090528

Hallo!
Jag har virus på min dator hemma så jag kan inte uppdatera min kära blogg. Men så fort jag kan och har tid så ska jag skriva:P
Puss på er

090521

Hallo!
Dagen började med att man vakna av Nadias skrik inte så trevligt ><. Men jag Låg kvar i sängen till halv tio iaf så lite sov morgon blev det iaf:P. Sen så gick jag upp och kolla på tv. Vid två åkte vi in till nyk för att kolla om morfar va i stugan och det va han men vi åkte lika fort igen för Johan var där så mamma ville inte vara där ><. Då åkte vi till Theres och Peter och prata lite. Sen bärde det av till polishuset för att äta vilket inte var så där jätte gott :P. Sen hem och kolla på film så dagen har varit sådär halv seg:P. Hoppas att någon har tid och lust att hitta på något i helgen annars vet jag itne vad jag gör pallar inte sitta hemma hela tiden!
Men nu ska jag gå promis med Mia och Sarah (:

090519

Hallo!
Idag har dagen varit rätt så seg hade ingen som hälst lust att gå till skolan idag:P. Var mkt mkt trött i morse. Men efter många om och men gick jag till skolan, tur som jag hade så skulle Elins svärmor åka till brevik och lämna sin son Hampus så jag fick åka med :D. Väl i skolan blev det att jobba engelska det var skojsigt vi ett kom mamma och lilla Nadia det var mys mys. Det blev en lång promenad hem vi gick till järn affären och köpte skruvar och sen ner på stan och sen hem. Sen har jag bara slöat har varit så sjukt trött:P och nu sitter jag här:)

Puss på dagen

090518

Hallo!
Det var ett tag sen man skrev:P. Helgen har varit underbar den har tillbringats med älsklingen(: det var super mys. I fredags blev det bara mys, på lördagen myste vi halva dan och tjafsa lite men det gick över snabbt sen åkte vi och handla träffa Elin och Pontus en stund, och lekte med Nadia på gården(:. Sen följde Elin och Pontus med till Micke en stund vilket var mys. Sen när dom åkte hem så blev det ännu mer mys. Söndag blev det att grilla korv och sola och massa mys(:. Helgen har alltså varit oslagbart underbar! Precis som den här dagen med, förutom att älsk åkte hem idag:/. Men annars så:). Tack för att du finns älsk och tack för en underbar helg(: vilket behövdes! Älskar dig mest<3

090514

Hallo!
Idag har man varit ensam i skolan, för lilla Elin har varit hemma och är sjuk:(. Hoppas hon kryar på sig tills i morrn:). Jag jobbade massa engelska idag som jag har gjort hela vecka:P. Sen blev det promenad på eftermiddagen vilket var mys mys(:. När jag kom hem satte jag mig och läste en stund, sen mata jag Nadia. Sen åkte vi och hämta Celine och åkte in till nyköping för att Celine skulle köpa en tv. En tv blev det också. Efter det åkte vi och handla lite sen bärde det hem och laga mat, det blev sallad för mig och någon soppa som jag inte gillar till mamma och Celine. Sen skulle vi kolla på nån film men den var tråk så jag satte mig här ist:P.

090513

Hallo!
Skoldagen gick fort idag med, blev klar med ännu en engelska bok så nu är jag på den tredje(:. Känner mig lite duktig även fast dom är super lätta:P. Efter skolan gick jag hem det var mysigt att gå för sig själv i det fina vädret och tänka på saker. När jag kom hem satte jag mig och läste min super intessanta bok(:, har läst lite mer en halva så den är snart slut ):. Sen kom morfar och då satt man och umgicks med honom en stund, när han åkte gickj ag in på rummet och rita och lyssna lite på musik. Väldigt skönt(:. Sen blev det mat och tv och nu sitter jag här:P.

