Skönt!

Hallo!
Ännu en skolvecka avklarad så sjukt skönt! Lång helg 4 dagar så himla underbart(:. Skolan har varit sjukt seg idag... Somna på engelskan bland annat var sjukt trött>< vi hade nationella i matte idag så det bar av redan halv sex hemifrån idag.. första delen gick bra men andra var as svår..
Aja, i morgon blir det att leka med sötaste Elin(: det ska bli mys(:.
På fredag blir det kanske Norrköping med mamma, Celine, Nadia och Ahmed. Och på lördag bär det av till älsklingen(: ska sova där för Julia ska ha dans uppvisning som jag har sagt tidigare:P. Måste plugga med nu dom som sista veckorna måste man kämpa lite><..
Aja inge intressant att berätta:P
hihi jag när jag var liten:P
Blir tv och sova ikväll pöss på er(:

Förlåt

Hallo!
Vill be Natta om ursäkt för det jag skriv i inlägget "Förstår inte". Det var inte meningen att du skulle ta illa upp för det var inte riktat till dig inte på det sätet du tog det på iaf.
Jag skrev av mig för att jag behövde det för det är ingen som orkar lyssna på vad jag har och säga om det för det är inte intressant och det är ingen som läser min blogg så det är inte så många som har sett det.
Men iaf jag vill be om ursäkt för att du tog illa upp. Och ha jag sa inte upp vänskapen utan det var ett sätt att lämna det här bråket och det bakom mig.
Jag älskar dig gumman och det vet du inget kan ändra på det! Vi har vart vänner "systrar " för länge för det.
Och jag har inget emot Alex jag blev bara väldigt sårad av allt ihop och har sagt mycket som jag inte menar till er båda, jag har inget emot honom och jag är jätte glad för eran skulle det är jag.
Vill bara säga att allt det här kommer från hjärtat så det är inget jag bara hittar på för att slippa undan allt tjafs.
Jag och Natta i Norge älskar dig gumman! och det vet du<333
Pöss

Älskling<3

Hallo!

Hade en underbar dag med min älskling igår vi gjorde inte mycker som vanligt men vi hade massa mys och kolla på film(:. Fick ett jätte fint armband av honom igår.. tycker inte om att få presenter när jag inte kan ge något tillbaka men jag älskar det det är super fint(: och den passar med! haha.. '
Bara tre dagar i skolan den här veckan sen är vi lediga(: ska vila upp mig lite nu så jag är pigg när skolan börjar igen på måndag><
Men på lördag ska jag åka och sova hos älskling för Julia (hans syster) ska ha en dansuppvisning som jag vill kolla på och sen går det inte bussar hem så blir att sova kvar och det ska bli super mys(: ska ta med min kamera då så ska smygfota lite (A).
På söndag blir det att sjunga i kyrkan så får åka hem tidigt på morgonen.. men inte lika tidigt som jag får åka dit, lite tråkigt är det ju när man måste åka hem direkt på morgonen hade vart kul om man fick tillbringa båda lördag och söndag med varnadra men men en annan gång kanske (: 

Så det blir att ha mys kläder på lördag och mysa ihop sig under filten och kolla på film(: 
Kanske med hans familj om dom vill:P man kan ju alltid hoppas:P

Puss på min älskling och super tack för armbandet älskar dig <333



Pöss

 

Förstår inte...

Hallo!

Jag förstår inte.. att förlora någon som står en så nära är riktigt surt.. förtår inte att man inte kan erkänna att man har gjort fel.. Jag erkänner jag har gjort massa fel och jag kommer att göra massa mer fel.. men att inte veta vad man har gjort är nog det som sårar mest..  Jag har sagt förlåt och jag säger det igen FÖRLÅT! men jag vet inte vad jag ber om ursäkt för?! du va som en syster för mig men just nu är du inget för mig.. han säger att jag har gjort honom något riktigt elak och att han aldrig vill prata med mig igen.. och du står på hans sida du försöker inte ens.. och jag har försökt och du skyddar honom men du skyddar inte mig.. mig som du ar kallat syster och bästa vän och känt i hur länge som hellst.. JAG SÄGER INTE ATT JAG INTE HAR GJORT FEL FÖR DET HAR JAG MASSOR AV GÅNGER MEN JAG VET INTE VAD JAG HAR GJORT DEN HÄR GÅNGEN MEN VAD DET ÄN ÄR SÅ BER JAG OM URSÄKT! FRÅN HJÄRTAT..
vi sa alltid att vi skulle vara vänner för livet att våra barn skulle växa upp ihop men det kommer aldrig att hända nu..
jag skulle aldrig be dig att välja men du har redan valt.. och jag accepterar det det är därför jag skriver det här för nu släpper jag taget..
Jag går vidare och sparar alla bra minnen ist för alla dåliga för dom vill jag inte komma ihåg..
Du va som en syster och jag kommer alltid att tänka på dig som en syster men den här gången tänker jag inte ta på mig det här för tro det eller ej den här gången är det ni som har gjort fel.

Älskar dig som min syster och kommer alltid att göra.

Men tyvärr är det slut med det nu och det är som att förlora sin andra halva..

sämst><

Halloj!
Super dålig uppdatering jag vet.. Men har varit sjukt trött som senaste veckorna>< mkt i skolan prov läxor mm... Har nyss haft prov i kultur och stilhistoria vilket gick väldigt bra faktsikt(:. Så jag är nöjd, doch är det jätte äcklig mat i skoan idag>< blodpudding och rustti... Så jag kommer att hungra ihjäl idag.. Plus att vi har tråk lektioner kvar handel och matte inte roligt på en fredagsefftermiddag ikväll blir det väl lite plugg och ta det lugnt, måste verkligen plugga till idrotts proven har fått ig två gånger nu och det måste göras!
Imorrn blir det en sväng med mamma och Anette till markanden sen ska jag plugga och så tror jag att jag skulle leka med Elin imorrn kväll så det blir mys, ska bara ta det lugnt imorrn det behövs...

Saknar min älskling som jag har varit sjukt taskig mot den här veckan>< ja jag är en biatch.. Förlåt älsklaing ska bättra mig.. Saknar min älskling!<3
Älskar dig sötnos<33

Hoppas det går en bra film ikväll med så man har nåt att göra iaf(:

Pöss på att det äntligen är fredag(:



Puss puss mina sötnosar Nadia i rosa/lilla och lilla linnéa i grått/rosa (: