Äntligen!

Hihi äntligen, nu har jag klarat alla delproven på albertsons hemsida så nu är det bara att öva lite på slutproven sen är det bara att boka:D så jävla skönt!! Så nu är jag lycklig!
Idag har jag varit hos min älskling(: det var mysigt, fast jag var rätt så grinig för att jag hade så grymt ont i huvudet.. Men det gick över framåt kvällen, så då blev det lite mysigare iaf, hoppas att det blir bättre nästa helg!

Men nu ska jag sova ubertrött! I morgon blir det att plugga till nageprovet som är på måndag><

Kladdkaka:D

mums jag och Elin bakade en väldigt god kladdkaka faktiskt:P. Dock blev den inte så kladdig men den blev god iaf:P. Det är huvudsaken. va inne på albertsons idag och frågade om det som jag behövde hjälp med och när man får det förklarat för en så är det ju inte så jälva svårt man blir ju nästa lite sur på sig själv >< fett störande att det är så enkelt så att man inte kommer på det själv><. Aja men nu kanske jag klarar proven snart så jag kan göra det riktiga provet så att jagkan lägga denna stressfaktor bakom mig:P.
Har varit en rällativ lugn dag idag:P skönt faktiskt i morgon är det skola igen:D eller inte><. Inte alls sugen måste jag säga.. men inte så lång dag iaf så det är skönt:D. förhoppningsvis har min morfar tid för mig i morgon så vi kan köra lite det vore kul.

Ledig^^,

Idag är jag ledig eftersom att jag byter praktikplats så jag börjar på den nästa vecka:) ska vara på nagelbarenhos Jenny nu. Det kommer nog att bli jätte kul för då kanske jag får hålla på mer med naglar!:D.
Idag ska jag in till Albertsons och fråga lite frågor om olika saker som jag inte har en aning om haha:P hoppas bara att Tobbe är där för han förklarade jätte bra för mig sist bara det att jag inte fick pappret ><. När jag kommer hem därifrån ska jag leka lite med Elin sen på kvällen blir det lite plugg på engelska och lite körkort förhoppningsvis:D.


Gammal bild:D

House!

Aa det är den musik stilen min grupp ska ha på modevisningen ?! Och jag tänker vad fan är det för något liksom.. Ja det är något jag måste ta reda på:P. Ska ju ha lilla Natta som model och det gillas massor! :D Hon kommer bli så cool:D fast väldigt olik sig själv med tanke på att hon ska vara extremt sminkad och då menar jag extremt! Hoppas att det blir bra bara:D. Måste öva lite på henne när hon kommer till sin mor nästa gån;).
Har varit en lång och jobbig dag idag inte på det bästa humöret kan jag säga..

Säger bara att jag måste börja träna!! Måste dra mitt feta arsle till gymmet!! Är stor som ett hus just nu och får fortfarande inte på mig mina jeans!! Men jag måste ha någon som sponsrar mitt dyra gymkort! Måste tjats på mamma ikväll så det blir av snart!

Saknar min älskling!


Saknar sommar!


hihi ungefär ett år sen xD

Älskar dig mest!

Värdelöst..

Man pluggar och pluggar men kommer aldrig någonstans.. Ibland känner jag mig bara så jävla trög och att det är sjukt onödigt att lägga ner tid på att plugga för jag lyckas ju aldrig.. Kommer aldrig få det där förbannade körkortet för teorin är för svår för en människa med för lite hjärnceller alltså jag.. Blir så irriterad på mig själv..

Aja legat hemma idag mådde inte alls bra imorse och inte under förmiddagen men det blev bättre på eftermiddagen så det känns bättre nu så skola blir det imorgon iaf. Fick iaf rensa ut mina kläder idag ska ta med mig lite till Julia i helgen för hon ville se om det fanns något som hon gillar, inte för att jag tror det haha men kan väl ta med det iaf sen kan jag bara slänga det för jag orkar inte släpa med det hem sen liksom lite onödigt känner jag:P. Ska fixa hennes naglar i helgen med får hålla tummarna att jag lyckas med det.
Aja nu ska jag väl plugga lite till antar jag inget bättre för mig iaf.. Hoppas att det går in lite i huvudet..

