Elin<3

Hallo!

Idag ska jag spendera dagen men älskade Elin, vilket jag gjorde igår med vi gjorde pankakor och amarican cookies:P. Idag ska vi åka in till Nyköping och kolla lite och njuta av varandras sällskap:P. Ska bli super mysigt! Får se om jag hittar något skoj.
Vaknade tidigt idag vi åtta typ så är lite smått trött xD men men lika bra att vänja sig för på måndag blir det skola igen >< och nu kom jag på med att jag har massa plugg att göra innan måndag ><. inte kul..
Har inte hunnit gör så mkt nu på morgonen duchat och gjort mig i ordnig typ:P. Inte så roligt:P.


Hihi min söta lilla syster när hon ska åka kana xD

Ikväll blir det Idol vet inte vilka jag ska titta med än men det löser sig nog xD.
Ha en bra dag allihoppa!!(: 
För det ska jag ha iag med älskade Elin(:.


Elin:p har inte någon annan bild typ xD sry gumman älskar sig(:<33

Seg dag><

Hallo!
Idag har jag varit hos tandläkaren för fösta gången på ett och ett halvt år xD hade inga hål som vanligt. Lite storlt att jag aldrig har haft hål i tänderna faktiskt:P. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ganska tråkigt:P.

Imorrn ska jag hjälpa min mor att tvätta så det blir att gå upp vi sju >< men men vill man ha rena kläder så måste man xD. Ikväll ska vi kolla film som mamma ska hyra vet inte vilken än, men nån:P. Sen blir det Grey's anatomy sen sängen:P.
Vill bara tillägga (lite sent men endå) att helgen hos Natta var super mysig det va så skönt att komma i från allt. Att känna att man mår bra i några dagar><.
Sen var det bara hem och må dåligt igen, fattar inte vrf man mår så dåligt när man kommer hem vill bara att allt ska bli bra någon gång...

jaja hoppas alla andra har det fint fint iaf (:

Pöss

Lördag

Hallo!
Idag sov jag till halv tolv!! Helt otroligt har inte sovit så länge på hur länge som hels vaknar typ alltid vid åtta annars xD. Men men, låg och kollade på Broke knows best till typ halv tre sen gick vi till Tuna Park och kollade lite och mötte upp Alex(:.

Efter det gick vi till MAX så åt Alex och jag och Natta fick en paj:P Sen gick vi hem och åt mat vilket var mkt gott för jag var väldigt hungrig xD Blev kykling och ris gott(:. Sen kollade vi på 17 again, den var väldigt bra faktiskt och Zac Efron var väldigt väldigt snygg i den filmen!! (A)

Ingen aning om vad vi ska göra nu, när Alex har åkt hem så ska vi kanske göra om min blogg om Natta orkar(: äntligen säger jag bara så trött på min trista grå design xD
Men nu ska jag nog vara lite social, haha(:.

Pöss på er!



Haha jag och Natta lekte fjortisar(; haha sist jag va här ett år sen exakt idag (:

Älskar dig mest gumman<333

Fredag

Hallo!
Skippade skolan idag orkade verkligen inte åka dit och sitta av tiden kändes verkligen som om jag inte hade något där att göra:P. Åkte till Natta vid tolv så va väl här runt två mkt mkt mys(:. Snart ska vi till Alex och kolla på idol vilket ska bli mkt mysigt(:. Undra vem som åker ut idag har faktiskt ingen aning om vem jag tycker ska få åka idag?! Men vi får väl se(:
Nu ska jag vara social:P

Pöss

Onsdag

Hallo!
Sry att jag inte skrev igår Natta xD men jag var så sjukt trött somna på soffan xD. Idag har dagen gått rett så fort ska snart börja med datakunskap men är redan klar så ska hjälpa sara lite :P. Idag när jag kommer hem ska jag leka med Elin så ska vi baka bullar(: ska bli så kul, det har luktat bullar hela dagen i skolan så jag kände att jag var tvungen att baka det. Så det ska bli kul. Men nu måste jag joba xD

