Dag 01 – Om mig

Jag heter Theresé Sterner Leikvoll och är 18 år. Jag går i skolan i Norrköping och ubildar mig till stylist(:
På fritiden gillar jag att ta det lugnt, umgås med vänner, familj och min underbara pojkvän.
Jag har varit tillsammans med Topias i 1 år och 1 månad:D. Jag har två systrar och två bröder jag är äldst så har alltså bara små syskon.
Just nu så försöker jag att träna komma i form blir nöjd med mig själv och glad i min kropp.
Det som jag ägnar mest tid till är min skola eftersom att jag pendlar.



Jag är en liten tjej på jorden men väldigt stor i orden^^,.
Jag är rätt osäker i mig själv och har väldigt dåligt självförtroende.
Men min underbara älskling försöker höja det hela tiden, han är underbar som försöker och jag älskar honom för det!

Det var väl lite om mig själv^^,

Skola imorrn!><

Det är du och ingen annan♥

Jaha då var lovet slut, inte något jag ser fram emot! Skolan är inte så himla lockande just nu.
Skulle vilja ha en vecka ensam med min älskling en vecka som är lika mysig som den här veckan vi har haft ihop, som ni förstår så har jag tillbringat mestadels av mitt lov med vilket har varit helt underbart!:D

Jag låg i badkaret nyss och tänkte jag tänkte, varför är man så sugen på godis? Det är ju inte ens gott!
Man blir bara äcklad och illamående... Så jag ångrar att jag åt godis..
Så jag kommer nog inte att äta så mycket godis iaf..

Jaja nog om det..


Mina nya skor♥
Dom ska jag ha på modevisningen den 29 mars(: sen kommer väl dom att andvändas i sommar:D.
Till någon fin ny klänning(:

Vill börja med något nytt, jag vill byta stil jag vill få en mer vältränad kropp och jag vill köpa en helt nyagarderob!
Jag vill göra en radikal positiv ändring i mitt liv:D
Men jag vet inte vad?

Vi bara säga till Världens underbaraste pojkvänn hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig!♥
Det finns ingen som honom!
Minä rakastan sinua Suomi pojka!^^,♥


Ska börja med denna lista imorgon eller försöka iaf är lite som alla andra(A)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

Godislöfte!

Som alla vet så ska ju jag ha godis löfte det hät året men det kommer jag att bryta i morgon, känner att jag har ingen lust med det för det första så äter typ alla runt mig godis hela tiden och sen så saknar jag det haha:P. Men jag ska enbart äta godis på lördagar det är mycket viktigt, som alla vet så är ju inte lite godis farligt för en och om man äter det inom rimliga gränser så gör det kroppen absolut ingen skada överhuvudtaget.. Eller det beror väl på hur mycket man äter antar jag:P.
Aja har inte så mycket att säga ska kolla ett avsnitt av how i met youre mother sen ska jag sova tänkte jag:P. Upp till Topias i morgon är tanken:)

KÖRKORT

Wiho nu har jag äntligen körkort så jävla skönt! Nu slipper jag tänka på det längre och kan äntligen lägga mer tid på skolanvilket jag verkligen behöver göra för jag har massor att ta igen för att jag har varit borta så mycket>< så jävla trött på skolan och jag har tre hela terminer kvar tack var min handled.. Men nu är jag sjukt glad över att jag har klarat det svåraste än så länge så jag är fett stolt över mig själv för jag har verkligen kämpat med det här! Men nu är det skolan som gäller fram över kan man längta mer till sommarlovet?!

Men det stora frågan idag är vad fan ska jag hitta på idag>< det är det här som är jobbigt med lov för man sitter ju bara hemma >< så sjukt tråkigt! Finns ingen som kan hitta på något >< får vä lgräva fram någon skoluppgift><..

Träna idag kvart i sex iaf så det är väl det enda roliga som händer idag:P


Så här känner mig idag!

