Första måndagen ><

Hallo!
Idag var det första måndagen i skolan på typ nio veckor:P vi har ju haft apu på måndagar(:. Det var mkt segt att komma tillbaka kan jag ju säga.. inte kul allas med måndagar ><
Det har absolut inte hänt något kul idag alls i skolan... Lika tråkigt som vanligt men vi går ju bara tills på torsdag den här veckan sen har vi ju lov(: super skönt(:. LÄNGTAR!!!!!

Igår var jag hos älsklingen det var mkt mys och väldigt skojigt hihi(:. Saknar honom massor redan men får träffa honom snart igen så det är bara att hålla ut ><

Aja dagen har varit mkt seg och jag har sett ut som stryk idag så jag får bjuda på en bild från i lördags  ist:P.

vackert...

Pöss på att skolan suger pung..

Nadia 2 år!<3

Hallo!

Idag blir min älskade lilla Nadia hela två år(: det går så fort hon va ju en bebis nyss ju >< Vi har iaf firat henne idag(: med massa preseneter och tårta(:. Anett och lilla Linnéa har varit här, Amela och Harris och på kvällen kom Ndias älskade Pontus och Elin(:. Så det har varit full rulle hela dagen:P Nadia är iaf nöjd hon har ju fått en cykel xD.  Finns inte så mkt mer att säga ni ska få lite bilder på degen:P


När hon fick sin cykel hon var överlycklig (:

Dörren en krona på N för hon var ju prinsessa idag:P

Brillerna hon fick av Lotta, Ewe och Micke hon älskar dom:P

Hon fick en hello kitty väska av Amela och Harris:P

Nadias tårta:P sötast

Hihi nu ska jag busa xD

Linnéa och Nadia ligger och myser i soffan(:

Jag och Nadia(:

Pontus satte upp alla balonger i taket sen fick Nadia slå ner dom:P det tyckte hon var jätte kul:P

Ett litet ego pix med(A)

Hoppas min lilla gumma har haft e n super bra dag(: Älskar dig! Och grattis på 2 års dagen min lilla trollunge(:<3

Pöss

Sjukling...

Hallo!

Lördag:
Gick upp sex för att göra mig i ordning för att åka till Natta(:. Va där vid tio så fick frukost där, sen satt vi och pratade en stund och gjorde oss i ordning sen åkte vi vidare till Topias där han och Alex väntade(: skulle fixa naglarna på hans syster. Sen myste jag och älsklaing lite för vi hade inte träffats på tre veckor:P och Natta och Alex satt i soffan och kramades(:. efter det så åkte jag Natta och Topias till godislandet eller vad det hette:P det va en stor besvikelse för det var stenhårt godis.. Sen åkte vi hem till Natta för att plugga lite men det gick inge bra>< blev bara sur.. Sen åkte Natta förbi Alex för att ge honom lite mat och godis för han mådde inge bra så jag och Topias åkte hem till honom så länge. Sen när vi skulle gå till bussen så såg vi en jätte stor älg, vi åkte sedan hem för att hämta Nattas kamera för att gå ut på älgjakt och ta kort på den:P. Men hon hade glömt minneskortet så blev inte så så vi strosade runt lite sen gick vi förbi Alex för att se hur han mådde och sen blev det hemfärd:P. Vi kollade på Vampire Dairy (stavning?) halva natten.

Söndag:
Vaknade vid halv elva, sen gick jag och Natta upp för att äta frukost. Sen blev det att göra sig i ordning och åka till varsin pojkvänn xD. Hade två månader med älsklingen igår, vi gjorde inge speciellt eftersom att jag inte mådde så bra... Vi låg och kollade på film och bara myste. Panic room med Kirsten Stewart kollade vi på den var faktiskt väldigt bra(: vi låg bara i sängen hela dagen och myste och sega:P. Det var jätte skönt för jag va väldigt trött och mådde inte alls bra><.

Helgen var underbar hade saknat min älskling och Natta mkt mkt!! Och Natta kommer ju hit nu två helger i rad(: så då ska vi leka!!!

Idag är jag hemma och är sjuk.. inte kul ska vara hemma imorrn med.. Är så hostig och förskyld så det är bara jobbigt att sitta i skolan och störa alla..




Sönosen själv(:

Älskar er båda meget mkt!!<3

Orkar bokstavligen inte mer....

Hallo!
Dagen har varit rätt så kort, har sovit bort den gick upp vid halv fyra och åt frukost. Har inte lust att göra någonting alls.  Har enbart gråtit i typ ett dygn... Känner att livet inte leker alls just nu.. allting bara går emot mig. Har mssor i skolan som jag känner att jagi nte hinner med imorn har vi ett prov och läxförhör på samma lektion, och på fredag har vi prov i hantverksorientering känner att jag inte gör något annat än att plugga. Så nu känner jag att jag inte orkar mer för det hjälper inte om jag pluggar för det går lika dåligt iaf.. 
Men imorrn så ska jag åka till skolan iaf.. måste man så måst man.. men provet kmr gå åt helvete och det vet jag för vi fick alla papper förra veckan och jag är så pass trög så att jag måste ha minst två veckor på mig.... jag ligger efter i matten och är ig varna´d, ligger efter i engelskan, svenskan och kultur och stil historian går åt helvete..... så pallar ärligt talat inte bry mig mer...



