28 februari

Idag vaknade jagh alldelas för tidigt ><, jag vakanade vid halv nio. Då gick jag upp och satte mig vid teven och kollade på Disney Chanel:P jag tycker det är roligt med Disney:P. Vi tio sen åt jag en tugga på en macka sen ville jag inte ha mer för jag var inte så hungrig hatar frukost det är jobbigt att äta på morgonen:P. Sen åkte jag med mamma till nyköping(: åkte till jysk och köpte gardiner sen gick vi och handla mat och sen köpte vi nya skor till mig(:. Efter set åkte vi och posta nåt brev på något ställe:P sen åkte vi hem. När vi kom hem gjorde jag i ordning lite mat och ny sitter jag här:P. Ska ner till Sofie senare tror jag, hon skulle iaf höra av sig när hon kom hem från stallet(:. Sen får vi väll se vad som händer:P.

Puss puss

24 februari

Idag vaknade jag upp hemma hos Elin och blev ihjälskrämd av hennes väckarklocka:P. Så vi gick upp och åt frukost och sen gick hon till skolan. Hon tyckte att jag kunde stanna hemma hos henne idag. Det var inte menigen att jag skulle sova hos henne i går till idag, men jag började bråka med min mamma igår och drog hemifrån. Det ända jag fick med mig var mina skor, och jag fick springa osm bara den så att inte mamma fick tag på mig/:. Det som är mest jobbigt med det här är bilden som sitter klistrad i mitt huvud på Nadia som blev så rädd och ledsen så hon bara satt och skrek när jag och mamma skrek på varandra jag tycker så synd om den lilla sötsaken:(. Det jobbigaste med det här är att jag inte vet vart jag ska ta vägen för jag har ingen stans att gå och jag vägrar att gå hem, jag vill verkligen inte det. Jag vill att min mamma ska börja lyssna på mig jag fyller liksom sjutton i år och får göra lika mkt som en 7 åring får göra. Jag måste få känna att jag börjar bli vuxen och lära mig att ta ansvar över mig själv och känna att jag är en egen person inte någon som nån annan kan styra. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra?... Det är jätte svårt för jag vill inte vara någons börda, om ni förstår? Men men det löser sig hoppas jag.. Det ända jag vill är att mamma lär sig att lyssna på mig och rättar sig lite efter mig så att jag också kan få må bra.. Ens mamma ska liksom stötta en och göra så att ns barn mår bra inte så att den mår dåligt för att den inte får göra något som normala tonåringar, jag vill bara ha ett liv som jag kan vara nöjd med men det fattar inte hon... Så vi får väl se vart man hamnar inatt?!

Puss puss


19 februari

Idag vaknade jag strax innen halv elva, det var ganska så skönt(:. Först satte jag mig framför tven och dega lite:P sen så har jag försökt att städa lite, men jag har en lilla syster som gillar att stöka ner när man plockar ihop hennes saker:P. Sen har jag städat datarummet lite grann för det såg ut som ett bombnedslag:P. Snart ska jag ner till Sandra och färga hennes hår krusa det och kanske sminka henne:P. Efter det ska jag hem och göra mig i ordning för afrodans med Elin, det var jätte tråkigt förra gången jag var där men det kanske blir roligare den här gången får hoppas (:.  Sen på kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och kanske hjälpa mamma med förrådet(:. Kmr nog bli en rätt så lyckad dag(:.

Puss puss

 Nadia den lilla busungen

14 februari

Idag är det världens mest överskattade dag och den suger hårt!!!! Har inte gjort ett piss idag har haft as tråkigt, och det är ingen som har tid att göra något eftersom att alla är med sina nära och kära. Har bara vart hemma och tråkat:P. Men hoppas att alla andra har haft en bra dag(:

Puss puss

13 Februari

Idag  väckte mamma mig så att jag kunde passa Nadia när hon skulle köra Celine till skolan. Celine var utklädd till punkare idag för dom hade punk fest i skolan hon var jätte cool:P. Hon har tupplam och svartsminkad:P. När dom åkte så busade jag lite med Nadia (:. Det var kulit, sen när mamma kom hem så satte jag mig och kollade lite på tv. Och nu ska jag gå och äta frukost(:.

Puss puss

        
                                                                    CELINE<3

 Nadia lekte titt ut(:

Ångest

Asså jag vet inte vad det är för fel på mig? Jag har världens finaste och snällaste pojvänn, men jag kan inte lita på honom?! Jag är så jävla svartsjuk så det är läskigt men jag kan inte hjälpa det, plus att jag inte kan prata om saker och det gör det ju inte bättre... Och jag kan ju inte släppa saker häller utan jag ältar på det hur länge som hellst.... Jag orkar inte det här längre nåt måste göras men jag vet inte var och hur?
Finns det någon hjälp för mig någon jag kan prata med?....

11 februari

Idag har det varit som alla andra dagar skola:P, men det var rätt så kul idag(:. Först hade vi svenska och vi hade prov vilket inte gick så bra efter som att jag typ har missat alla genomgångar:/. Efter det hade vi engelska vilket jag tycker var ganska så kul eftersom att jag fick beröm för en gångs skull xD. Han sa att jag hade klassens bästa flyt och uttal:) (skryt jag vet) (A). Sen hade jag musik och jag försökte lära mig att spela gitarr och piano och det gick väll sådär. Så jag och Stina sjöng lite kareoke ist(:. Efter det gick jag på stan och gjorde lite hemligheter:P Det får ni reda på så småningom. Sen åkte jag hem till Elin och hon kollade på film så vi kollade klart på den sen gick vi och handla och gick till mig. När vi kom till mig va det gubbar här och borra och fixa com hem eller nåt skit:P. Så vi satte oss vid datorn och kollade på Björn Gustavsson:P, det var roligt:). Sen åt vi lasanget och det var rätt så gott(:. Sen tittade vi på unga mödrar och sen gjorde vi fruktsallad vilket blev väldig gott(:. Sen så gick Elin hem och nu sitter jag här.
Tack för en bra dag gums(:


Ser det inte gott ut?

Puss puss

10 februari

Idag var jag helt slut och mådde piss när jag vaknade men jag kämpade mig upp för att åka till skolan. Jag kände att jag var tvungen eftersom att jag ligger efter i datakunskapen. Men då va den så klart inställd ><. Då gick jag och hämta ut min mobil och åkte hem och va med Elin i skolan ist vi satt och plugga matte och lyssna på medans alla andra prata och fjanta:P. Sen gick vi hem till elin och kollade på Madagaskar 2 (: skit rolig och dom är så söta (:. Sen kom Robin och hans kompis och prata lite:P. Sen gick vi ner och handal på Ica sen gick jag hem för jag hade ont i huvet vilket jag har fortfarande ><. När jag kom hem fick jag vofflor vilket var ganska så gott(:. Och nu sitter jag här ska bara chilla i kväll mår inte så vidare.
Tack för en bra dag gumman(:

Puss puss

8 februari

Idag har varit en chill dag(: jag vaknade vid elva och då gick jag och la mig i soffan en stund:P. Sen gjorde jag mig i ordning för att gå och möta Micke(:. Vi gick ut till hans stuga och la oss i sängen och myste och pratade lite grann mkt mys:). Sen gjorde vi i ordning pakade ner hans saker och gick mot busshållsplatsen för han skulle åka hem idag :(. När vi kom till nyk så köpte han sin biljett och vi gick upp på donken, där träffade vi Adam och det var ett tag sen (:. Sen när jag följde Micke till bussen så träffade jag Nicklas Linder som jag inte träffat på hundra år och det var trevlans(: så fick jag åka hem med hans föräldrar så jag slapp bussen:P. När jag kom hem la jag mig på soffan och slappa(: känner mig lite kraslig som om jag kmr bli sjuk igen:(.

Idag har jag också sju månader med min älskling(: Älskar dig mest Micke det går inte att beskriva med ord!! Hoppas på många fler underbara månader(:<333
<3 

Micke                                                                      Tessan

Puss  puss

5 februari

Idag har jobbat på ica så jävla tråkigt ><, men jobbade inte hela dan idag iaf det var skönt(:. Skulle till doktorn och rötnga foten har så jävla ont i den men vet inte vad det är?! Sen när jag kom hem åt jag lite och slöa i soffan och lekte lite med lilla Nadia(:. Sen drog jag ner till Sofies mamma och skulle hämta hennes träningskort som hon trodde att hon hade glömt ( hon va hos sin pappa) men sen visade det sig att hon hade med sig det:P. Sen , mötte jag Sofie och vi åkte och sola och träna as skönt känner mig duktig (A). Efter ett tag kom Frida henne har man inte sätt på länge så det var kulit(:. Efter det cykla jag hem och åt och duscha(:. Imorrn kommer för hoppnings vis min älskling (:. Kommer bli en super helg(:

Puss puss



Lilla systert Nadia<33

4 februari

Idag har varit en super dag(:. Elin följde med mig till skolan idag(:, men jag hade bara en lektion eftersom att både svenska och musiken var inställd:P. Så jag Sofie och Elin gick till stan och kollade på skor(:, det var väll sådär för jag blev fett sur för jag passade inte i några snygga skor ><. Men det var kul ändå(:. Sen tog vi bussen hem och jag och Elin åkte hem till henne och satte oss vid datorn en stund(:. Sen fick Élin ett sms om att hennes bikini hade kommit så vi gick ner och hämta den på ica. När vi kom upp igen provade hon den och den var meget snygg på henne(:. Sen plattade hon mitt hår och sen tillbringades resten av dagen som degar framför tven:P. Vid sju tog jag bussen hem, när jag kom hem gosade jag med min lilli lillasyster som jag inte träffat sen i förrgår, för hon sov när jag gick och kom hem igår:P. Och nu sitter jag här(:. Tack för en underbar dag Elin älskar dig gumman(:.

Puss puss

 

Älskar dig gumman<33