Beställt!:)

Beställt jätte fina kläder från h&m:D super nöjd och dom kommer i veckan med så behöver inte vänta så läng :D så det gillas:D!


Och en jätte fin tröja det gillas :D

Nu ska jag äntligen få mina skor som jag har velat ha hur länge som möjligt:p

Super söt klänning :D

Mumsig pizza! ^^,

Idag vart det att vara hemma och vara barnis, Nadia vakna klockan fem i åtta i morse och va inte alls glad för varken hennes mamma eller pappa va hemma så morgon började med en gnällig unge>< vi la oss på soffan eller a jag la mig på soffan och Nadia satt på mig och jag somna till kanske halv tio eller hon väckte ju mig ibland när hon ville ha något och då blev det frukost. Efter det fixa jag i ordning köket medans jag prtatade med Topias i telefon.. Köket var ju inte så vackert så det var ju mindre kul.
Efter lunch så va det dagsför Nadia att sova middag det tog lång tid att få henne att somna plus att hon inte sov länge men jag fick iaf sova lite med:) sovit nästan hela dagen mycket skönt eftersom att man mår lite sådär.. Sen gick vi ut för att träffa Nathalie för hon ville ta lite kort på Nadia vilket Nadia ville väldigt mycket hon var så glad när vi gick bort mot Nathalie:D. Men vi va inte ute så länge för Natta skulle hem till Eskilstuna så, men kanske får träffa henne nästa helg:).

Sen gick jag hem och la mig på soffan igen, duscha och kröp ner i sängen en stund.. Synd bara att man inte hade sällskap men antar att det var bäst så...
Sen blev det en mumsig matig hemmagjord Pizza som min mor lagat som var mycket god:D


Den var mycket godare än den ser ut:P

Gillar inte att vara ensam vill ha ett underbart sällskap men antar att det är bäst att vi inte är idag..

210110-210111♥

Firade ett år med världens bästa! Han hade bokat hotel och bokat bord på Ming Palce (min favorit resturang). Jag tog tåget från Norrköping till Eskilstuna blev uppmött av min älsling när jag gick mot Hotelet blev omfamnad och pussad på:D. Sen gick vi till Hotelet och duscha och gjorde oss i ordnig för att gå ut och äta och han var underbart fin och underbar hela kvällen!
Efter maten gick vi upp och la oss på sängen och smälte maten lite för man äter ju mer än vad man orkar för det är så sjukt gott på Ming Palce! Sen bärde det av ner till baren där vi myste med en drink och skön musik(:.
När vi sen gick upp till rummet så fick jag gå in på toaletten för Topias skulle fixa något?!:) Han la rosblad på sängen och även en hel ros hade lagt roblad på bordet med tända ljus ställt en flaska med Chanpagne på golvet och två fina glas brevid:D och så log han själv på sängen super sexig som alltid:D.


Sen myste vi hela kvällen/natten bara kramades och ägnade oss åt varnade och kollade på film och prata! Dock blev jag lite tråkig för jag börjar bli sjuk och så var jag jätte trött så ville bara vara ifred><. Men allt som allt så var kvällen underbar och den kunde inte ha blivit bättre och jag hade inte tillbringat den på något annat vis om jag hade fått göra om den en gång till!
Jag älskar dig mest Topias du är viktigast för mig och jag längtar tills jag får hålla om dig igen!<3
Säger bara att man kan inte få en bättre eller mer underbar kille! Jag har fått den bästa!

