Må gott huset

Hellu!
Står här på må gott huset och gör ingenting väntar på att få åka hem:p. Hoppas att morfar hör av sig till mig så att vi kan åka och övningsköra lite näsr jag slutar, får sluta runt fyra ungefär. Idag har jag färgat ögonbrynen på mig och plockat dom inte så mycket mer städat vikt papper och sånna därs små saker.
Imorse bråka jag med en jävla telefonist som va helt trög i huvet. lussna inter allls på vad jag sa men jag fick som jag ville till slut iaf. Så nu har jag en tid på ortopeden mottagningen på måndag.
Har så jävla ont i mitt rr är så himla trött på det, det va ju ett tag sen jag operera mig så det borde ha lagt sig nu.
Ska nu ringa till försäkringskassan eller va det är och kräva skadestånd för det ska fan inte se ut så här efter typ fem månader.
Aja nu ska jag sätta mig och läsa en tidning och hoppas på att morfar ringer mig snart:P.

Grattis till älskling som fick ta bort sitt gips idag hahaha, nu kanske han slutar gå runt och slå på saker. Det hade jag gjort iaf:P.
 
P.S min rygg tar kol på mig har så jävla ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Hoppas att det ger med sig snart!!! Har haft ont i några veckor nu...



Halkan!

Hellu!

I går va jag och gjorde halkan, först var jag as nervös och helt darrig men när jag väl fick köra och halka runt där så vad det as kul:D! Skulle lätt kunna göra det igen det var verkligen jätte roligt(:
På kvällen var det girls night hos Jonna i Söderköping med Jonna, Sanna jag och Tessa(:. Det var jätte kul!
Vi åt tackos dansa kolla film och prata massor(:. Åt massa godis och chips mums:P Fast fick med mig ganska mycket hem med:P. Det blev en lång kväll/natt vi somna runt två och jag och Tessa vakna vid åtta>< så jag är ganska sleten just nu:P. Ska bli skönt att krypa ner i sängen(:. Fast skulle vara mycket mysigare om älskling va här med mig:(.
Idag blev det en tidig morgon åka in till Norrköing och ta tåget hem buss sen åkte jag till Elin där jag blev bjuden på mat tackos idag med fast det går alltid ner(:. Sen åkte vi förbi Natta en stund och satt där och slappa:P. Sen blev det hem och mysa med sötaste Nadia kolla lite på tv och sen va det duschen och nu sitter jag här(:.
Ska kolla ett eller två avsnitt av OTH det var ett tag sen:P fast det blir nog bara ett:P.

Nu ska jag prata med älskling och sen ska jag krypa till kojs ensam:(.

Pöss på att jag får träffa sötnos imorrn(: längtar!!


Sötnosar(:<3

Miss you!

Saknar dig när du är borta, när jag går och lägger mig ensam på kvällen. När jag inte får vakna upp bredvid dig. Jag saknar dig när jag inte hör din röst och när du inte håller om mig. Det är jobbigt att vi träffas så sällan som vi gör men ingenting kan beskriva känslan som jag känner när jag får hålla om dig igen och känna att det var värt att sakna dig.
Du betyder så otroligt mycket för mig älskling önska bara att jag fick tillbringa mer tid med dig!
Du är underbar på alla sätt!

Älskar dig<3

Skogen^^,

Hellu!
Idag har jag som vanligt varit mycket trött:P. Började dagen med stress för att hinna till psykologin, för att bussarna i Norrköping är sega><.. Men väl där så stog läraren bara och prata i en timma och en kvart och det blir lite jobbigt efter en stund behöver jobba lite med känner jag för att hålla mig vaken:p. Efter det blev det stress från De geer upp till Kungsgård för att ha svenska, det va lite mer intressan men eftersom att vi hade nersläckt hela lektionen för att kolla på massa små snuttar av grekiska gudar så somna jag nästan där med:P.



