In love <3

Hellu!
Som ni säkert märkt har jag vart lite dålig på att uppdatera nu på några dagar, men jag har inte haft dit eller lust:P.
Men lite uppdateringar då:P
I lördags åkte jag till Eskilstuna och träffade Natta skulle sova där(: va med älsklingen en stund hos honom på kvällen sen så gick jag till Natta vi va ganska döda så vi orkade inte göra så mkt:P.
Det var mkt mysigt(:
På dagen dela jag reklam och övningskörde det gick väldigt bra faktiskt förutom att jag backa upp i en snödriva men kom igen det var fösta gången jag backa så det gick bra ändå hihi(A)

Bjuder på bilden hade ingen från i lördags xD


Söndag(:

Gick till älsklingen vid tolv:) När jag kom dit så fixa jag hans systers nagalr dom blev väldigt bra måste jag säga (: hihi iblan får man säga att man själv gjort något bra:P det händer inte ofta kan jag säga...
Efter det låg jag och älsklingen bara i soffan och myste och kolla film det var mkt mysigt måste säga att jag sakanr dig väldigt mkt älskling! Vill bara hålla om dig och känna att du verkligen finns, du är så underbar så ibland tror jag att jag bara drömmer och väntar på att jag ska vakna igen fast jagi nte vill!
När jag skulle åka hem fick jag skjuts av hans pappa (eller aa av älskling) som kör super bra btw(:
Han har världen sötaste familj med så snälla(: så tror jag kmr att trivas med dom för som är rätt roliga:P
Snodde en tröja av älsklingen med för att jag ska ha honom nära när jag saknar honom, då kan jag ta på mig den och mysa(:


Myste på kvällen i hans tröja när jag plugga(:<3

Måndag

Hade APU det var ganska tråkigt eftersom att jag inte har så mkt att göra hoppas det finns med nästa vecka xD måndagen var ganska så lång tråkig hände inte så mkt så finns inte så mkt att säga xD
Pluggade som vanligt känner att jag pluggar hela tiden nu för tiden, lite duktigt kanske xD


Degens klädsel:P



 Kvällens klädsel mysbyxor och älsklingens tröja(:<3


Tisdag

En almänt jobbig bara dag finns inget att säga!

Satt med Amanda och Virre på pressbyrån till våra tåg/bussar gick
Och när vi kmr ut säger:
Amanda: DET LUKTAR BAJS HÄR!
Det går en liten kille förbi i 14 års åldern kanske
Jag sticker fram huvudet mot honom och säger:
ÄR DET DU SOM LUKTAR?!
Han blev jätte röd i ansiktet och gcik där i från och efter ett tag vände han sig om och kolla på mig hihi så söt:P
Dagens höjdpunkt!!

Pöss

100121<3

Hallo!
Idag är det en underbar dag!(:
Skolan idag var ganska seg, men vi fick våra penslar iaf(: ÄNTILGEN fan vi har väntat hur länge som hellst ><.
Va inte med på idrotten idag på grund av min jävla handled jag som vill börja träna och så kan jag inte på grund av det så jävla surt >< hatar det..
Men jag tänker inte låta den hindra mig mer skiter i om jag har ont nu...
Efter skolan så åkte jag hem och plugga prata lite med älsklingen, sen så somna jag en stund som vanligt (a).
Men jag är ju "stålmannen" så jag klarar allt så xD haha.
Prata lite med min kära mormor hon är så knäpp men det är drf jag älskar henne hihi(:
Älskar dig mormor vet att du kmr läsa det här imorrn :D.
Imorrn är det fredag så jävla skönt har en full speckad helg så det ska bli skönt för det var ett tag sen jag kände att jag har massor att göra:P.

Dagens klädsel inte så märkvärdig som vanligt xD







Sminkväskan och dess penslar(:






Älskade syster(:<3


Mina älskade systrar(:<3

Pöss på dagen(:

Pain

Hallo!
Idag har jag sovit hela dagen, har haft så jävla ont i handleden så jag ville bara döö idag ><.
Har vart hemma själv hela dagen med så det har varit lungt och tyst här och det var väldigt länge sen jag fick vara helt ensam.. Typ sen Nadia föddes xD
Vid fyra gick jag upp och kolla lite på tv och åt lite när mamma kom hem, sen har jag faktiskt städat mitt rum helt otroligt xD. Så nu är det lite rent där inne iaf(:
Sen har jag pluggat svenska>< hatar att skriva referat är så jävla dålig på det...
Spela lite Wii fir har gått ner 1.1  kg och mer ska det bli.. Ska få träningskort av mamma snart så då jävlar(:
Saknar sötaste med men nu är det bara 4dagar kvar tills jag får träffa honom! (:
Längtar ska krama sönder honom, hihi älskar att kramas (A)


Så här har jag sett ut idag..