Jag älskar dig Topias mer än allt annat!
Minä rakastan sinua rakas!
<3
210110-210111



Nice ^^,

Hihi jag som trode att jag skulle få vänta på tåget tills kl halv tre:P, men det behövde jag inte för jag hade missat att se att det gick ett tåg kl 13.36:) tur att jag åkte ner för att titta om det andra tåget var sent så att jag skulle få komma hem tidigare och det var ju väldigt bra att jag gjorde det:D Men bussen hem från Nyköping tog väldigt lång tid... blev fett irriterad på bussföraren för han var så sjukt seg stod typ stilla i flera minuter på en busshållsplats.. Så det tog lika lång tid att komma hem som det skulle ha gjort om jag tog tåget som gick halv tre men jaja jag kom hem iaf det är väl det som är huvudsaken:P.

Skoldagen gick rätt så fort så det var skönt, hoppas att morgondagen går lika fort:P. Ingen idott imorgon för vi ska välja Indviduella valet till 3:an. Vet iaf att jag ska välja Historia A så jag får lite merit poäng:P men jag vet inte vad jag ska välja mer det är ju en hundra poängs kurs så jag behöver bara välja en 50 poängs kurs till:P. Men ska kolla igenom papprerna idag och se vad jag kommer fram till:p.

Imorgon är det min och älsklingens dag så jag får berätta om den på lördag:D.


Minä rakastan sinua  <3

Sova♥

Åh vad jag längtar efter sängen just nu! Skulle vara så mysigt om jag fick krypa ner bredvid min älskling och krypa upp hos honom och mysa in mig bredvid honom det skulle jag verkligen vilja nu. Men jag måste lägga mig ensam idag >< och så kan jag inte slita mig från fuskbyggarna för det är helt sjukt hur människor kan bete sig om ni har sett det någon gång så förstår ni:P. Idag var det praktik fik det mysiga uppdraget att städa ut deras förråd och fixa sånna saker så det var ju mindre roligt.. Hoppas att jag får göra mera saker snart><.
Imorgon blir det skola inte ås taggad måste jag säga, måste vänta från 12.40 till 14.30 då tåget går >< så det är det värsta med torsdagar.. Annars är det ju skönt att man slutar tidigt:P.
Ska väl gå förbi körskolan imorgon med för behöver lite hjälp mer hur man räknar ut rörelseenergi, hur stor stoppsträckan blir om man sänger farten från 80 km/h till 40 km/h osv så att jag kan klara teorin snart så jag slipper den där skiten..
Sen ska jag gå och dela ut lite Cv:n (: hoppas på sommarjobb i år alltså annars vet jag inte vad jag tar mig åt i sommar kommer få ångest av att gå hemma och inte göra någtot...
Min kär pojkvän ska kanske jobba i norra Sverige eller Finland hela sommaren, det suger en aning men om han får mycket pengar så får han bjuda mig på en utlandsresa med inräcknad shopping ^^, skojja men nästan iaf:P



Längtar tills på fredag då jag får krypa ner bredvid min älskling!

R.I.P

Vila i frid kära Marigit! Va på begravning idag och den var väldigt fin och lätt. Trodde inte att jag skulle gråta men det gjorde jag. Det var en jätte fin begravning med fin musik. Hoppas att hon sover gott och att hon sover bra.
Vi va även och åt smörgåstårta efteråt det var mysigt fick träffa mina morbröder igen det var ett tag sen..

Efter det bärde det av hemmåt har städat och pluggat på körkortet utan framsteg.. Aja någon gång kanske jag lyckas.. Men det dröjer nog..
Ska snart krypa ner i sängen och sova är sjukt trött och irriterad..

Dagen har varit bra på något sätt iaf.

Modevisnig!

