Beställt nya skor

Nu har jag beställt nya vinterskor eftersom att mina andra har gått sönder i dragkedjan så nu köpte jag utan dragkedja. Dom ska komma om 2-5 arbetsdagar(:. Längtar för det är kallt om fötterna:P. Skulle ha köpt dom från början men dom fanns inte i min storlek då>< Men det skadar inte att ha två par kan ju fortfarande använda dom andra bara det att dom är lite jobbiga att ta på sig måste kämpa som f*n.
Idag blev det ingen skola för min buss var sen så jag missa tåget sen så va det massa strul så jag åkte hem istället så idag blev det en hemma dag det var inte så kul för det finns ju inte så mycket att göra hemma när alla andra är i skolan:P.
Men nu ska jag sätte mig och plugga lite Naturkunskap och möjligtvis lite körkort om jag orkar men det är så tråkigt ><


Dessa beställde jag(: från din sko

Engelska B

I går var engalskan inställ på morgonen och den var även inställd idag>< och vi skulle börja den kursen ny igår på IV valet.. Men idag var det rätt skönt för jag var hemma tjugo i tre ist för kvart i sex(:. Så det var ju inget att klaga på:P Ikväll blir det lussebak men familj+Elin sen blir det idol(: Super mys(:. Ska bli skönt att gå och lågga idag med tanke på att jag fick stressa som bara den imorse försov mig så hade bara tio minuter på mig till jag var tvungen att gå till bussen.. Det var inte alls kul..

Har inte å mycket att berätta snart ska vi börja med maten klyftpotatis med lövbiff mumsigt :D



>>Bildbrist<<

Fortsatt snö kaos

Idag skulle jag på öppet hus så skulle ta bussen till Nyköping 14.31 men den kom kl 15.05 så jag var inne i Nyköping 15.55 ist för 15.20 så jag missade mitt tåg som gick 15.42... Men bussen hem va ta mig fan i tid så typiskt>< Annars har dagen inte varit så händelsefull Elin kom vid tolv någon gånt tror jag vi kollade på tv åt och prata va ju nästan två veckor sen vi träffades:P.
Så det var trevligt nu ett litet roligt text :P

En enkät riktad till kvinnor frågade "Vad skulle du gjort om du vaknat en morgon och hade fått en penis?" De svarade:

"Jag skulle gått omkring och dängt till min man med den, vad han än höll på med skulle jag dängt till honom med den."

"Jag skulle skrivit mitt namn i snön."

"Jag skulle gått in till min chef, lagt den på hans skrivbord och sagt: Var är min löneförhöjning?"

"Jag skulle ta kontakt med min före detta pojkvän, gå till sängs med honom och be honom lägga sig på mage och testa något nytt."

"Då skulle jag velat få en stor en som jag kunnat visa upp för alla."

"Jag skulle kunnat grabba tag i den öppet utan att bli generad."

"Jag skulle inte lyft upp toaringen när jag kissade."

"Jag skulle mätt den i båda tillstånden."

"Kissat från en hög byggnad."

"Jag skulle rusat till sjukhuset och fått den bortopererad."

"Jag skulle behandlat kvinnor bättre med den."

"Jag skulle älskat honom och klämt på honom och lekt med honom hela dagen."

"Demonstrerat för min man och mina två söner att det går att träffa toastolen och inte kissa utanför."

"Bundit fast min man och slagit honom i ansiktet med den."

"Jag skulle lekt med den och sedan fått min man att ligga på blöta fläcken."

"Jag skulle gått till en porrshop och testat alla möjliga apparater för att se vad som var bäst."

"Jag skulle ställt mig upp, hoppat upp och ner och sett den svänga omkring."

"Jag skulle kollat hur många munkar jag kunnat trä på den."

"Jag skulle kollat min pojkväns kräkreflex!"