 


Vackert va xD men så är det när man inte mår bra xD

Och så världens sötaste då såklart(:


Min ögonsten(:<3

Pöss

Ansiksbehandling

Hallo!
Idag hade jag min fösta "kund" haha Elin:P. Hon tyckte det var skönt så jag hoppas det(:.
Efter det har dagen bara varit jävligt seg jag har bara velat hem och mysa med en viss person men det får tyvärr vänta>< men jag får stå ut den som väntar på något gott väntar aldrig för länge(:
Har försökt att plugga men har inte hittat någon ro att göra det fast jag verkligen måste...
Så jävla seg i skolan asså IQ befriad till max asså ><
aa har inte så mkt att säga om dagen faktiskt..

Pöss på er

APU

Hallo!
Filmen hette Never Back down(:.
Idag var fösta dagen på APUn och det var ganska så tråkigt, fick bara sitta hela dagen. Fick gå vid halv två för dom hade inget vi kunde göra, men det var ett super mysigt ställe det var jätte fint(: kommeratt trivas där(:.
Efter det gick jag till Gripen och va med Elin på hennes Svenska det var mys pys saknar bygg så det va skönt att komma och hälsa på(:
Efter det åkte vi hem till Elin och muppa oss, och hennes kära bror som tror att alla vill ha honom höll på och retas med mig xD men han är så söt så han får det  haha xD
Sen åkte vi med Pontus och fixa Eva-Lenas bil, sen åkte vi och lämna den hämta våra saker satte oss i Pontus bil han körde hela vägen till ramdalshöjden parkerade och sen gick vi hem fast Pontus och Elin kladda lite på varandra först xD bland annat så slicka dom på varandra ute i kyklan haha..
Hon gillar inte att jag skriver allt drf jag skriver allt hahahahahahah, plus jag är flummmmmmm(: om det kasnke märks...
Sen fixa jag mina naglar och prata med en sötnos sen sitter jag här och blir mobbad av Pontus som kallar mig Terror förstår inte vrf? jag som är så söt(:


Min klädsel idag då vill ni se?
HAHAHA det får ni inte





















































Åh okeej då:P







MITT SMINK



Så såg jag ut idag(:



Pöss

Lycklig(:

Hallo!
Eftersom att blogg fucka igår så får jag skriva idag ist:P.
Idag var jag vaken tidigt kl sex för att jag skulle åka och träffa sötnos (vill inte nämna namn i bloggen fören det är seriöst och så). Blev en underbar dag med massa mys och film med sötaste sötnos(:. Var så värt det att åka så långt och tidigt för att träffa honom(:
Vi kollade på en jätte bra film kmr inte riktigt i håg vad den heter, men ska ta reda på det för jag rekomenderar den verkligen:P. Den gav verkligen någonting.
Saknar redan min underbara sötnos(: men förhoppningsvis så får jag träffa honom nästa helg med(:
På vägen hem var jag sjukt trött>< ska snart ta en kvälls macka med min söta mor sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite och sova så att jag är pigg imorrn:P.
Första dagen på praktiken imorrn, börjar tio så det ska bli skönt(:. Ska ha praktik i nyköping med så behöver inte gå upp kvart över fem iaf(:.



Gammal bild:P

Pöss på dagen och er alla(:

FREDAG ^^,

Hallo!
Det är FREDAG(: så jävla skönt måste jag säga fast jag har massa plugg som måste göras ändå><. Är så jävla trött på tågen dom har strulat hela veckan har fått åka buss och så har dom varit inställa och man har fått setat och vänta vänta vänta.. As tråkigt och SJS personal är så jävla otrevliga blir tokig..
Har varit sen varje dag hela veckan bra start på terminen liksom..
Idag va det iaf buss hem så det var skönt, har pratat med Nattan i typ tre timmar idag(: mys mys fattar inte att vi kan ha så mkt att prata om xD saknar henne min lilla älskling!!
Har fixat mina naglar elr aa förstäckt dom lite xD
Ska plugga lite snart med ikväll och imorrn så jag blir av med skiten.. Måste fan bli bättre i skolan><
Suger pung i skolan..

Pöss

Andra skoldagen><

Hallo!
Ja som sagt har skolan börjat igen, och det är väl ingen höjdare direkt><. Jag gick upp kvart över fem som vanligt idag, va faktiskt jävligt pigg så jag blev klar ganska fort så hann göra i ordning köket och grejer:P. När jag åkte till skolan så sköljde depp humöret över mig och jag blev bara almänt ledsen och trött på allt.. Vet inte vrf men jag mår verkligen inte bra av skolan.
Jag vet att det kanske finns vissa i min klass som läser det här och kmr att ta illa vid sig och säga det till alla men jag pallar inte bry mig orkar inte spela det där falska spelet.
Liksom springa runt och snacka skit om varandra och sen så är man bästa sekunder med den personen två sekunder efter jag fattar inte sånt? Varför kan man inte bara säga som det är med en gång ist? Jag är så trött på skitsnack så det finns inte, jag menar vad säger dom om mig och sen kmr och är gulli gull mot mig?!
Usch är så trött på sånt saknar att vara med killar och mina älskade vänner Elin och Natta som fan skriker ut när dom inte gillar något jag gör eller så! Det är fan så det ska vara hur ska man kunna ändra på något man inte vet om liksom?
Nu tycker ni säkert att jag gör samma sak men så är det inte för dom vet mkt väl vad dom håller på med men dom brur sig inte. Dom skiter i andras känslor...
Aja palla lägga mer energi på det...