Nu ska jag sluta klaga... men va tvungen att skriva av mig...

Pöss på att livet är piss för tillfället..

Saknar min älsklings kramar behöver dom nu... <3 

Plugg ><

Hallo!
Fredag, var att åka till sklolan det var en mycket mycket seg dag... På kvällen blev det plugg från 8 till 12 och så prata jag lite med min älskling(: men det är så skönt att ha dom uppgifterna i handeln kvar nu har jag bara hälften kvar:P
Det är en handels häfte kvar, engelska film raport, matte, svenska redovisnig och två prov i idroo eftersom att jag fick ig på den första, fast det var dock bara en i hela klassen som fick G på den så..
Men jag har gansak fullt upp så...
Lördag, idag har vi vart och storhandlat, och  vart på godisbron faktiskt:P fast är inte så godis sugen så det lär ta ett bra tag innan det tar slut:p. Sen så var jag barnvakt till Sean till kl sex då kom Jeppe och hämta honom har pluggat lite idag men inte så mkt men har försökt iaf måste be mamma om hjälp för jag fattar inte några frågor så..
Söndag, blir att plugga på förmiddagen, sen vid två så kmr morfar och fickar efter det ska vi ut och övningsköra sen blir det plugga sen vid halv åtta åtta blir det att åka och träna vet inte om jag kmr åka själv eller om Elin kmr följa med men det får vi väl se imorrn antar jag..:P
Längtar tills den 17 april då jag om min älskade Natta ska åka till Ullared hela dagen(: ska bli super kul att verkligen bara få umgås med henne! Saknar henne massor önska du var här gumman behöver dig verkligen min älskade syster! Längar så klar tills den 21 mars då jag får träffa min älsking som jag inte har träffat på då tre veckor plus att vi firar två månader då med! (:




saknar sommar! och min bruna färg!

För övrigt har jag en gråtar dag idag, börjar gråta för minsta lilla... Börja nästan gråta när jag såg en gammal gubbe som fick gå runt garaget för att öppna porten för att den riktiga dörren gick inte att öppna ut i från. Och när jag och mamma  prata om ålderdomshem och massa konstiga saker.. Och för att jag absolut aldrig har något att göra förutom skolan och träna helger suger pung för det finns absolut inget att göra antar att jag får ta med mig alla min skolböcker hem hedanefter och plugga så jag glömmer bort att jag inte har något att göra...


Aa men pöss på er

Svenska

Hallo!
Usch jag har svenska vilket är mkt mkt tråkigt men slutar snart som skönt är(:
Ska till Maria direkt och kolla på bebisarna när jag kmr hem sen ska jag hem och äta sen ska jag ka och träna moves:P sen måsta jag PLUGGA har ett prov den här veckan en redovisning nästa och två prov så har lite att göra><

Puss på dagen

Sug...

Hallo!
Idag har jag övningskört vilket var mkt mkt skönt, det va kul med(: fick köra på motorvägen idag gud vad skönt det var.. Va ute med min älskade morfar i hen och en halv timme(:. Sen åkte jag till min älakade Natta och så var Alex där med så det blev mkt prat idag(:.
Sen åkte jag hem åt och sen drog jag och träna och nu slppar jag så min dag helg har varit ganska händelselös xD
Va med mia igår med det var mys(:





Jag och miamupp <33

Afro Dans

Hallo!
Har varit hemma idag på grund av att jag inte hade någon model till skolan idag så kände int eför att åka dit och sitta av tiden.. Har sovit gansak mkt vilket är ganska så skönt får typ aldrig sova så är helt slut hela tiden, skolan kör slut på mig är så himla sämst med i skolan så blir så jävla sur, och det går ut över alla så det känns sådär..
Iaf så har jag tränat Afro Dans idag vilket var sjukt kul och jobbigt(:. Men då känner man iaf att man tränar iaf(:. Känns så bra att ha kommit i gånr med träningen igen, och skönt att ha någon att gå med min älskade Elin såklart(:.
Har int eså mkt att säga om dagen faktiskt har varit ute och storhandlat med mamma Nadia och Elin vilket var väldigt roligt för Nadia är så rolig så jag och Elin skratta typ hela tiden(:..
Nu sitter jag och äter lite frukt sallad ska snart gå och sova för jag är trött igen ><

Saknar min älskade Natta med ar inte träffat henne på LÄNGE!!!
Så jag hoppas hon kmr i helgen(:

Pöss



Saknar!!<33