Home

Nu är jag hemma igen måste säga att det är skönt att sitta i sin egen säng och vara lite för sig själv. Saknar älsklingen men lite skönt att få vara för sig själv med och ajg tror att han är ganska enig i det:P.
Det var en lång resa åkte från pappa igår kl 11.30 och var hemma idag 10.15 så nästan ett dygn men det hade gått snabbare om man slapp sitta och vänta överallt.. Tycker inte att det är så jobbit att resa så men att vänta är det som är jobbigt...
Har lekt med Elin idag vakna när hon ringde på dörren fick sova i en 45 min kanske men det räckte:P Vi gick och hämta världens sötaste tjej på dagis runt två och hon var väldigt glad att få se mig det var skönt(:.
Blev att leka med henne vi sjöng och dansa(:. Sen kom mamma hem det blev mat sen gick jag och Elin för att köpa lite godis får ju inte äta mer efter nyår för mitt nyårslöfte är att inte äta godis:P.

Men nu ska jag göra något vettigt tror jag:P

Jul^^,

Nu är Julen snart över sista dagen att åka hem till folk att äta i dag blir det Anna Anne-Torhilds mamma(: Igår var det farmor och farfar, farafar var så trött när klockan var 18.00-18.30  då orkade han inte mer stackarn så då blev det att köra honom hem(: Men jag ska åka ut och säga hejdå imorrn till honom och sen åker vi förbi farmor en tur och säger hejdå till alla andra(:.
Det har varit en mysig vecka lugn vecka vi har inte gjort så mycket bara umgåtts kollat på tv och ätit massor massor! Och idag ska vi äta ännu mer(: Fast det är god mat så man klagar inte:D.
På tisdag blir det en lång tur hem(: Borta bra men hemma bäst det ska bli skönt att komma hem fast ändå tråkigt..

Fick bara pengar i julklapp men det är bra då kan jag köpa det jag vill ha ist(:.
Sen får jag väl bara pengar när jag kommer hem med tror jag iaf:P.

Men nu ska jag umgås lite sen ska vi snart åka iväg till Anna och äta mat mums börjar bli hungrig igen har inte ätit sen frukost:P

God Jul och Gott Nytt År allihoppa(:

5 dagar kvar!

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag och älskling åker till min pappa(: längtar det ska bli så kul! Vi får tio hela dagar tillsammans och så får jag umgås min mina far och mina bröder:D.
Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt mådde inte alls bra imorse><. Fast jag åkte ändå in och gjorde lilla uppkörningen som faktiskt gick bra:D bara det att jag måste kolla lite mer i döda vinkeln och i bakspegeln.. Nu siter jag och försöker klara testen vilket är svårt för jag är så sabbla trög >< men det är bara att kämpa och ta hjälp av min sötaste älskling som jag kommer att bli fett sur på fast igentligen inte han utan mig själv fast han kommer nog att tro att jag blir sur på honom(: Älskling jag är inte sur på dig bara min tröga lilla hjärna så du vet det innan!:P

Nej nu ska jag nog ge mig på ett test till och se om något har vaknat innanför pannbenet:P

Kär!

Åh vad jag är kär idag just idag! Har världens bästa pojkvän! Vi har haft en jätte mysig dag bara han och jag helt ensamma bara fått njuta av varandra och det var länge sen det var så, vi har kollat på film, pratat, busat och skrattat massor:D.
Den 21/12 har vi hela 11 månader som vi även får tillbringa med varandra för att vi är hos min pappa där vi även ska fira jul tillsammans! Super mysigt och roligt!

Vi har gått igeom så mycket med varandra på så kort tid både underbara och jobbiga saker men vi har hållt ihop och kommit igenom dom tillsammans. Jag brukar dra mig undan och lämna saker som är jobbiga men hos dig har jag stannat för jag känner mig trygg med dig älskling känner att jag kan vända mig till dig med allt utan att du dömer mig.
Vi berättar allt förvarandra även fast det är jobbigt och tugnt men vi tar hjälp av varandra.

Du är ljuset i min dag, du är min drivkraft du får mig att orka för jag vet att du finns där och stöttar mig ifall jag faller eller om jag lyckas. Du tror på mig som ingen annan gjort.
Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort du är min andra halva att förlora dig skulle vara som att förlora halva mig.



Du får mitt hjärta att slå dubbla slag när du tittar på mig som om det inte finns något annat än jag, när du tar tag runt min nacke för att kyssa mig kan jag knappt andas! Du är guld värd älskling det finns ingen som dig!

Längtar otroligt mycket tills vi åker att få tillbringa 10 hela dagar med dig!
Du är bäst och jag älskar dig mer än allt!

Minä rakastan sinua rakas!

Fredag^^,

Mysig dag med älsklingen idag (: hade jätte kul skratta mycket idag och så hade vi det jättte mysigt:D Va inte där så länge dock men ska dit imorrn med för jag behöver inte åka till må gott huset för dom hade inte så mycket att göra i alla fall:P Men det är väl lite kul för mig antagligen(A) Så sska dig och leka med han och möjligvis Calle som sover hos honom:P. Så vi får se vad som händer imorrn:D Men kul kommer det nog att bli iaf:D
Ni ska jag kolla på idol finalen:D
Heja Jay!

Ha en bra kväll allla!


Sötaste<3

Helg!

Den här helgen har varit mysig(:.
I fredags blev det idol med familjen och Elin och vi åt gottis (A) sen blev det ett OTH avsnitt innan vi la oss vi va rätt så slöa i fredags även fast vi båda var hemma från skolan:P.
Lördag blev det att gå hem till Elin för vi skulle träffa hennes mamma men hin var inte hemma så vi åkte hem till mig igen, kollade på OTH sen somna jag i soffan med Nadia i knät när vi kollade på tv:P. Sen blev det pepparkake bak men Linnea mamma Nadia och Elin fast det tyckte inte jag var så kul:P. Sen gick vi ut och åkte pulka(: Det var skit roligt jag tror att jag och Elin hade mest roligt haha(: men det var ju så länge sen vi åkte pulka så säkert därför:P.
På kvällen blev det film The kids are alright(: den var rätt så bra faktikst(:.
Söndag blev det upp tidigt och det bärde av till Eskilstuna för att träffa sötnos(:. Vi var rätt så dryga mot varandra hela dagen med det var roligt:D hihi tyckte jag iaf inte säker på om han tyckte det:P. Men det var kul ändå. Vi kollade på sämsta filmen och va på stan. Sen gjorde vi inte så mycket mer men det gillas:P.
Vi bokade även biljetter till våran resa till Norge mys(: det ska bli så skönt:D

Nu ska ni få lite bilder från pulka åkning och bak:D






Nadia leker model

Nadia är kock(:<3













Lite bilder från helgen:D

-25 burr

Idag blev det en kort dag på gottis huset, Slutade halv två då blev det en mys dag med Elin på stan(:
Köpte julklapp till älskling dom andra får vänta till mellandagsrean för jag är ju hos pappa i jul men älskling ska ju med dit så han måste ju får något:P. Blev foundation, mascara och leggins till mig allt som jag behövde utom en klännig till nyår och jul men det får vi leta efter på lördag(:
Har pluggat Naturkunskap i ca 3 timmar nu och pluggat massor i flera veckor ( Sen vi fick reda på det) så nu måste jag klara det!

Längtar till söndag!