och vart ute och gått med Denise och Mia vilket var super kul för jag har inte träffat Denise på hur länge som hällst(: när jag kom hem gav jag Nadia mat och åt två mackor och nu sitter jag här och degar har varit en skön dag(:. Tack för att jag fick följa med er Mia och Denise(: <3

Puss puss


5 mars

Idag har jag börjat på IV, det var rätt så kul(:. Har fått en massa böcker och skåp och grejer så nu är det bara att plugg!! Det är skönt att komma till ett ställe där man inte känner sig så dömd och hatat, det kändes lite så på bygg som om dom hatade mig eller tyckte att jag inte försökte. Med det gjorde jag verkligen vill verkligen gå där! Men men livet är hårt:P. Sen efter skolan så va jag med Elin, vi satt och pratade det var väldigt mysigt det var länge sen jag pratade med henne det kändes skönt(:. Sen kom mamma och hämta mig vid halv sju och då åkte jag hem och åt och nu sitter jag här:P roligt roligt. Varit en bra dag idag iaf(:.

Puss puss

3 mars

Idag skulle jag ha åkt till skolan men försov mig så jag sket idet:P. Så jag har gått runt och plockat och städat här hela dan:P. Sen på eftermiddagen så la jag mig oc sov en stund, det vara meget skönt(:. Så har jag busat massor med Nadia idag:P. Det har varit kulit:P. Så nu ska jag bara ta det lugnt sen ska jag följa min syster till träningen och passa på att sola lite så att jag får lite färg:P. Det ska bli mys pys:P. Längtar till helgen hoppas på att sötste älsklingen kmr då(:. Saknar honom massor:/.
Hoppas att alla har haft en bra dag, det har jag iaf lite seg men bra(:

Puss puss

2 mars

Idag blev jag veckt av mamma kl 7 ><, sen fick jag ta hand om lilla Nadia för mamma skulle till jobbet och hennes pappa låg och sov:P. Så vi gjorde fruksot och jag ringde min syo och pratade lite med henne:P. Sen blev det tven, sen vid tio gick jag och Nadia och la oss en stund vid elva åt hon lunch och sedan gick vi och mötte mamma på jobbet och gick ner och handla. När jag kom hem så lagade jag mat:P det  blev det gamla vanliga köttfärsås och spagetti:P. Efter det la jag mi på soffan en stund frös som en jag vet inte vad:P efter det bakade jag kladdkaka:P. Sen ringde pappa med ganska så dåliga nyheter:/. Efter det har jag setat och retat min mamma:P. Och nu sitter jag här och degar:P intressant dag va:P.

Puss puss