....

day after day
time pass away
and I just can't get you off my mind
nobody knows
I hide it inside
I keep on searching but i can't find

the courage to show
to letting you know
I've never felt so much love before
and once again I'm thinkin' about
takin' the easy way out

but if I let you go
I will never know
what my life would be
holding you close to me
will I ever see
you smiling back at me
oh yeah
how will I know
if I let you go

night after night
I hear myself say
why can't this feeling just fade away
there's no one like you
you speak to my heart
it's such a shame
we're worlds apart

I'm too shy to ask
I'm too proud to lose
but sooner or later I've gotta choose
and once again
I'm thinkin' about
taking the easy way out

but if I let you go
I will never know
what my life would be
holding you close to me
will I ever see
you smiling back at me
oh yeah
how will I know
if I let you go

if I let you go, oh baby

oooh

once again I'm thinkin' about
takin' the easy way out

but if I let you go
I will never know
what my life would be
holding you close to me (close to me)
will I ever see
you smiling back at me
oh yeah
how will I know
if I let you go

but if I let you go
I will never know
(oh baby)

will I ever see
you smiling back at me
oh yeah
How will I know
(how will i know)
if I let you go


Yes how will I know if I let you go?

090928

Hallo!
Är lite dålig på uppdatering men som sagt jag har inge liv. Dagen har väl varit okej, fast våran klass är ju som den är.
Jag har seriöst inte vart med om något liknande och jag har gått i bråkiga klasser. Dom tror på riktigt att dom kan bete sig hur som hällst.... Och min bildlärare fattar inte att jag inte kan rita och kan hennes jävla bild språk, jag är inte Picaso... När jag kom hem åkte vi till The Phone House och skulle fixa med min mobil men jag får vänta yttligar några veckor har fan väntat i två månader håller på att bli galen... Har inte gjort så mkt mer får inte så mkt tid över med tanke på att jag pendlar men det gör inte så mkt eftersom att jag ändå inte har något att göra:P. Hoppas jag får nåt att göra i helgen iaf:P.

Pöss

090923

Halo!
Sitter på datakunskap, läraren lyssnar inte när man pratar med honom ><. Vi kanske måste gå längre bara för att några i klassen vill ha rast så då måste kanske Sarha och jag ta halv sex tåget hem vilket blir mkt vänta.... Så hoppas att han lyssnar på mig snart. Är sjukt trött idag det var jobbigt att ta sig upp imorse men när man väl kom upp så gick det rätt så bra:P. Imorrn ska jag leka med Elin slutar även tidigt imorrn vilket är skönt (:.
Nu måst e vi börja jobba igen ><

Pöss

090920

Hallo!
Helgen har varit som vanligt sjukt tråkig:P. Fast i fredags va jag iaf med Elin och Pontus vilket var kul men annars har helgen sugit. Har setat hemma och spelat Crach, skulle vart med Elin Ö igår men hon hörde aldrig av sig så blev inget. Kollade på Freaky Friday vilket var kul det va ett tag sen man såg den:P. Idag har jag med bara spelat hjälpt mamma lite med maten typ. Ska väl snart äta sen blir det One Three Hill!!:D.

Jag vet att jag är patetisk men jag kan inte rå för att jag älskar dig som jag gör...

Pöss

090914

Hallo!
Dagen har varit mkt mkt seg vi inte alls kul iskolan idag ville bara hem till min säng och gråta. I skolan så hade vi redovisningar och grejer har inte gjort min men ska, vårna klass är så sjukt respektlös dom kan verkligen inte vara tysta när andra pratar. Efter skolan så åkte jag hem och la mig på sofflocket helt slut, man blir så sjukt trött av att gå upp så tiidigt:P. Har inte gjort så mkt mer skulle vilja hitta på nåt med någon för att slippa tänka kanska tar en prommis med Elin när vi har ätit. 
Jag vill bara sluta tänka, varför får jag dig inte ur mitt huvud? Varför är jag så himla kär idig? Varför kan jag inte bara gå vidare? Jo det det är för att jag älskar dig och du har bokstavligen stulit mitt hjärta... 
Alla säger att det är skönt att vara singel, men jag har inte känt mis så ensam någonsin som jag gör nu/och sen den dagen då du lämna min sida. 
Tänker på dig varje dag :/
Hoppas att du har det bra.

Pöss



Min älskade Elin Danilesson Älskar dig mest <33

  

090912

Hallo!
Sitter hemma hos Elin, hon ligger i sin säng och ser almänt snygg ut ;). Igår va det en halvt rolig dag, först åkte jag till Gripen och lämna böcker och lekte med Elin. Sen när hon och jag kom hem handla vi hon städa lite hos sin mamma och sen gick vi till mig och laga mat:P. Sen gick vi ut och lekte lite sen gick vi till Pontus oah kolla på katterna(:
Sen när vi kom hem så somna hon direkt vilket var ganska så skönt:P.
 men nu ska jag umgås

Pöss

090911

Hallo!
Idag är jag hemma från skolan för att jag missa bussen imorse så jag pluggar hemma ist. Ska in till Gripen lite senar och lämna några böcker som jag inte har lämnat tillbaka än:P. Ska snart börja göra mig i ordning så jag är klar att åka till nyköping och handla och lite sånt:P. Ska laga mat idag för mamma och Celine är i Ullared så nån måste ju laga mat :P. Har inte så mkt att berätta har ett ganska så trist liv xD men men:P
Jag & Du vrf kan jag inte släppa det, du är han du är det du är allt. Vill sluta gråta, sluta hoppas och sluta vilja. Varför är jag så trög och inte fattar att jag måste gå vidare? 

Varför hoppa på någon som redan ligger? Vad är ditt problem, i mina ögon är du bara patetisk! När du ser mig vågar du inte ens titta på mig eller hälsa, jag är inte arg på dig eller nåt tycker bara att du är sjukt patetiskt och behöver mogna. Kom ner till jorden lilla gubben... 

My heart still belongs to you...

Pöss

 







090907

Hallo!
Dålig uppdaternig nu på ett tag, men jag får ångest så fort jag tänker på dator så hari nte velat sitta. Helgen har varit sjukt tråkig har inte gjorde ett piss, förutom i lördags på dan då va jag hemma hos Elin och fira Robin. Sen har jag inte gjort nåt alls.
Önska jag kunde glömma, gå vidare släppa allt släppa dig. Det var flera månader sen jag förlora dig men jag kan inte släppa taget, inte sluta gråta och tänka på att vi hade det lite bra iaf.  Jag vill skicka iväg ett sms och fråga hur du mår hur det går med skolan. Bara veta att du mår bra. Önska man kunde vrida tillbaka tiden och göra allt bättre hade jag haft dig kvar då, hade det funkat bättre?
Det är saker jag aldrig kommer att få veta....
Saknade är stor, jag vill att den ska försvinna men endå inte...

Pöss