090512

Hallo!
Skolan gick fort idag, jobbade engelska hela dan:). Började med boken idag och gjorde ut den idag:) lite stolt över mig själv faktiskt:P. Vid tolv så kom Elins kille Pontus till skolan, han hade fått sluta tidigt så ha hade inget att göra så han kom och hälsa på:). Det var kuligt, när vi sluta så fick jag åka med honom hem för han hade tagit bilen, tur som jag har:P.  När jag kom hem la jag mig i soffan en stund sen åkta jag in och lämnade in min mobil för tredje gången, nästa gång får jag en helt ny! Så jag hoppas den går sönder igen xD. Sen åkte jag hem, och kollade lite på tv tills mamma kom hem. Sen blev det duschen och äte. Och nu sitter jag här:).
Dagen har varit någelunda har fortfarande tankarna på annat håll><.

090511

Hallo!
Vaknade med magont idag inte så mysigt så bestämde mig för att stanna hemma. Var inte häller så motiverad på att gå till skolan vill hälst undvika att träffa folk, vill bara vara för mig själv för tillfället. Har svårt med mig själv som det är behöver inte folks sympati. Har läst hela dagen nästan och legat i min säng och tänkt på allt möjligt.
Det ända jag vill är att du är lycklig och mår bra, älskar dig <3

090510

Hallo!
Idag låg jag och drog mig i sängen till halv ett, det var otroligt skönt och det gav mig tid att tänka. Allt är bara så otroligt jobbigt just nu, vet inte vad jag ska göra?! Önska bara att saker och ting var bra skulle behöva det. Behöver en axel att gråta mot just nu, men man kan inte alltid få som man vill. Vilket är väldigt synd iblan, önska bara att jag visste hur jag ska nå fram så att .. försår. .. tror att jag inte bryr mig men vrf skulle jag då sitta med en klum i halsen varje gång jag tänker på .. och det gör jag hela tiden. Ska jag höra av mig? Ska jag låta .. va? Eller vad ska jag göra? Jag vet inte? Jag vet inte vad .. vill? Jag har så många frågor som jag vill ha svar på, men som jag inte kan ställa till ..! 

I'am here without you baby but you are still with me in my dreams....
 

Till min älskling

Det går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar dig. Du är det bästa jag har, och jag vill ha kvar dig för all framtid. Mina känslor för dig blir bara starkare och starkare för varje gång jag hör din röst, varje gång jag hör dig skratta och ser dig le och varje gång du håller dina varma armar runt mig. Dina andetag i min nacke när du kramar mig får mig att pirra, jag blir alldelas varm och fjärilar i magen när du tittar på mig och säger att du älskar mig. 10 månader med dig och jag känner lika dant för dig som när jag först insåg att jag var kär idig fast miljoner ggr starkare. Du får mitt hjärta att slå, du får mig att kliva upp ur sängen på morgonen och känna hopp. Det är dig jag lever för älskling och jag hoppas att du förstår det. Jag älskar dig över allt annat Micke!<3


090509

Hallo!
Oxelömarknad idag, vilket var otroligt tråkigt. Dagen har varit extremt dålig, har inte vart på humör alls så jag har fått vara "glad". Helgen började sämst redan igår. Så det drf har jag inte varit på humör. Gick runt på marknaden i nån timma sen tog jag sällskap med Sofie hem när jag kom hem la jag mig på soffan och somnade vilket var mkt skönt. Efter det kollade jag på någon halv bra film om nån tjej som skulle imponera på sin chef och fick hyra en kille som skulle lossas vara hennes man och hennes kompis dotter och hus så att det skulle se ut som om dom var en lycklig familj xD. OCh nu sitter jag här och ska snart äta blir nog en hemma kväll som alla andra dagar:P. 

