Städa:P

Hallo!
Idag är det söndag, fyra dagar till julafton. Idag kmr min kära morbror hit(: han ska fira jul med oss så det ska bli mys(:. Idag ska jag städa upp lite här som vanligt:P måste gör fint innan Kim kmr och så måste man göra lite fint innan jul:P.har inte så mkt att göra eftersom att jag stor städa förra veckan.
Igår va jag, min syster och Natta och hennes söta hund Teddy ute och dela reklam det var ganska kul men kallt:P. Men vi fick det gjort iaf, men det räckte inte till alla den här gången heller vilket jag visste när jag såg reklamen för det va inte mkt alls.
Men nu ska jag gå och städa så att jag får det gjort(:

Ha en bra dag(:

Pöss



Lucia i nian xD vi skulle öva haha<3

Vad ska man hitta på?><

Hallo!
Jag har ytterst tråkigt >< har varit hemma nu i två dagar på grund av snö vädret, bussarna har inte kommit fram som dom ska och dom har fastnat osv. Och vi har ju bara haft en lektion idag och igår så det har ju inte gjort så mkt:P.
Imorrn slutar vi och har lov i hela tre underbara veckor(: ska bli super skönt, men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på:P.
Idag har vi gjort knäck älskar knäck det bästa med julen xD och så ska vi göra smörkola(:. Sen har vi julbakat klart xD.
Aa har inte så mkt att säga händer inte så mkt i mitt liv xD. Super tråkigt hoppas att det vänder snart..

Men nu ska jag nog gå och städa lite det är min hobby nu för tiden haha det gör så att tiden går så vrf inte xD
Idag kmr Nattan med så ska väl leka med henne i helgen och på Söndag kmr min söta morbor(:

Pöss



Min ögonsten utan henne hade jag nog inte stått upp idag. Älskar dig min sötnöt<33

Sista veckan i skolan :D

Hallo!
Är i skolan och gör ansiktbehandling på Theres ska snart in och tvätta bort en ansiktsmask som hon har legat med i tio minuter:P. Det är sista veckan i skolan vilket är mkt skönt sen ska vi ha ett efterlängtat lov! Ska leka med min älskling Natta på lovet(: vilket ska bli mycket skojigt(:. Längtar tills hon ska öppna sin julklapp hon kommer älska den hoppas jag xD
Idag är det en ganska kort dag, har bara svenska kvar efter det här(: sen ska jag åka och köpa vinter jacka(: så jävla skönt för det är svin kallt ute!
Va hos Natta i helgen det var mkt mys och slappt söndagen var bäst när vi bara låg och dega och åt hela söndagen hoppas vi gör så igen det var mkt mkt mysigt(:
Älskar dig gumman tack för bästa helgen på länge:D<33
Nej nu måste jag gå och tvätta av Theres:P.

Pöss på er


Helg hos Natta(:

Hallo!
Är hos Natta den här helgen, vilket är mkt mkt mysigt(:I natt sov vi hos Alex det var kulit bara det att jag somna först och vakna först så hann titta på två bilder innan dom vakna:P. Sen så fick Alex namnsdagspresent av Natta han fick julgrannspynt xD så dom satte igång med att pimpa granen xD. Den blev väldigt fin(: Efter det gick vi ut i kylan och ner till tuna park och kolla lite hitta julklapp till minstingen(: as glad för det var perfekta julklappen xD
Ikväll ska vi mysa och´kolla på film och bara vara:P.. Men nu ska jag umgås lite xD

Pöss

Andra advent

Hallo!
En tidig morgon idag, vaknade vid tio över åtta >< inte så roligt vill säga..
Snart ska vi åka in till nyköping jag mamma Nadia och Celine, ska köpa nya skor börjar bli lite kallt med tyggskor och blött för det regnar ju hela tiden...
Sen ska jag kolla efter en jacka efter som att min andra jacka som jag köpte gick sönder och jag var tvungen att lämna tillbaka den...
Men har lekt med Natta i helgen vilket var mycket mysigt puss på det(:
Ska leka med henne hela nästa helg och köpa julklappar :D längtar!
Har inte så mkt mer att säga efter som att jag aldrig gör någonting><

Pöss