Elin♥

Idag ska jag leka med Elin, ska färga hennes hår och kolla på alla Twilight filmer om vi orkar det vill säga haha:P. Just nu är jag barnvakt tilll Nadia, men jag och Celine ska ta halva dagen var:p. Det blir lite mer rättvist då. Det blir även att plugga en massa körkortsteori idag och i morgon, på bussen till Topias i morgon och förhoppningsvis så kan han hjälpa mig lite på kvällen med. På morgonen har jag halvsovit i soffan för Nadia kände för att gå upp kl halv sex idag >< sen har jag pluggat körtkortsteori vilket har gått ganska så bra ska plugga mer ikväll. Idag lär det väl bli en rätt så tidig kväll, eller aa relativt iaf:P. Så hoppas jag på ite sovmorgon i morgon.. Men man ska aldrig hoppas för mycket.
Nu ska jag plocka lite här hemma för det är lite små stökigt här hemma, sen blir det att göra lunch lägga Nadia och göra sig i ordning sen blir det att vänta på Elin:P.


Sötnos(:

Sportlov!

Änsligen lov, så himla skönt i och för dig har jag ju bara varit i skolan en dag den här veckan. Behövde vara ledig, väldigt skoltrött för tillfället så lovet kunde inte komma lämligare.
Kvällen blir att kolla på två avsnitt av the vampire diarys vet att jag inte kan stava men jag pallar inte:P. Och så får man sitta här och oroa sig helt ensam och inte ha en anning om någonting, men sånt är livet som alla säger det man inte vet lider man inte av men man får alltid lida av det förr eller senare iaf...

Skärpning!

Nej nu måste jag skärpa till mig lite här sluta med allt onyttigt på riktigt får äta morötter eller något när alla andra trycket i  sig chips och grejer.. Mår ju inte bra av att äta det jag äter iaf inte efter att jag har ätit det så nu måste det bli ändringar här kan ju för tillfället inte träna dock eftersom att jag är genomförkyld men när jag blir frisk då ska jag ge gärnet! Jag själv mår ju inte bra av hur jag ser ut.. men det är så jävla svårt att komma igång! Iaf på riktigt><
Jaja nog om det!



Måste bara säga att jag tror inte att man kan vara mer kär en så här! Jag älskarmin underbra pojkvän mer än något annat på denna jord! Han är den finaste som finns och jag kan inte begära mer! ag har fått mer än vad jag någonsin trodde! Mer än jag är värd! Jag kan inte längta mer efter att få slänga mig i hans armar och känna hans underbara varma läppar mot mina!

Tuntea kehon lähellä saa sydämeni hakkasi kaksinkertainen aika! Mutta kun huulet tavata minun lopettaa sydämeni ilolla! Olen onnekkain tyttö tällä planeetalla, ja ilman teitä en olisi mitään!
Minä rakstan sinua!

Mysa?

Någon som vill komma och mysa med mig? Ligger hemma och är förkyld och hostig och lite sällskap skulle aldrig skada. Men men det blir en ensam helg:(. Får hålla mig till nästa hrlg helt enkelt:P. Blir att kolla lite film idag och så får jag väl antagligen ta hand om min lilla syster fast jag inte orkar, för min mamma jobbar från ett till åtta >< så jag är kock idag med:D eller inte..
Men som sagt lite sällskap skulle ju inte sitta fel. Kanske skriver ett inlägg ikväll om min roliga dag vem vet det kanske händer något spännande:P

Ensam


Allt känns bara så konstigt, jag känner mig tom och ensam. Vet inte varför? Allt är ju bra igen eller hur?! Allt kommer att bli bra det kommer att bli som förut?! Vill bara ligga i min säng tills nästa vecka och inte kliva upp bara ligga och bara vara. Ensam i min säng kolla på sorliga filmer och gråta..

Men du sa att allt är bra nu så jag tror dig, du säger att jag betyder mest för dig så jag tror dig, du säger att du älskar mig mest av allt så jag tror dig.
Men jag brhöver ändå att du tar i mig så att jag förstår att du verkligen finns kvar och att det verkligen är sant och at det inte bara är något som jag har hittat på.