Lite att skratta åt :P

pöss

Snö kaos

Vakna upp vid 06.30 gick upp åt frukost sen bärde det av till bussen. Tåget var sent imorse så det bliev lite stressigt när vi kom in till Norrköping. Sen så funkade det inte att ladda på buss kortet på pressbyrån så var tvungen att planka upp till Söder Tull så jag kunde tanka på kortet där, sen så bärde det av till skolan med Tessa.
Sen så va det en lång skoldag fast den gick rätt så fort faktiskt så det var skönt(: Sen bärde det av till rece med Mandis, där hon bjöd på korv ^^, ja jag vet hur det låter men det här låter ännu värre haha.
Mandis pappa satte in pengar till henne så hon kunde köpa något att äta och då säger jag så här:
Jag: Tacka din pappa för korven Amanda.
Amanda: Ja det ska jag göra
Jag: Eh det där kom ut fel
Amanda: Usch åh nej säg inte så
Jag: men menade inte så!
Amanda: jag vet det men usch
Båda: hahah hahah haha
Det var lite roligt:P.

Sen så kom mitt tåg i tid och var i tid hem men, bussen var sen och sen så fastna den på trädgårdsgatan och stod där i en halvtimme och försökte komma loss, det gick efter många om och men, jag tyckte jätte synd om den snälla buss chaffören som kämpade med att komma loss.. Men han lyckades tillslut så det är bra(: men han var som sagt 45 minuter sen så kan tänka mig att han fick mycket klagomål stackarn.

Väl hemma i värmen så kan jag äntligen känna mina fötter igen dom sitter faktiskt kvar! :D vilket jag är väldigt glad för måste jag säga!

Men nu ska jag göra något vettigare:P



Ledig!

Blir en mysig förmiddag framför tven(: är ledig idag så blir en lugn dag! Vid 14.35 så har jag en kör lektion sen ska jag hem och plugga lite naturkunskap så att jag klarar det där provet ännu bättre än det andra! Sen så blir det en tidig kväll så jag orkar upp imorrn.. Eftersom att jag ska upp tidigt imorgon><

10 månader med älskling!
Igår hade jag världens mysigaste dag med älsklingen min(: Vi kollade på film va ute och fikade och hade almänt kul(: Bästa dagen på länge och det behövdes kan jag säga!
Nu längtar jag bara tills nästa helg då jag får mysa ännu mer! Jag älskar dig mest älskling du är det bästa som har hänt mig på länge!

Men nu så är det en lång skolvecka framför mig! Men att veta att jag får träffa Topias i helgen gör den lättare!

Jag älskar dig!

FREDAG

Änligen en välbehövd fredag, är mycket trött denna vecka försovit mig två ggr för att jag stänger av larmet i sömnen.. Inte bra.. Nu har jag bara psykologi om 65min i typ tre timmar vilket jag inte ser fram emot vill bara hem just nu och ta det lugnt det behövs ska jag säga! 
Ska traffa sötaste Natta ikväll, hon skulle höra av sig när hon är hos sin mamma så får se när det blir(:. I morgon blir det förhoppningsvis sovmorgon och så blir det bowling med familj och vänner mys pys(:. 
På söndag blir det att fira tio månader med sötaste älskling(: får se vad vi ska hitta på vi ska iaf kolla på film nu kommer jag inte ihåg vad den heter bra för det:p. 

Aja nu ska jag fixa det sista av redovisningen till psykologin innan det bär av från Kungsgård till De Geer! 

Pöss pöss 

 

...

Gud vad jag är trött på människor som tror att dom vet allt fast dom inte har en aning och ska bestämma saker som dom inte vet som en själv berättar om som bara en själv kan beskriva om sig själv.

Trött på folk som använder sig av andra för att få som dom vill eller komma någonstans i livet.. Skaffa självförtroende och sluta vara så beroende av alla andra ni kommer inte komma någonstans i livet annars..

Varför kan människor inte bara låta en vara ifred och lägga sig i precis allt en gör, snacka om att den personen inte har ett liv. Påpeka allt man säger eller gör.. Varför? Är det roligt att få andra att känna sig dåliga eller bli irriterande över att nån ska påpeka allt man gör hela tiden? Det är inte konstigt att folk inte kan hålla ihop hur länge som hellst man blir ju galen..

Den som tar åt sig tar åt sig och då betyder det att den personen är något av det här och då får ni skylla er själva för jag kanske inte menar att det är någon av er som läser..

