090830

Hallo!
Dagen har varit mkt seg, har typ legat i sängen hela dan och varit almänt deppig vid tre ringde Maria och fråga om jag ville vara barnis vilket jag självklart stälde upp på(:. Jag och Sean kollade på Harry Potter och fången från Azkaban(ingen aning om hur det stavas xD). När Jeppe kom hem så gick jag och mötte Elin på Tempo köpte lite godis, depp mat alltid bra att ha sen gick vi och pratade lite. När jag kom hem åt jag lite mat, och nu sitter jag här:P. Imorrn är det skola vilket jag inte är så pepp på>< upp tidigt halv sex.. ÄR så trött på allt just nu folk beter sig som fittor bara just nu..
Jag saknar det, jag saknar dig, jag saknar oss.. Varför kan inte jag gå vidare, och släppa allt starta nytt som du.. Jag önskar jag va mer som dig...
Jag säger bara fuck this shit....
pöss

090827

Hallo!
Sitter i skolan i biblioteket och väntar på att idrotten ska börja, börjar om ca tjugo minuter. Efter idrotten så slutar vi så det är ingen lång dag idag bara till fem över ett. Vi ska bara prata idag så kanske får sluta tidigare då:P. Hoppas på det, ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer hem måste göra nåt annars kommer jag somna och det får jag ju inte göra hur tidigt som hellst :P. Dagen är mkt seg och ensam har nyss ätit lunch ensam xD men man lär väl känna så småning om hoppas jag:P. Annars blir det lite jobbigt.
Hoppas någon har lust att leka idag(:

Pöss



Miss you my love!

090826

Hallo!
Idag har det varit skola för hela slanten:P. Varit as segt fett trött är ja med, har bara haft massa teori idag plus att det har regnat och det blir man extrem trött av! Efter skolan träffa jag Elin en stund sen var det hem äta och bara det det lungt:P. Imorrn ska vi få lära oss att göra ansiktsbehandling fett kul vi ska göra på varandra:P. Det kommer bli super sen ska jag till gripen och lämna lite böcker som jag fortfarande har kvar:P.
Nu ska jag sova pöss pöss!

090823

Hallo!
På förmiddagen idag har jag lekt med Natta, vilket var mkt mys men det var skapligt slappt:p efter det gick jag hem och gjorde mig lite mat sen bärde det av till Fredrik. Va med Elin, Fredrik, Simon, Athea och Felix. Och tydligen lyser det slampa om mig enligt dom och fråga mig inte varför men dom hade tydligen sagt det till Fredrik.... Säger bara tack för den träffat er en gång kallas lära känna innan man dömmer men aja.. Vi gick ner på stan och till time Elin ville ha sina skumpuffar xD sen gick jag och Elin hem till henne och jag fixa hennes naglar och hennes ögonbryn måste säga att hon blev mkt mkt vacker :D. Och nu har jag ätit och sitter här och degar lite, ska snart göra i ordning frukost till imorrn och gå och sova så att jag orkar upp imorrn kl halv sex xD..
Den här dagen är toppen vill jag bara meddela med:D

Pöss

090819

Hallo!
Idag började dagen kl 05.30, gjorde mig i ordning för skolan sen tog jag bussen till Nyköping 06.08. Och tåget till Norrköping gick kl 07.02. När jag kom till skolan så gick vi upp dit vi ska vara när vi sminkar osv. Vrinnebypark. Sen har vi gick vi runt och titta gjorde håruppsättningar och lärde känna varandra. Vid två var det dags att åka hem igen tog bussen till tågstationen och sen tåget hem kl 15.31. Va hemma kl 5 så nu sitter jag här och chillar tröttheten börjar att komma så det blir nog en tidig kväll ikväll:P.
Jag saknar det vi hade, önska att jag med kunde gå vidare!