Jag älskar dig över allt annat! Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner för dig och den panik som finns över att jag kan förlora dig.. men jag tänker inte göra det jag har tagit dig jag har valt dig du har valt mig så att du lämnar mig eller att jag lämnar dig är i min värld inte något som går..

Minä rakastan sinua rakas!

Ei ole muuta minulle se on vain sinulle, joka olet sydämessäni mutta tuntuisi elää ilman sydäntä ja se ei ole mahdollista.


Finaste

Varför?

Blir så arg på mig själv. Jag fattar inte varför mit humör är som det är varför jag är som jag är varför jag är så elak avundsjuk svartsjuk och bara almänt dum i huvudet. Att förstöra det är något som jag är jävligt bra på, speciellt med hjälp av mitt humör.

Frågan är när jag verkligen ska börja fatta att det bara är mig själv jag sårar..

Töntig^^,

Jag är en tönt, tycker det är grymt jobbigt att Topias åker till Finland i fem dar kommer bli fett ensamt och i helgen vad ska jag göra då liksom? Är ju alltid hos honom på helgen så jag har typ ångest över vad jag ska göra i helgen:P. Plus att vi inte kommer prata på fem dagar>< jag vet jag vet ett tröntigt det är ju bara fem dagar men det känns som att vi kommer göra slut en kort stund utan att vi är ovänner och att det inte är så.. Men men så länge jag är syselsatt så lär det ju gå fort men han kommer ju ha fullt upp är rätt så kul delvis iaf jag är ju ensam :( haha
aja ska inte tycka synd om mig själv nu väntar jag på att kl ska bli kvart i sex så jag kan åka och träna Ragga Jam hoppas att det är kul:D


Me love!

MIN♥

Varför har man så svårt att förstå?! För att jag är så rädd för att bli lämnad, rädd för att jag inte räcker till. Hur mycket han än säger att jag är hans allt, hans älskling eller den ända för honom så vågar jag inte tro honom. För man är rädd att den dagen som man inte vill ska komma då ens värld blir vänd upp och ner.
När man älskar någon så mycket som jag gör så är det svårt på något konstigt sätt att släppa in honom för nära
"i fall" man blir sårad.


Den städiga oron över att det ska finnas någon bättre eller att man ska bli lämnad.
Varför kan man egentligen inte bara fokusera på det som är istället för att tänka på det som kan hända?

Älskar dig mest av allt och jag hoppas att du kommer stå ut med mig och mina konstiga tankar ett tag till!
Utan dig är som att leva utan syre!


Minä rakastan sinua höpönassu!


Little fockers!

Idag blir det bio med Julia och Topias i lilla Eskilstuna där jag ävan ska sova inatt:) Det ska bli trevligt! HAr precis slängt i mig lite välbehövd lunch efter 45 minuters hårt spinning pass:) känner mig duktig va nere på gymmet redan kl 10.00 idag för att träna lite:) så nu känna det skönt sitter här ny duschad och ny tränad med full mage och mår prima:D.
SKa ta hand om min söta lilla syster i dag sen ska jag få övningssköra in till bussen ikväll med morfar:D det ska bli roligt! Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund med tanke på att jag inte fick sova så mycket i natt av någon konstig anledning >< vakna minst en gång i timmn ><.. Så nu ska jag passa på att vila medans Nadia nästan halv sover här hoppas hon somnar en stund:D hihi

Spinning

Idag vart det spinning:) har ju fått mitt älskade gymkort! Skulle egentligen ha trånat yoga men tog fel på en timme så jag bytte till sinning ist:P. Fan vad jobbigt det va det känns att jag inte har tränat på väldigt väldigt länge! Men bättre sent än aldrig:P. Blir spinning på lördag med tror jag:D Idag har dagen vart rätt seg annars hade bara en lektion för min svenska var inställd inte kul att sitta och åka in till Norrköping för det..

Aja inget att säga mer än att ibland så kan människor bara ta sig..