Nadia

Hellu!
Idag har jag haft en mys dag med Elin och Nadia(: vi har varit i nyköping och shoppat! Jätte mys, Nadia gjorde ansiksmålsnig så hon såg ut som Mimmi(:. Så söt! Vi var där från halt tolv till kvart över fyra så både jag och Elin var helt slut efter allt stå och gå:P. Men det kändes som vi gjorde något vettigt iaf:P.

Sen när vi kom hem lagade vi klyftpotatis med lövbiff och sallad vilket var gott och länge sedan:p. Nu ska jag snart lägga mig och kolla på min nya serie som jag ska börja följa efter som att Elin och Natta är freaks och pratar om det så blir jag nyfiken så nu blir jag en av dom och det är ju.. ja ska inte söga vad..
haha nej skoja bara älskar er tjejer(:.

Men nu ska jag krypa ner och mysa lite (:.

Imorrn är det bara en dag kvar!

mys pys


Sötaste ungen som det kommer att vara grymt jobbigt att vara utan i en vecka kommer gå under! <3

LOV!

Hellu!

idag blev det lov:D vilket är mycket mycket skönt och välbehövligt!! Idag fick jag sluta tidigare på psykologin så blev att åka hem till Nyköping möta upp Elin sen blev det att åka hem till henne och mysa med lite pizza(: sen blev det att åka hem till mig kolla på Idol sen blev det en snabbvisit hos Natta som nu bor granne med mig(:. Skönt då kanske vi kan träffas oftare när hon är hos sin mor :P.

Imorrn blir det Nyköping med sötaste Elin, kolla runt lite(:. Ska bli mys♥ hihi. På kvällen ska vi laga mat hemma hos mig vet inte vad det blir än men vi kommer nog på något förhoppningsvis(:. Sen vet jag inte vad vi ska göra:P.

Nu ska jag börja nörda Vampire Diaries haha så nu är det min tur(:.

Så pöss pöss ska krypa ner mysigt (men ensam) i sängen.


Bara två dagar kvar♥

Sova

Hellu!
Idag har jag haft praktik men fick sluta redan halv två är ganska så slött där på onsdagar vilket är typiskt för då blir det att man sitter mycket och det gillas inte:P. Imorrn blir cet plugg, kolla min percin (återbesök), leka lite med elin, förhoppningsvis övningsköra och sen kör sen hem och äta:P. Så imorrn har jag lite att göra(: skönt men ändå jobbigt:P är ganska så trött:P.

Men nästa vecka är det ju lov så jag får stå ut:P. Imorrnmåste jag börja tvätta upp mina kläder så att jag kan börja packa det jag ska ha med mig till Finland:P

Har inte så mycket att säga idag faktiskt har inte hänt så mycket hoppas att mamma kommer hem snart så att hon kan hjälpa mig med mina läxor men hon är seg hem som vanligt(:.

Nu ska jag kolla på Greys sen blir det sova!

Pöss

Skön dag(:

Hellu!

Idag har det varit en rätt så skön dag gick upp kvart över nio eftersom att vi började 12.40 idag för engelskan var inställd vilket var mycket skönt! haha, så jag hade bara hantverk idag där vi fick hålla på med hår och hade betygs snack:P. Mina lärare ser tydligen jätte tydligt på mig när jag är trött och inte alls orkar och när jag är pigg och glad för då glittrar det tydligen i mina ögon:p. Haha trodde inte att dom såg det xD.

När jag väntade på tåget så pratade jag med sötaste Natta(: var ett tag sen vi fick prata lite om allt och inget så det var mysigt:D. Jag och älskling kanske ska leka med henne och hennes älskling på söndag kväll kolla på film och bara chilla! Ska bli mys om det nu funkar som vi vill, lyckas alltid komma upp något när vi ska hitta på nåt ... Inte roligt antingen har inte hon tid eller så har inte jag tid så det är rätt så sugit xD

Men men som Natta säger skolan är ju viktigast och den tar ju upp mestadels av fritiden så vi får väl leka i sommar nästa gång hahaha xD nej nu ska vi inte överdriva:p.

Skolan var slapp idag iaf så är inte så trött så det är skönt, nu ska jag prata lite med sötnos sen ska jag plugga lite psykologi sen blir det desperata husfruar:P

Pöss på att dagen var bra :D



Tröttis

Hellu!
Idag tror jag att jag har somnat på tre olika ställen xD. Tåget bussen och sen i sängen när jag kom hem är sjukt trött idag blev bara fem timmars sömn i natt så idag får jag lägga mig lite tidigare fast imorrn har jag sovmorgon till tio börjar nämligen kl 12.40 imorrn för vi har ingen engelska på morgonen :D mycket skönt!

Idag hade vi kunder vilket inte var så kul för jag hade en otrolig ....värk och huvudvärk mindre roligt>< när jag åkte hem gjorde jag lite psykologi på tåget men efter 20 minuter så orkade inte ögonen mer så då somna jag haha:P. När jag kom hem kröp jag ner i sängen för att vila men somna haha. Sen blev jag väckt av att mamma behövde hjälp det var inte lika kul:P.
Nu är jag rätt pigg men ändå trött haha så ska snart krypa ner i sängen! SKÖNT!

