Bort bort..

Vill bort härifrån, flytta långt bort från denna tråkiga stad.. är så trött på alla förutfattade menigar, folk som snackar skit, säger saker och gör dom sedan själv, trött på folk som hugger en i ryggen och sjukt trött på att tro att man kan lite på någon som man verkligen inte kan och tror att dom är dina vänner. Längtar så tills jag kan flytta härifrån. Vill inte alls bo här...
Att åka hem från skolan får en att vilja sova i en buske långt härifrån ist för att åka hem till den här stan...
Längtar tills man kan bo någonstans ha riktiga vänner som man kan lita på och må bra där man bor och inte känna att man inte vill åka hem man ska vilja åka hem man ska trivas där man bor.. Men det går inte i den här stan för mycket som ligger i grunden..
När jag väl flyttar härifrån ska jag aldrig mer flytta tillbaka ska hålla mig så långt borta härifrån som möjligt..




Nu ska jag sova och hoppas på att mitt pissiga humör och kassa inställning försvinner under natten.. Känns ganska patetiskt att sitta här och deppa för sig själv.. men men får väl försöka att göra något vettigt imorrn ist..


............ på dagen

Söndag

Hellu!
Helt konstig dag:P, känns jätte konstigt att vara hemma på en söndag brukar alltid vara hos Topias på söndagar men va där igår ist:P. Och idag har jag kännt mig helt vilsen för jag har trott att det är måndag och bara glömt bort att åka till skolan fast jag vet att det är söndag:P...
Idag sov jag till halv tolv iaf och det var grymt skönt:P har inte sovit så länge på hundra år:p. När mamma kom hem från jobbet vid halv ett så åkte vi in till Nyköping och kollade lite, va hos Anna-Lena en stund och fika(: När vi kom hem pluggade jag lite på den där jävelusiska idrotten som vägrar att fastna..
Åt jätte god mat och sen gick jag och på en power walk i en och en halv timme så är lite stolt över mig själv för jag vila igenting och jag gick fort hela tiden med. Nu jävlar ska det bli ändring på mig, alla som har kallat mig tjock ska nog få se haha:p.

Så nästa sommar så hoppas vi på en smal Tessan:).

Pöss på dagen



Saknar mitt hår där ><

Regn regn regn..

Hellu!
Idag var det en värdelös skoldag, hade en lektion i en timma bara från tio till elva och sen sluta vi för dagen.. inte roligt alls att sitta och åka för det när man kan ligga och sova måste jag säga..
Imorrn är det kungskampen vilket jag inte ska gå på har ingen lust att gå i ös regn som det tydligen ska vara och göra massa staffeter det är inte det jag betalar för, jag betalar för att lära mig något.. Visst ni kanske tycker att jag låter jätte tråkig men så är det, visst är det kul att göra något annat en skolarbete ibland men det är inte kul när lärarna kommer och säger att man inte har hunnit med det man ska. Hur ska man det när dom tar bort en massa lektioner?.. Jag kan leka hemma.
Men nog om det nu..
Usch det har regnat hela dagen och jag som tänkte gå ut på en power walk i en timma >< har ingen lust med det nu när det spö regnar då kommer jag bara att bli sjuk igen.. och det vill jag inte.
Imorrn blir jag hemma då, ska boka tvättstuga och tvätta säng kläder och kläder till hela familjen imorrn, mamma är sjuk så det får jag göra. Sen blir det körkortsteori och lite idrotts teori imorrn med måste plugga vettu så jag klarar dom där jävla idrotts proven som jag inte fattar något av..

Ikväll blir det OTH och sova mycket skönt det ser jag fra emot att krypa ner i sängen och värma sig och mysa med OTH.

Önska dock att min älskling kunde ligga här bredvid mig och värma mig, han är som ett vandrande element!(:

pöss på dagen




Snacka om att vara uttråkad:P

Schema..

Hellu!