Pöss

Måndag

Segaste dagen på vecka + onsdagar, är sjukt trött idag måndagar är så himla tråkiga.. Sitter i bibblan och har svenska men jag vet inte vad jag ska göra för jag är typ klar plus att mina saker ligger hemma><. Jobbar med hantverksyrken vi har guldsmed:P. Går till tio i tre idag och känner att jag bara vill åka hem och lägga mig i min sköna säng under mitt duntäcke xD.
Ska leka med Elin idag, idag är hon bara min och ingen får låna henne ! xD. Vi ska kolla på film haha Hannha Montana the movie haha xD ska bli mkt mysigt(:. Sen blir det väl att plugga.... Så sjukt tråkigt. Men om en vecka är det lov(: ska bli så skönt faktiskt ska åka till min älskade Nathalie det ska bli så kul!!!(:

Men nu måste jag nog jobba lite ><
Hoppas att alla har det bra(:

Pöss

091018

Hallo!
Är väldigt trött idag:P, blev ganska sent igår eller sent och sent senare än vad jag är van vid nu för tiden. Eftersom att jag går upp så tidigt så lägger jag mig vi nio tio även på helgen:P. Igår va vi hemma hos Sofie och fira henne för hon fyllde ju år i fredags Grattis på dig gumman(:. Vi åt mat prata och massa annat:P. Sov kvar hos mia med Sarah och Mia vilket var mkt mysigt:P. Idag har jag sovit på soffan:P, somnade när jag låg och kollade på tv:P. Nu håller vi på och lagar hemalagad pizza vilket är ska bli gott. Imorrn ska vi upp till skolan igen>< usch är inte pepp på att gå upp kl halv sex imorrn bitti:P. Men men..
Hoppas alla har det bra(:
Vill bara säga att jag längtar till nästa helg för då ska jag till Natta, och be henne att göra om min blogg lite (:
Älskar dig Natta och jag ska försöka uppdatera jag lovar(:

Pöss

091014

Hallo!
Sitter och har datakunskap just nu, inte så kul idag för det fanns inget att göra för jag är klar med mina uppgifter ><. Vecka hittils har varit väldigt seg på grud av att jag inte kunde sova i söndags och då är hela vecka förstörd! Idag ska jag leka med Mia och Denise när jag kommer hem vilket ska bli mysigt för har inte vart med dom på ett tag (:. Sen ska jag hem och plugga ska även plugga på tåget idag behöver det.

Har inte så mycket att skriva om mitt liv är inte så himla intressant xD

Grattis till Ewe<3Jesper och Natta<3Alex som båda har sju månader idag(: GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!<333

Pöss på er!

091011

Hallo!
Idag har jag vart med Sofie på förmiddagen sov där inatt det var mysigt(:. Vi tog det bara lungt kollade på fotboll och sen på en film som båda somnade till typ vid tio xD. När jag kom hem så städade jag mös lite med Nadia hjälpe till med maten och sen så har jag pluggat och kollat på One Three Hill(:. HAr precis kommit ut ur duschen och ska snart gå och sätta mig och plugga igen innan jag ska sova:P. Skola imorrn, ska väl bli kul jobbigt att gå upp bara...:P
Kan inte allt bara bli bra snart pallar inte mer ><

Pöss

091007

Hallo!
Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera:P. MEn som sagt så får jag ångest varje gång jag sätter mig vid datorn hoppas att det går över snart dock><. Dagen har gått relativt fort:P tråkiga lektioner dock:P! Fyllde år förra veckan så nu är jag hela 17 år och vill säga tack till alla som uppvakta mig på min födelsedag och jag menar verkligen ALLA älskar er mest!!! I lördags bowlade jag med Elin och Pontus vilket var mkt mkt kul:) Och på söndags morgonen precis när jag kommit till Anette för att fira lilla Linnea på sin ett års dag och då får jag ett sms av Elin som frågar om jag vill följa med till Stockholm vilket jag så klart ville:). Så vid elva så bärde det av till Hammarby sjöstad Pontus svängde in på biltema med:P. Va en mkt mkt lyckad dag och det var jätte kul att få träffa Issa igen för det var väldigt väldigt länge sen:P. Hoppas att hon kommer hit snart(:. Sen har vecka varit som vanligt tidiga mornar trött som fan. Hoppas på en förändring i mitt liv snart så att jag kan börja må lite bättre vill inte vara ensam längre><

Pöss på er