Sen blev det äcklig skollunch, så fick förbli hugrig..
Efter det hade vi naturvetenskap som är väldigt intressant faktiskt dom lektionerna går snabbast. Vi hade två lektioner i dag eller ja HVST2a hade två lektioner iaf, fast andra var labb och då fick vi gå och leta blommer m.m i skogen så den lektionen gick med fort. Efter det så stressa jag med Jonna och Sanna ner på stan för jag skulle köpa mig något att äta och sedan stressa vidare ner till tåget vilket jag inte hade behövt eftersom att tåget var en halvtimme sent.. J*vla SJ...
När jag kom hem ca 45 minuter sent så står fortfarande min älskade morfar och väntar på mig, vi skulle ut och övningsköra och han skulle hämta mig 16.10 men det blev 17.50 istället.. Men han var på bra humör ändå(: han är så söt min morfar:). Tog en sväng gick väldigt bra faktiskt:P. Sen släppte jag av mig själv på körskolan där jag skulle ha lite körkortsteori i två timman>< 18.00-20.00 fast det var rätt så kul idag fast man är ändå trött liksom:P.
Sen pratade jag med min lilla gumma Natta när jag vänta på bussen:P. Sen när jag kom hem fick jag äntligen mat och nu sitter jag här och latar mig ska snart gå och sova upp tidigt imorrn vettu:P.


SOMMAR I MISS!!

Pöss på dagen

Trött..

Hellu!
Gud är så trött, hur länge har vi gått i skolan typ 3 veckor eller nåt och jag är redan helt slut körd.. Tidiga mornar och hemma sent.. Det tar på en speciellt när man har lektíoner som är 4h20min långa.. Plus läxor plus körkort plus barnvakt plus allt annat runt om.. Och vädret gör ju inte direkt så att man blir så mycket piggare heller.
Men idag fick jag iaf sova till halv nio eftersom att jag har praktik i Nyköping det va sjukt skönt :). Fast det var lite segt eftersom att Mia var sjuk så blev en ganska trist dag men jag fick sluta vid halv tre iaf så det var skönt :D. Satt och läste hela dagen:P så nu har jag iaf kommit in i boken som jag inte har orkat läsa för jag har typ somnat när jag har försökt eftersom att jag är så trött:P. Imorrn blir det en vanlig skoldag upp kvart över fem när jag kommer hem övningsköra sen åker jag direkt till körskolan för körkortsteori och sen hem så är hemma runt nio imorrn så kommer somna ganska så fort när jag kommer hem ochhar ätit för jag lära var väldigt hungrig:P.

Ikväll blir det Idol och läsa lite sen sova så att jag orkar upp imorrn><
Psykologi imorrn bitti vilket är mycket intressant(:.

Funderar på att skaffa lugg igen vad tycker ni?:P





Så vad tycker ni?:P

pöss

Du betyder mest!

Hellu!
Det här inlägget är till min älskling!

Du är underbarast, finast, omtänksamaste och mest underbara person jag har mött. Du sätter alltid alla andra före dig, du vill att alla i din omgivning ska må bra och du ger extra mycket kärlek till dom som betyder något extra för dig.
Du får mig att känna mig så oerhört speciell, du försöker alltid att få mig att le (även fast du inte alltid lyckas:P) du säger saker för att få mig att må bra, och när jag frågar dig varför så säger du bara för att jag älskar att se dig glad.
Du har ett hjärta av guld, du ger mig allt jag någonsin kan önska och vill ha. För allt jag önskar mig och vill ha är du och dig har jag, jag tänker inte släppa taget om dig än på väldigt länge! Eller aa aldrig om jag får som jag vill.

Jag vet att jag gör saker svårt för dig älskling även fast du aldrig visar det. Det ända jag vill är att göra dig lycklig och jag vet att jag inte alltid lyckas med det men jag försöker. Jag vill lyckas få ditt hjärta att slå ett extra slag, att du ska känna som att du är i himmelriket när vi pussas. Men det känns som om jag aldrig lyckas för du är för inne på att göra allting bra för mig.

Något jag verkligen vill att du ska göra för mig att du ska lova mig att du ska sätta dig själv i centrum med och tänka på dig själv och säga ifrån när du mår dåligt och inte orkar. Du ska inte behöva göra allt för alla andra hela tiden folk ska göra saker för dig med..

Jag älskar dig mest och det vet du du betyder så oerhört mycket för mig.
Och vi ska klara det här tillsammans!


Puss på den bästa du betyder allt!

Minä rakastan sinua rakas <3