Helgen

Helgen har varit bra, tråkig, jobbig och komplicerad men i slut ändan så har jag iaf min älskade pojkvän som finns för mig iaf. Och det är skönt att ha honom när det är som det är just nu. Önska bara att du kunde vara närvarande oftare för behöver dig mer än en gång i veckan.. Men det är bättre en ingenting alls iaf.
Hade en underbar kväll på fredagen men underbart god mat och min älskling. Fast det höll inte i sig hela kvällen, men den var bra ändå för det behövdes.
Lördag var det både en mysig och jobbig dag.. Men den kunde ha varit bättre.
Söndagen blev det att vara barnis åt sötaste Nadia. Vi har bakat busat och så vidare. Har även övninskört vilket gick super. Körde i Nyköping inne i stan vilket är lite mer utmaning en vad jag brukar ha så det var kul.
Kvällen blir att ligga och glo på någon film eller nåt sen sova.. Sen upp till skolan vilket inte lockar...


Saknar värme!

Finland

Hellu!

Måndag: Dagen började redan 03.50, vi gick upp och gjorde oss redo för resan. Tog bussen upp till Stockholm för att stiga på båten till den mysigaste veckan någonsin. Båten gick 07.45 och vi var i Åbo 19.50. Så det blev en lång men mysig dag på båten(:. När vi kom till Åbo så kom Topias farmor Liisa och hans kusin Eetu. Sen blev det en bil färd till Säkylä där hans farmor bor. Sen blev det en mysig hemmakväll och tidig säng gång.

Tisdag: Gick vi runt lite i Säkylä och kolla lite, en väldigt liten söt by. Blev en mysig dag med massa mys fram till kl 19.00 då älsklingen fick migrän:( som han sedan låg med i ca 14h.. Så jag umgicks med hans farmor och vi prata ganska så mycket:P mycket engelska denna vecka måste jag säga:P.

Onsdag: På morgonen blev det att försöka få liv i Topias som va ganska död efter nattens migrän (jag var men ganska död med tanke på att jag vakna varje gång han gick och eller klga över smärtan) men det kan jag ta med tanke på hur han mådde. Sen på eftermiddagen blev det Åbo, vi gick runt i affärer och fika lite(: vilket var mysigt. Liisa är så snäll hon skulle betala för att och göra allt för oss hela tiden(:.
På kvällen blev det att åka till Eetu en snabbis älskling fick köra bil vilket han var mycket glad över(: Han är så söt!

Torsdag: Tog vi kort i Liisas Studio, hon är väldigt duktig och det var mycket kul(:. På kvällen kom Eetu till oss och det blev film svensk film faktiskt Beck:P. Så jag förstod något:D den gick på tv tur för mig (:. Sen blev det som alla andra dagar att krypa ner i sängen men älsklingen vilket var otroligt skönt att få ha honom när ppå natten önska bara att det var så jämt.. men men man kan inte få allt..

Fredag: på förmiddagen blev det film, spela kort och mys(:. Sen följde vi med Liisa till frisören, åkte runt lite där. Jag och Topias gick och åt mat så länge(: Mys!  (vet att jag säger mys väldigt mycket men det var en otroligt mysig resa som jag inte ville att den skulle ta slut..) Efter det åkte vi och hämta Eetu och åkte till Björneborg till Topias farbror Rammi och hans fru Marielle(:. Dom var otroligt mysiga jätte gulliga människor! Blev att gå ut och äta Kina mat och prata massor Marille kunde prata lite svenska och engelska så det var väldigt lätt för oss att komunicera måste jag säga(:. Sen blev det mysa framför tven sen gick alla och la sig(:.

Lördag: upp och hoppa 04:30 för bussen till Åbo gick 05.15 så det belv att gå upp äta och åka:(. Ville inte åka hem vi hade det så bra där Topias var mycket gladare och mer avslappnad så det var skönt! Båda ändrades ganska snabbt när vi kom hem vilket inte var kul.. Men det blev iaf en otrligt mysig dag på båten först sov vi en stund sen blev det taxfree. På kvällenåt vi en mysig middag tillsammans på en lite finare resturang på båten(:. Sen blev det buss färd hem och sova..

Önskar jag kunde få krypa ner i sängen med honom ikväll med och alla kväller framåt.. men men nu ska jag plugga Naturkunskap har prov på torsdag. Det skulle bli ett litet prov med det är 3 kapitel så önska mig lycka till...

Pöss på veckan!!


Foto: Liisa Siltanen

Gillar denna bild väldigt mycket!

Rakastan sinua niin paljon, olet hienoin olen! Ei voi vaatia mitään muuta! Kiitos, että siellä ilman sinua en ole mitään! Rakastan sinua kulta!<3