Jaha så nu ska man börja med ett projekt mitt upp i alltihoppa, vi ska sätta ihop en modevisning på två månader.
Fixa modeller, sponsorer mm massor att göra. Så kommer att bli ännu mer stress framöver hoppas bara att det blir kul:P.  Aja måndag idag seg dag måste jag säga var sjukt trött.. Sov för länge igår haha inte bra att sova länge på söndagar när man måste lägga sig och sova tidigt på kvällen sen>< så var rätt så pigg på kvällen så det tog en stund att somna och det var väldigt svårt att gå upp i morse måste jag säga..
I morgon blir det ingen skola på grund av lite av att jag ska på begravning till min kära gammel farmor:(. Får passa på att plugga en massor imorgon eftermiddag..

Aja 4 dagar kvar! Längtich!

Mysig helg!

Lördagen tillbringades med Nathalie:) Super mysigigt var det!:D På förmiddagen så satt vi lite vid datorn lyssnade på musik och pratade:D sen vid två så bärde det av till coop för att handla så att vi kunde laga lite mat:P Det blev taco paj den var väldigt god om man bortser från vitpepparn:P. På kvällen åkte vi till Alex och kollade på film med han och Topias The A-team den var rätt så rolig faktiskt:P sen åkte vi hem till Nathalie och började jobba lite på min nya blogg design som kommer snart:D (eller aa hon jobba med den jag sa hur jag ville ha:p) Vi jobbade med den till ca 2 och sen blev det film Easy A den är jätte bra rekomenderas faktiskt:P. Fast jag somnade men har sett den tidigare:P.


Super söta Nathalie (:<3

Söndagen tillbringades delvis med Nathalie och delvis med Topias:P. Jag och Nathalie blev väckta vid elva av hennes pappa för att det var frukost så det blev att gå upp och äta:P. Sen så städade Nathalie sitt rum och jag gjorde mig i ordning sen vid 13.20 då bärde det av till Topias och hon skulle till Alex:D. Topias och jag gjorde inte så mycket vi kollade på film, laga mat och myste massor:D super mysigt. Vid 18.15 blev det hemfärd så va tvungen att pussa älsklingen hejdå men jag får ju träffa honom om fem dagar så jag klarar mig nog haha:P.
På fredag är det våran ett års dag så då blir det mys pys. Kvällen/Natten ska tillbringas på hotel och vi ska även ut och äta på världens godaste kina resturang:D LÄNGTAR!

aja mer om det på fredag nu ska jag mysa ner mig här bredvid Nadia som har somnat i min säng för hon drömde mardröm mysigt!



Mupparna nr ett! Älskar^^,<3



Super sötis som sover här bredvid mig:)<3

finns inget att säga..

vad ska man säga? finns inget att säga. det spelar ingen roll vad någon säger eller gör för det ändrar ingenting. men det är ingen som förstår det.. ingen kan sätta sig in i en annans situation det är omöjligt.. varför säger då alla att det kommer blir bra det är snart din tur du kommer klara det här. men hur fan vet dom det?! dom har inte en jävla aning dom vet ingenting.. inte ett piss vet dom...
så sluta försök för det spelar ingen roll vad ni säger ni kommer aldrig säga det rätta iaf.. tänk dig att inte lyckas med något som du kämpat för som du verkligen vill men inte kan eller får och du har kämpat ihjäl dig.. men du bara kan inte..
kom inte med erat åh vad jobbigt åh jag förstår hur det känns. hur fan kan ni veta hur det är när ni själva inte har varit med om det?!
ibland så måste man bara lära sig när det är dax att hålla käften.. men vissa människor kan ju inte det...
ge er inte in i något när ni inte har en jävla aning om hur det känns eller hur det är..

Bra eller dåligt?

Bra eller dåligt, ja det är frågan.. Mår jag bra eller mår jag dåligt? Är jag nöjd med mig själv eller inte? Dåligt och inte!
Det här är nog den pissigaste tiden på året.. kan det inte bara bli sommar så man kan få lite energi till att vara lite gladare..
Skolan var väl helt okej idag, saknar bygg saknar smutsiga kläder saknar att ha killar runt sig istället för en massa tjejer.. Man trivs mycket bättre då..

Aja ska inte göra det här till en depp blogg..

LÄNGTAR!!