Pöss

Höstdag

Hellu!
Dagen har varit rätt så tråkig, det har varit en riktig höst dag regn vind och kyla.. Inte roligt alls har varit barnvakt idag till sötaste Nadia, fast hon har vart rätt så gnällig idag det är inte lika kul.. Har även övninskört idag vilket gick väldigt bra och det var kul fick komma ut lite iaf.
Behöver plugga psykolgi men är inte alls taggad, väntar på att Topias ska bli klar med sitt pluggande för jag vill ha sällskap men inte inte.. Haha fast det är ju bra att någon utav oss pluggar iag:P.

Han ska ju köpa ett stort fint hus till mig sen så han måste ju ha en bra utbildnig och bra jobb:D..

Men nu ska jag försöka hitta på något

pöss på dagen...

Mys^^,

Hellu!
Idag har det varit mysdag med älsklingen(:. Hade det super mysigt hela dagen bästa dagen på länge måste jag säga!
Blev att kolla film och ligga och mysa i sängen och busa lite haha:P. Sen bjöd han mig på pizza så söt(:. Gillar inte att bli bjuden dock men han envisades >< så jag får bjuda igen på något bättre nästa gång haha:P.
Nu är det bara en vecka kvar sen bär det av till Finland(:. Ska bli super mysigt:D längtar massor.

Imorrn blir det förhoppningsvis övningsköra, sen blir det plugg, barnvakt och sen sjunga i kyrkan imorrn efftermiddag(:. Så jag har iaf något att göra imorrn så det är skönt(:. Imorrn ska jag försöka sova länge med för det behöver jag!!
Så jag får hålla tummarna för att jag får sova!

Pöss på en underbar dag och på en sjukt underbar pojkvän! Älskar dig mest!

Sötaste :D <3

12 dagar kvar!

Hellu!
Gud vad jag längtar, få ha egen tid, umgås bara med varandra, tänka på bara varandra och att bara få vara!
Det ska bli så skönt att få tillbringa tid med dig älskling att få vara med dig utan att känna åh snart går min buss eller stressa gå upp tidigt för att få träffa dig. Ni kommer jag att få vakna upp bredvid dig i fem dagar och bara krypa upp i din famn och känna din närhet! åh jag längtar så sjukt mycket:D.

Idag har det varit en otroligt lång och tråkig dag, inte gjort ett piss mycket skönare att vara i skolan på ett sätt för då får jag iaf göra nåt även fast det oftast är tråkigt för vi går så långa dagar men roligare än att sitta i soffan hela dagen och sappa mellan kanalerna.. usch och blä.

Nu ska jag gå och städa mitt rum innan Desperata husfruar(: då har jag iaf något att gör haha xD Fast det inte är så kul så är det tidsfördriv:D

Pöss på dagen


Älskar dig sötnos<3

Dålig dag

Hellu!
Idag är det ingen bra dag, för det första är det skit dåligt väder och sen så glömde jag min plånbok hemma så när jag skulle gå på bussen så va det bara att vända hem igen... så är inte på så bra humör kommer att bli jätte sen till skolan, och så blir det massa stressa idag så det är skit.. Så nu sitter jag och väntar på nästa tåg, får vänta i en halv timme i Nyköping med så funderar på att stanna hemma ist men det är så tråkigt att sitta hemma med så får se...

Längtar tills jag ska gå och lägga mig igen så kanske det blir en bättre dag imorrn ist...
i morrn blir det praktik på Må gott huset hoppas att det blir en rolig dag och att jag inte bara får stå..

aja kanske skriver mer ikväll

pöss

14 dagar kvar!

VARNING LÅNGT INLÄGG TRÅKIGT INNEHÅLL XD

Hellu!
Nu är det bara 14 dagar kvar sen bär det av men älsklingen till Finland(: ska bli så mysigt bara han och jag! Längtar som tusan en hel vecka så får jag krypa ner hos honom på kvällen, kan det bli bättre?:D jag tror inte det:P. Ska bli kul att träffa hans släktingar även fast jag inte kommer att fatta något xD men det löser sig han får vara min tolk stackarn, hade ju varit litere enklare om det hade varit ett lättar språk för då hade man kanske förstått nått xD jag kan ju lite enkla fraser och så kan jag ju svara med men det kommer jag ju inte långt med haha.
Idag har det varit en chill dag rätt tråkigt faktiskt, men skönt ändå att inte göra något med:D. Har pluggat lite svenska med, behövdes kan jag ju säga:P. Men nu är det gjort iaf:).

Gårdagen spenderades med Topias vilket var himla mysigt var en bra dag faktiskt:D hade rätt så roligt, vi kollade på film The blind side den var väldigt bra faktiskt men lång, sen tog vi en promenad med hans syster till Tunapark och kollade på jacka till honom han behöver ju en ny vinterjacka och en rejäl sådan med xD.
På kvällen blev det att åka förbi Natta en stund, väldigt liten stund önska vi sågs lite oftare men men, när vi är klara med skolan kanske, fast hon ska ju plugga högskola i Stockholm så då kommer hon ju inte heller ha tid för mig xD haha men men ska kanske leka med henne nästa helg så får hålla tummarna uppe:D.