Pöss

090716

Hallo!
Segaste helgen på länge, i fredags va jag barnis, va med Elin och va uppe hos min morbor en stund vilket var kul(:. Men i lördags gjorde jag absolut ingenting och inte idag häller kul sista helg på lovet:P. Är fett sur på mig själv som inte kan gå vidare och lämna saker bakom mig, så jävla störande. Vrf kan jag inte bara inse att allt är över och att jag måste gå vidare i livet. Åh! Och .. tror att jag inte bryr mig, hur hjärtlös tror .. att jag är? Du är så cool Tessan, du bryr dig inte, här är en nyhet jag är inte cool och jag håller på att gå sönder inombords! Gud!! Vill bara att allt ska bli som vanligt... Men men.. Imorrn ska jag nog vara med Elin D vilket ska bli mkt kulit(:. Och nu ska jag väl dega här ett tag till sen ska jag sova :D.

pöss på er

090813

Halo!
Det var ett tag sen jag skrev men jag har inte haft någon lust alls att sitta vid datort:P. Det har inte hänt så mkt spännande sen sist. Men jag har förståt att jag måste stryka ett viktigt kapitel i mitt liv nu och gå vidare hur svårt det än kmr bli. Kmr att sakna det med det är nåt som måste göras! Måste gå vidare och inse.... Idag har jag inte gjort så mkt vart hos maria och fixat naglarna och städat åt henne, när jag kom hem vid fem gick jag och la mig en stund för att jag va/är så sjukt trött. Sen har jag bara degat och myst med min lilla syster. Plus att min handled har fuckat ur igen har sånna otroliga smärtor så det finns inte ord för det och jag bet inte vad det är för jag har inte slagit i eller nåt:/. Men men får hoppas på att det går över:P. För övrigt så börjar jag skolan på tisdag den 18 vilket ska bli mkt kul(:. Det är väl allt(:
Imorrn ska jag vara med Luddis får se vad vi hittar på:P.

Pöss på er

090804

Hallo!
Dagen har varit mkt seg och mkt deppig... Degat en stund på stenvik, färgat Ewes hår, vart i nyk och sen gick vi till jogersö. Vilket var stort misstag, men men nu vet man iaf xD

Pöss på er

00.12

Hallo!
Har nyss kommit hem från Lee vi har firat Maya, blev en hel del film. Rush houer 2,3 mkt roliggt mkt roligt. Hon fick fina presenter massa armband, tröja en kokbok och örhängen. Åt varma mackor, tårta och en del godis. Jag åt dock bara varma mackor va inte så sugen på så mkt mer:P. Nu ska jag och Ewe flumma gärnt och sen lär vi väl slå på en film som vi kan somna till xD som vi har gjort varje kväll denna vecka:).
hoppas alla sover gott(:

Pöss på er

16.58

Tjues!
Sitter och degar framför datorn, Ewe ligger och gör gud vet vad i sängen haha xD. Om ca. 40 miuter så bär det av till Lee är över sminkad och över fixad dock men det var länge sedan jag var det så jag får det xD. Vi har varit nere på torget för ett tag sen och tankat på min mobil så nu är jag pank på riktigt suck.... men men livet är hårt:P. Ewe och jag ska väl kåta oss lite som vanligt innan vi åker vi håller på med våra flum atackar och kinkey talk hela tiden typ xD men det gillar vi hoppas vi får lika kul hemma hos mig(:. Ewe och dom ska bada pool hemma hos Lee vilket jag dock inte kan >< men men jag får vara fotograf eller nåt kanske. Hihi anatar att det kmr bilder ikväll eller imorrn vi får se:P Ska antagligen göra om min blogg imorrna:D om vi hinner men det hoppas vi på!!!! Nu ska jag hoppa på Ewe och ruska liv i henne :D
Pöss på pannan  :)



mkt gammal och suddig bild :P

090801

Hallo!
Idag är det Mayas dag hon blir 17 år grattis grattis(:. Dagen börja med att jag låg och halvsov till Stockholm buggi satte på den som va i orkade inte byta xD sen vi elva vakna Ewe så då gick vi upp. Vi gick ner till torget och köpte frukost och satte oss på bryggan men det blåste fett kallt så vi gick hem igen. Idag ska vi laga tackos och åka till Lee vid halv sex på tjejmiddag/kalas. Och det ska bli mys ska få traffa nytt folk med:P. Snart ska vi väl hoppa in i duschen och sånt så att vi är klara med det iag sen ska vi väl bara chilla tills vi ska åka skriver kanske lite om dagen när jag kmr hem ikväll(:
Pöss på er