Hoppas ni andra haft en bra dag iaf:)

Puss puss  

090507

Hallo!
Idag har dagen gått väldigt fort, skolan var halvdag plugga sen gick vi promenad till ramdalen och köpte glass sen gick jag hem. Va hemma kl halv ett ungefär och la mig i soffan och somnade ett tag var sjukt skönt:). När jag vaknade så gick jag in och myste med Nadia och mamma i sängen:P busade med Nadia hon slängde sig från mammas säng över till sin xD. Hon är som en liten apa. Sen så åkte vi ut till Maria och lämnade burkar som hon köpt av Celine, och kollade på hur långt dom hade kommit med köket / vardagsrumet sen åkte vi ner på stan. När vi kom dit så gick vi till tio kr affären och köpte klistermärken, till Nadias pärm som hon ska ha på dagis. Sen till lekssaksaffären och kollade på stövlar men hitta inga. Sen gick vi till bibblan och fika och åkte rursikana (kan inte stava) med Nadia:) kulit värre:P. Sen åkte vi till Celines skola och lekte lite på skolgården medans vi väntade på att hon skulle komma hem från Stockholm. Sen åkte vi hem och lagade mat:) det var fett gått med mat var as hungrig:).
Dagen har varit bra :)
Hoppas alla andra haft en bra dag:)

Puss puss 

 

090506

Hallo!
Idag har dagen gått ganska så fort iaf i skolan. Skolan var ganska så kulig idag. Efter skolan cyklade jag hem var så trött när jag kom hem så kröp ner i sängen en stund det var underbart skönt somnade en stund. Sen kom mamma och hoppade på mig och sa att jag inte fick sova ><. SÅ då fick jag gå upp, då kom söta lilla Nadia och krama mig:). Vid fyra kom Maria och Sean dom skulle äta och fika hos oss det var mys mys. När dom åkte hem åkte jag och mamma ner på stan och handal lite, till Celines utflykt imorrn till Stockholm. Snacka om att jag är avis! Ska snart gå och titta på room service:).
Hoppas alla haft en toppen dag

Puss puss


Linnea och Nadia            Nadia                         Sean och Nadia

090504

Hallo!
Idag har det varit en ganska så händelselös dag><, skolan var dö trist. Man gör liksom samma sak hela tiden känns det som. ska man gå i skolan ska man ha riktiga lektioner tkr jag men men, det kmr nästa år och då kmr man klaga på det med:P. Efter skolan så hämta mamma mig och vi åkte in till nyk för att posta några papper någonstans:P. Sen bärde det av hemmåt och mamma skulle till Amela så jag fick åka hem själv, det var ganska så tomt hemma:P. Skönt fast ändå inte, blev tv, städa, förbereda maten och duschen:P. Sen kom mamma hem och jag busade med Nadia:)
Hoppas folkets dag har varit super:)
Min har varit ganska så bra

Puss puss

090503

Hallo!
Idag gick man upp kl halv tio, det var sjukt skönt att få sova lite längre för en gångs skull:P. Har spenderat halva dagen med min älskling, det har varit mys mys förutom att han mobbar mig hela tiden ><. Haha, han retas iaf, vi har varit ute och promenerat lite. Sen vid halv tre så skulle han åka hem:( tråk tråk, men jag fick komma upp till Anette och Johan och spela lite buzz med mamma, Celine och Emil:) det var ganska så kul. Efter det bärde det ner tilol stan för att handla lite, och så blev det pizza. Va inte så där jätte gått med det gick ner:P. Sen så gick jag hem till Sofie, jag lockade hennes hår vilket blev väldigt fint tycker jag:). Och hon fixa min blogg, tack så mkt:). Sen bärde det av hem har fixat lite här hemma och nu sitter jag här ska väl snart dra mig till tven><. Sen ska jag sova för det är skola imorrn><. Vill bara tillägga att helgen har varit super, mamma och mina systrar kom hem i fredags och min kärlek kom hit i fredags!:D. Det var super. Helgen men älsk har varit oslagbart trevlig förutom lite tjafs men annars super. Älskar dig Micke<3
Hoppas folket haft en bra dag
Har jag haft iaf

Puss puss