Imorrn blir det skola inte lika kul men man måste det är snart lov så det är bara att bita ihop och se glad ut xD aja nu ska jag väl försöka hitta på något.. Om det är möjligt xD
Ganska tråkigt här hemma:P. Hellst skulle jag vilja krypa ner i sängen i min pyjamas brevid min sötnos och kolla film och värma mig mot hans varma kropp han är som ett element :D

Älskar dig mest älskling!


Så söt:D <3

Bjuder på bilden xD <3

Skoltrött!

Hellu!
Usch jag är så sjukt jävla skoltrött orkar verkligen inte med skolan just nu... Känner mig bara så jävla meningslös och dålig... ingenting funkar just nu.. Är elak och grinig mot alla som betyder något för mig.. Känner att jag bara vill ligga i sängen och inte göra någonting vill bara ligga där och aldrig kliva upp just nu.. Har ingen livslust alls just nu vill bara att det ska bli som förut.. Vet inte varför jag mår så här just nu och vet inte vad jag ska göra för att inte känna så här..

Men nu ska jag väl försöka att göra något nyttigt..

Seg måndag!

Hellu!
Som alla vet är ju måndag den jobbigaste dagen på hela veckan.. Har varit otroligt seg idag.. Jobbigt långa lektioner bara en jobbig dag helt enkelt.. Men nagellektionen var kul iaf, fick göra något nytt Peraffin bad jätte roligt faktiskt:D. Skönt att man har bättre lärare nu än i ettan faktiskt så kanske det går lättare för en det här året:P. Man kan ju alltid hoppas.. Det är bara det här jävla schemat vi har som är så jävla jobbigt.. vi går så sjukt långa dagar och vi går utan mat så länge man orkar inte det och lärarna undrar varför man inte lyssnar det sista 1h30min när man har haft lektion i 3h?! Alltså hallå man orkar inte sitta och lyssna i 4h30min vad är det dom inte förstår man behöver ju minst en 30 min rast men då måste vi gå längre om vi ska ha det.. och det vill vi ju inte vi går ju ändå till fem.. Aja nu ska jag sluta klaga:P.

Det bästa med den här dagen är min älskade sötnos Nadia som ville krypa upp hos mig när jag skulle lägga henne. Hon låg mot mitt bröst som en liten boll så nära som det bara går och det var så mysigt! :D hon gör min dag!
Längtar tills jag får min egen och får mysa så varje kväll!

Pöss på att kvällen blev lyckad!


Sötnos<3

Hemma dag!

Hellu!
Idag har det varit en otroligt skön hemma dag har legat hemma i min säng hela dagen kände att jag förtjänade det:P. Har kollat klart på sesong 7 av OTH os det slutatade så spännande det är alltid så! Inte alls kul för man blir så nyfiken:P. Nu på kvällen mår jag lite bättre med:D hoppas att jag mår bra imorrn med så att jag kan åka till skolan:P inte för att jag vill utan för att jag behöver><.
Har inte så mycket att berätta:P, mer än att jag saknar min älskling väldigt mycket tycker att han är lite elak som inte är här och tar hand om mig när jag mår dåligt..
Men men får vänta en vecka till....

Pöss på dagen

Percing!

Hellu!
Nu har jag äntligen gjort det !! Percat naveln!! Gjorde inte alls ont som jag trodde:P så skönt att ha det gjort har velat gjort det i typ tre år så nu var det dags:D fast min mamma gillar det inte men det har hon inte med att göra längre :D mohahah:D. Nu längtar jag bara tills det har läckt klart:P.
Imorrn bär det av till älskling:D blir en mysig hemma kväll med film och massa mys :D. Ska sova där med :P. Och på lördag så kommer Elin dit men vi har ingen aning om vad vi ska hitta på:P kanske höra av oss till Natta och Alex men vi får väl se:P
Nu ska jag kolla runt lite och sen gosa ner mig i sängen och kolla på OTH:D

Pöss på dagen!



Inte min navel:P google vettu:P

18 år idag!!

Hellu!

Idag är det min dag:D så skönt äntligen myndig!! Hihi inte för att jag känner någon skillnad haha jo jag har växt så otroligt mycket känner mig så vuxen xD haha.
Det är en bra dag idag även fast det är grått och regnar ute fast det kanske bara är i Norrköping hoppas det är fint hemma iaf:D.
Blir fira med familjen ikväll sen blir det krogen med kompisarna som även kommer på familjestunden för dom flesta av dom är som min familj!:D
Undra vad jag får för fint?! Nyfiken får inte öppna presenter förens kl sex ikväll:P Och så blir det smörgåstårta mums super gott(:.

Aja sitter i skolan och väntar på tåget bara en och en halv timma kvar>< inte kul sen blir det hem och fixa hihi längtar:D

Pöss på dagen den kommer bli super :D


Dagen ska spenderasmed Elin bland annat(: <3