Dagens klädsel:P






Hade tre leggins på mig idag och fem strumpor inklusive raggsocker men jag hade is kalla fötter iaf><

Pöss på dagen,
Eller inte ><

Vill ha lov igen!

Hallo!
Fy fan för att börja skolan igen, det var inte kul jag förstår inte vrf skolan gör mig så jävla depp?! Jag mår verkligen piss av skolan..
Det var kul att få träffa Sara iaf har inte träffat henne på fyra veckor, fick en jätte fin julklapp av henne så söt är hon(: fick bad saker(: så nu måste jag börja bada lite oftare:P
Får mina nagel saker i vecka ska bli så jävla kul(:
Hoppas att vi får våra smink penslar imorrn skulle ha fått dom när vi börja skolan igentligen men dom är lite sega tyvärr..
Hoppas att det går fort iaf så vi får sommar:P
Har inte så mkt att säga..
Som vanligt xD

pöss på er











Morfar 62(:<3

Hallo!
Idag blev jag väckt kl tio som jag bad mamma om igår, måste ju börja ställa om till skolan börjar><.
Gick upp och la mig i soffan och läste en stund sen gjorde jag havregrynsgröd vilket är sjukt äckligt men jag måste fan börja bli nyttig haha. En viss person sa ju att jag var tjock och det satte sig verkligen så nu jävlar är det hårdträning och bra mat som gäller...
Har kösrt wii fit i typ två timmar nu så nu har jag prövat allt, förutom att jogga två med tanke på att vi bara har en dosa:P svettats som fan faktiskt tro det eller ej men det är fan jobbigt(:. Nästa månad ska jag köpa träningskort så att jag kan börja gå på hyllan igen och kanske börja träna med Denise som vi har försökt men det har inte gått så bra med tanke på att jag pluggar i norrköping><

Vill gratta min älskade morfar som fyller 62 idag(:



Söta dom är(:



Saknar mitt svarta hår faktiskt ><

Men nu ska jag koka lite ris och ge bebisen mat innan jag hoppar in i duschen:P

Pöss

Trött><

Hallo!
Hihi slitsam dag det har vart idag NOT xD har typ sovit heldagen(:. Hade varit skönt om jag hade mått bra, mår sjukt illa och är öm mellan revbenen precis under brösten>< as störande. Bara fem dagar kvar tills skolan börjar, ska bli lite skönt att komma igång igen men inte så kula att behöva gå upp kvart över fem varje dag igen... Men det klarar jag, ska försöka börja träna så att jag blir lite piggare.
Har ju faktiskt gått ner 1-2 kg nu när vi köpt wii fit det funkar faktiskt men jag vill börja träna på riktigt igen.



Första snö dagen 2009 kl sex på morgonen på väg till bussen för att åka till skolan(:
Gled ner för hela backen det var fett halt... Hihi men det var lite små kul ändå(:
Men ska försöka göra något med dagen som är kvar:P

Pöss

Barnis^^,

Hallo!
Har nyss kommit ur duschen vilket var mkt mkt skönt(: är barnvakt till min söta styster som inte är fullt så söt idag för hon vill inte sova. Ska pröva snart igen och se om det funkar...
Ska leka med Elin idag hos ska komma hit när hon har varit och ätit med sin mor(: vet inte vad vi ska hitta på men vi kmr nog p något:p det brukar vi göra(:    ibland haha xD.
Nu kmr jag låta som en mega fjortis men jag är fett deprimerad för mina naglar spricker hela tiden och det gör ont sen så vill jag ha dom långa och fina som dom var för några veckor sedan! :(.




Dagens klädsel hihi(:

Så här hittde jag Nadia i morse när jag kom upp(:

´
Så söt hon satt med sin bubbe (hon kallar sin filt det) i sin leksaksback(:
Har städat lite här idag med och varit ganska så irriterad med för jag blev väckt kl nio för Ahmed vill dusch osh mamma jobbar så han ville att jag skulle ta Nadia bara för att han skulle i väg halv tolv ofta man måste gå och duscha så tidigt då><

aja ska lägga bebisen nu, önska mig lycka till^^,

Pöss på er

2010

Hallo!
Hej på er ett helt nytt år har det blivit:P. Och jag är lika dålig på att uppdatera som vanligt.
Kom hem från Nattan idag har varit där över natten/dagen. Det var super mys vi hade snöbollskrig igår med två söta pojkar jag och Nattan skulle äga dom men det gick inte som planerat xD haha dom lyfte oss och kasta oss i snön som om vi var vanatar haha(:.
Men nu ska ni få lite bild uppdatering haha från året och julen och allt:P.


Min sötnos(:







Jul(:

Jul(:

Jul:)

Jul(:

Där var han lycklig haha(:

Nyår me Elin<3









Det var lite bilder från 2009 xD mest ego pix men aja haha(:

Pöss pöss på er