Engelska

Hallo!
Usch är helt otaggad idag har ingen lust för skola. Vill bar hem och sova...
Ehhja har inte så mkt att säfa mer än att helgen har varit som alla andra varit hemma med min mamma, städat och så har jag faktiskt gått på bio med min syster:P. Har övningskört med och det gick fantastikt bra och vart ute och lekt med min lilla syster:P.
New Moon den var meget bra(:
Men nu ska jag jobba-.- ....

Pöss

 

Snart kommer du hit(: längtar gums det var ett tag sen:/<333

Period....

Hallo!
Usch vilket trsit väder vi har idag>< grått och regningt inte kul alls man blir bara tung i huvet av det och trött. Eller aa tröttare, satt uppe och pluggade till halv ett inatt för att vi tydligen skulle redovisa idag fast dom har sagt att vi ska göra det på fredag så det var bara att sätta sig vid tio när jag fick veta det och börja jobba.. Men jag hann inte klart ändå för att min lossas pappa skulle ha datorn och jag skulle upp vid fem så kände att det var dags att gå och lägga sig vid halv ett.
Plus att jag är inne i en depp period igen, och jag känner att jag bara inte orkar mer. Känns som om jag inte får vara glad att alla vill att jag ska må dåligt.. Men men får väl vara så.
Sitter i skolan nu ap tråkigt har rast i två timmar ooh det suger pung....
Vill bara hem och sova, vara ifred. Dt är jag ju typ alltid ändå men idag vill jag det bara...

Pöss på att livet suger pung just nu



Saknar min älskling EWE!!! <333

Seg söndag..

Hallo!
DEn här dagen har varit ganska så seg, vid elva tog jag srutan mot svininfluensan sen åkte jag hem och gjorde ingenting. Åt, övningskörde och nu gör jag inget igen xD.
Jag har verkligen inget liv eller några kompisar som har tid för mig helst sjukt allt är borta igen... Bara folk som lovar att höra av sig men inte gör det eller lovar att göra något med en men så dycker något roligare upp.. 
Men men antar att det inte är riktiga kompisar så jag får väl klara mig utan dom.. Inte för att dom kommer lida av det det är det bara jag som gör.. Men jag får umgås med min älskade mamma även fast hon börjar bli trött på att ha mig hemma hela tiden xD 

Aja 

pöss pöss

 

Lördag...

Hallo!
Det känns som söndag idag>< bara för att jag var ledig igår:P.
Fixade klart mitt arbete idag så nu är det bara att skicka in det(: skönt.
Ska sova hos min sötnos Natta i natt det ska bli mys pys blir nog inte så mycket sova:P.
Brukar inte bli så iaf:P. Vi har nyss ätit pannkakor det var mycket gott (:.. Ska spela Wii fit och spela hula haha as kul..
Nej nu ska jag vara lite social:P

Pöss

Tisdag..

Hallo!
Till att börja med vill jag tacka Alex också har hjälp mig med min blogg, förlåt för att jag glömde dig inte min mening lilla gubben:/ (:. Är i skolan och har nyss blivit sminkad och sitter och väntar på att lektionen ska sluta om sådär en timma >< lite jobbigt med tre timmars lektion när mna blir klar så fort och inte har något att göra:P.
Sen är det redovisningar men jag är klar så jag behöver bara lyssna(: skönt.
Det är bara två dagar kvar på denna vecka för vi är lediga på fredag(: grymt skööööönt(: undra vad jag ska hitta på då?:P
Är trött som en jag vet inte vad idag>< vill bara hem till min sköna säng och lägga mig under mitt duntäcke och bara vara:P.
Är väl hemma runt fem idag med... suck det jobbigaste med att plugga på distans är att jag kommer hem så sent annars är det ganska skönt:P.
Men det finns två stycken som jag saknar som jag önska gick här med mig:P. Ni vet vilka ni är gummor:P..
Älskar er<333

Pöss

Måndag

Hallo!
Skola idag>< ganska skönt att komma hemifrån men det är inte kul att gå upp så tidigt på morgonen:P.
Just nu har vi handel och Service vilket är rätt så tråkigt:P.
Ska snart ha bild ännu tråkigare hatar bild haha bara för att jag inte kan rita xD.

Har inte så mycket att berätta inget som händer haha :P

Tack Natta för en underbar design älskar dig gummsilums(:<3
Längtar tills nästa helg då får vi tjocka oss och spela Wii Fit xD
Puss på dig

Aja...
 Pöss


Söndag..

Hallo!
Ännu en ensam helg har gått.. Har inte gjort så mycket kollade Idol med Sofie i fredags annars ingenting:P. Lördag var enbart väntan på folk som inte hörde av sig.. Men men det var ju en lugn helg iaf och det ska man ju ha när man är ledig. 
Imorrn är det skola ska bli skönt på ett sätt så att man slipper tänka på allt, och bara konsentrera sig på skolan men så är det ju den långa resvägen fram och tillbaka varje dag som gör så att man får ångest..
Vill bara långt här i från och börja om från början. Ibland undrar jag om jag inta har rätt att må bra som alla andra? Jaja livet går vidare och jag måste börja följa med det framåt och försöka sluta tänka på det som varit. 
Och inte låta dig såra mig gång på gång, det är dags att släppa taget. JAg vet att jag har sagt det många gånger, men jag klarar det inte själv tyvärr:/. 

Aja nu måste jag sluta klaga och börja plugga...

Pöss

 

Onsdag...

Halo!
Usch idag är det onsdag segaste dagen på veckan så jävla lång skoldag><. Jag är itne hemma förns 6 suck.. är sjukt trött så vill bara hem och sova. Men men vecka har väl varit bra slitsam bara mardrömmar svårt at sova tidigar mornar och sena kväller. Just nu har vi datakunskap vilket är sådär:P. Men men det brukar gå fort haha. Gick på stan på lunchen men jag hitta inga skor som jag leta efter ><. Hoppas jag hittar några för det börjar bli kallt med tyg skor och det snöar med så behöver nya skor:p.
Imorrn ska jag vara med min Sötnos Elin, vi ska väll kolla på OTH sen vet jag inte kanske gå hem till mig och leka med min söta syster som har haft lite problem dom senaste dagarna hon har varit galen haha men det är ju kul iaf (:.

Aja nu ska vi väl börja jobba snart hoppas jag så att vi kan bli klara och åka hem...

Pöss

Måndag ><

Hallo!
Skola idag >< efter ett mycket skönt lov med bara vila... Inte kul men men snart jullov det ska bli super skönt är så sjukt skoltrött.. Men men har nyss slutat svenska och ska snart iväg till engelskan, ska vara klar med ett arbete idag så ska följa med Sara hem och göra klart det sista så att vi kan skicka in det ikväll hoppas att det blir bra och att vi får minst VG(A).

Men men nu ska jag gå kommer typ inte skriva alls på en vecka eller längre om jag inte får tillgång till dator för vi har inget internet ett tag framöver:P min syster kommer dö haha xD

Pöss på er