Det var ett tag sen:P. Började skolan i måndags vilket har både posetiva och negativa saker. Posetiva är att man har något att göra, men det negativa är att mitt schema suger as långa dagar och ingen fritid knappt till tid eller sova så kommer gå in i väggen det här året.

Måndag: 10.00-16.30
Tisdag: 08.00-17.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag: 08.10-11.00
Fredag: 08.30-16.10

Är hemma sju alla dagar utom torsdag, jag menar kunde man inte lagt in lite mer lektioner där. Tror dom att man orkar åka till skolan vara där hela dagen åka hem plugga sen är det liksom dags att sova manhar ingen fritid alls, jag har inte ens tid att träna.
Kommer att vara helt slut alltid och vara på jätte dåligt humör.

Aja får väl bita ihop antar jag.

Idag var jag ledig för praktiken börjar inte förens v.36 varje onsdag hela året så det är iaf lite kul. kan ju passa på att plugga där när man får tid:P.

Aja nu ska jag försöka vara lite mer posetiv.. Om det går är redan helt slut och jhar bara gått upp lvart över fem en dag så egentligen ska jag inte klaga än..

Saknar min älskling!

Puss på dagen



Bjuder på bilden så jag känner mig för tillfället snurrig:P.

Intensiv

Hallu!

Idag blev det en tidig morgon kvart över sex ringde klockan>< då var det bara att gå upp och hoppa in i duschen.. Trodde att jag började min intensiv kurs klockan halv nio i morse men jag började visst klockan halv tio så fick sitta där och fördröja tiden i en timme. Vi tio så hade min lärare ännu inte kommit><. Hon var tydligen sjuk eller aa sjuk och sjuk hon hade migrän.. men hon skulle vara tillbaka imorrn så jag hoppas på det. Missade tre kör lektioner idag.. Men dom får jag ta igen någon annan dag, imorrn blir det tre lektioner och så blir det plugga plugga plugga imorrn:P. Lite kul och lite tråkigt:P. På onsdag har jag riskettan B och på fredag har jag halkbana så har fullt upp den här veckan hoppas jag iaf:P.
Snart ska jag lägga Nadia och lägga mig själv är sjukt trött! Haha lika bra att vänja sig:P skolan börjar ju på måndag:P.

Aja ska byta om på Nadia och ta på mig pyjamas och sen ska vi sova:P

Pöss på dagen(:.



Sötnosen Nadia i mina glajjor:P<3

Hemma dag!

Hallu!

Idag har jag bokstavligen bara legat hemma i min säg och kollat på OTH:P.  Så himla skönt det var hundra år sen jag bara låg hemma och inte gjorde någonting:P. Har kollat på minst fem avsnitt sen jag vakna(:. Det är så bra så jag kan inte slut:P.
Imorrn bär det av till älsklingen, vilket ska bli jätte kul och skönt(:. Skönt att få komma bort lite från all drama. Så jag hoppas att vi får en bra dag imorrn:P.
Kim min kära morbror är här med han kom igår, har  ingen aning om hur länge han stannar men det märks väl:P.

Aja nu ska jag nog gå och ta en dusch sen tänkte jag kanske locka håret men får se om jag orkar:P. Men det tror jag:P.


Celine & jag


Söta lilla Nadia skulle göra samma min som mig och Celine:P

Pöss på dagen ^^,

Falkenberg

Hallu!
I lördags anlände vi till Falkenberg och ska tillbringa veckan här i en vecka:P. Finns inte så mycket att göra här, idag blir det Danmark och sen någon dag blir det Ullared det är allt vi vet just nu. Resan är inte planerad överhuvudtaget.
Saknar min pojkvän med, inte alls kul vi har vart ifrån varandra ganska mycket den senaste tiden><.
Men jag kommer nog träffa honom på lördag när jag kommer hem(: för han och Alex prata om att cykla upp till Oxelösund(:. Så det håller vi tummarna på(:.

Men nu ska vi åka snart(:.
Hoppas på att dagen blir rolig:P.



Idag håller vi tummarna för älskling med(: <3

Pöss på dagen kanske skriver något och lägger in bilder ikväll(: