090731

Hallo!
Vill börja med att gratta min kära Elin som fyller år idag:)! Grattis grattis!!! Ewe ligger och leker i sängen och sjunger I´am a true beliver xD och jag sitter här och muppar!:P Vi har feta damp rycket och är as flummiga och ska snart gå ut och leta upp några att sätta på xD. Idag har vi varit vi varit på någon markand i Kungälv och det pisse regna typ>< inte mys alls:P. Sen har vi kollat på Stockholm buggi som äger(:. Och nu sitter vi bara och dampar järnet till Bon jovi Living on a prayer xD. Fett nice!
Vill bara tillägga att jag harlärt Löken att säga hajar som hajar fett hajar xD. Väldigt intressan måste jag ju säga;). Imorrn ska vi till Lee på kalas eller nåt, ska väl bli kul om man räknar bort en del....
Pöss på er nu ska jag vålgästa Ewe i sängen mohahha mohaha!! xD

kväll..

Hallo!
Har varit inne i Göteborg och köpt skor blev enkla tyg skor svart(: det var mys somna typ på bussen vägen hem:P. Gick och hyrde film Center Stage Turn It Up och Kenny Starfighter. Tycker dock inte att Kenny .... är så värst bra men dom andra gillar den:P. Just nu är Ewe i duschen och jag sitter här och skriver, Jesper ligger i sängen och så väntar vi på Löken som med vill se Kenny Starfighter. Ewe fick värsta damp rycket när vi kolla film förut låg typ och halvsov båda två och helt plötsligt så satte hon sig upp och börja as garva åt ingenting xD. Har vait och handlat lite melon, annanas och godis som vi ska mysa med ikväll:P. kmr att bli super mys:D.

Puss på er

090730

Hallo!
har inte fått mkt sömn alls i natt:P. När vi kom till Hampus igår blev det att sitta i soffan tills han kom hem från sin fotbollsträning. När han kom hem vid så där kvart över åtta så blev det att bada tunna vilket var mkt mys(:. Satt i i typ två timmar och snacka bara massa skit xD. Efter det satte vi på en film och mysa ner oss i soffan, vid tolv gick Ewe och Jeppe och la sig så jag blev ensam kvar med Hampus och Löken:P. vi kollade på Madagaskar 2 fast palla inte hela så jag vi gick och la oss:P. Jag och Löken låg uppe och prata hela natten vilket var mkt mys ända tills han somna och jag fick ligga vaken själv vi halv sju palla jag inte mer så gick ner och satte på en film vid tio kom Ewe ner och då blev det full rulle för alla kom upp en efter en efter det :P. Sen blev det kolla film och tråka. Och nu är vi hemma hos Ewe. Har ingen aning om vad som händer hoppas på att vi hyr nån film så vi kan kolal några stycken så att vi har nåt att göra iaf:P.

Puss på er

090729

Hallo!
Idag blev det en tidig morgon vi gick upp kl åtta ><. Vi åkte till Nordens Ark en djurpar as mysig va den massa fina djur va den maffigaste tigern som jag föll för så jävla söta djur(:. Vill ha en egen tiger vet att det inte går men dom är ju så sjukt söta:P. När vi kom hem blev det duschen vilket var så jävla skönt, ikväll ska vi till Hampus och bada bad tunna och sova kvar:P. Nån kompis till Ewe så har ingen aning om vem det är :P. Det blir jag, Ewe, Jesper hennes kille, Löken och Hampus(:. Sen blir det väl film eller nåt :P.

Puss på er





090728

Hallo!
Kl är nu 10:23 och jag, Ewe, Löken och Anna-Lee ska snart i till Göteborg för att shoppa lite det är massa rea. Igår fotade vi lite och det blev några bra bilder iaf(:. Bilder från idag kmr nog ikväll:P och så ska jag göra om min blogg någon dag eller aa Ewe ska. Den kan ju inte se ut så här längre xD så äntligen. Skriver nog mer ikväll om jag får tid annars höres vi en annan dag xD ha en bra dag
pöss på er;)

 

090721

Hallo!
Idag har det varit segt har städat mitt rum lite och läst lite bok. Nu är kl 4 snart och jag tänkte cykla ner på stan och träffa Natta. Vi ska leka:P. Men vet inte vad vi ska hitta på än xD. Men det märks väl:P. Ja jag har inte så mkt att säga händer inte så mkt, det är rätt pissigt väder så kan inte göra så mkt :P. Kvällarna har varit att kolla film med Elin och Fredrik vilket har varit mys och sen har jag väl bara umgåts med Elin på dagarna:P
Det är väl typ det, hoppas det händer mer snart:P

 

Bilder från sova hos Elin











090718

Hallo!
Kl är nu halv ett och jag och Elin (ö) sitter och degar hos hennes pappa. Har sovit öer hos sötöten vilket har varit mkt mysigt vi somna ganska fort för vi var mkt trötta:P Ska åka in till Strandstuviken i Nyköping och bada och sola vilket ska bli mkt mys. Har inte skrivit på ett tag men har inte gjort så mkt har varit med Elin hela vecka och vi har lekt med Kalla och fredrik och kollat film:D har fått ännu mer färg så jag är fett stolt det var mkt länge sen jag va så brun:P hoppas på mer färg den här sommaren :p vill bara meddela att det är 31 dagar kvar tills jag börja skolan. Jag börjar den 18 augusti vilket jag längtar till:D.
Bilder från veckan och igår kmr(:

090712

Hallo!
Idag är det Söndag vilket inebär att jag åker hem imorrn!:D Ska bli så jävla skönt att komma hem et första jag ska göra är att gå ut och gå och kanske bada! Det har varit mysigt att få träffa mormor och morbror Kim men jag saknar människor. Ska kanske leka lite med Elin (Ö)(:. Bussen från sveneljung går kl 07:10 och är i Borås kl 07:52 så får jag sitta där i en till och vänta på nästa buss som går kl 08:50 och är framme i Nyköping kl 13:00 och bussen därifrån till Oxelösund går kl 13:18 och är hemma typ 13:45:P. Sen är jag hemma ska packa upp och gå ut!:P Idag har jag inte gjort mkt  alls bara tråkat har regnat som bara den på dagen sen så nu på kvällen är det fint väder ><. Ska snart gå och umgås med min kära mormor lite. Ja har inte mkt och säga efter som att det inte händer något här xD

090710

Hallo!
Vakande vid tio idag(: mkt skönt att få sova lite längre än åtta iaf. Sov i Kims rum inatt för han sov hos en kompis mkt skönt att få sova i en säng:P. Satte på Twilight när jag vaknade och låg och kollade på den i sängen(:. As skönt sen blev 8 mile. Har legat i sängen tills nu funderar på att gå och göra lite frukost sen blir det nog ayy krypa ner i sängen ett tag till om inte Kim kmr hem:P. Ska bort till mormor vid tre så ska vi gå och handla sen när hon slutar(:. Vi ska laga lasange idag det ska bli gott(:
Mitt hjärta verker utan dig men jag ska komma över dig måste gå vidare..

mkt bra låt(:

LAZA & ROYAL - Marilyn Manroe (feat. Tyler Sherritt) DEn är mkt mkt bra gillar den as mkt :P

090709

Hallo!
Ännu en seg dag, det regnar som bara den så man kan inte gå ut och göra något ><. Kmr börja klättra på väggarna det är sjukt tråkigt att inte ha någon att prata och umgås med på dagarna. Hoppas på att få åka hem snart har hittat ett ställe att bo på så funderar på att göra det(: pallar inte vara kvar här. Det är inte det att jag tycker om att vara hos mormor och så men jag saknar vännerna min dom som vill att jag ska komma hem iaf. Behöver få ha lite kul den här sommaren iaf. Den har sugit pung hit tills iaf. Men men behöver bara pengar sen så ska jag åka hem blir väl på lördag söndag eller nåt sånt:D. Hoppas jag iaf.
Saknar din närhet, det suger att du inte finns här för mig längre känns så sjuk tomt.

090707

Hallo!
Vaknade upp i soffan hos mormor kl 8 imorse av att telefonen ringer ><. Kul kul... Gick upp och satte mig och prata lite med mormor innan hon gick till jobbet. Sen blev det att sitta och titta på tv, vid kvart i 11 ringer lilla Elin (Ö) och vi prata lite till typ kvart i tolv. Det var mys pys(:. Sen så lagade jag mat till min kära arbetande morbror:P han blev nöjd iaf så det är bra. Va ju ingen komplicerad maträtt stekt falukorv med pasta:P. Sen har jag tvättat och diskat. Sen hade jag tråk igen så jag lockade håret och sminka mig lite lätt inte mkt alls. Ocn nu sitter jag inne på mormors arbetsrum ska snart hem och öppna till Kim:P. Sen ska vi in till Borås.
Om du bara visste kanske du skulle tänka anurlunda...

090706

Hallo!
Var ett tag sen man skrev men det har varit mkt på sista tiden. Nu sitter jag på biblioteket i Svenljunga hos min mormor, åkte hit igår. Har bråkat med min mamma igen så får inte vara hemma på ett tag, men jaag hoppas på att få åka hem på fredag eller lördag. Dom tre senaste dagarna har varit ett helvete massa bråk med mamma och hennes puckade man. Och jag hade det ju inte jobbigt med det som var innan nej inte då.... Men jaja hoppas på att saker och ting äntligen löser sig nu att mamma förstår att hon inte kan fortsätta så här.
Jag ska bevisa det för dig även fast jag inte kan få dig......