Teori..

Hellu!
Ännu en tråkig dag>< Blev att göra tre kapitel i körkortsboken, handla med mamma och sen busa med Nadia men det var ju lite kul dock:P. Annars har dagen varit tråkig..
Vid sex halv sju kom Elin förbi det var roligt inte för att vi gjorde så mycket men själva sällskapet:P. La in alla sesonger av OTH på datorn så ikväll börjar jag på sesong 2:P. Ska bara fixa sasong 7 med men den har älsklingen laddat ner till mig(:.
Imorrn blir det en trevlig bussresa till Eskilstuna och tillbringa dagen med älsklingen:P.
Som jag btw är väldigt stolt över som klara körkortsteorin idag(:, nu är det bara uppkörningen kvar:P. Måste dock säga att jag är lite avis det här året suger det att fylla sent><



Söta vi är va?! haha xD

aja nu ska jag väl snart krypa ner i sängen eftersom att det blir en tidig morgon imorrn><

Pöss pöss

Tråk..

Hellu!
Dagen har varit otroligt händelselös><, det regnar ute så man kan inte gå ut.. Eller kan kan man väl men det är inte mysigt att gå ut i det här vädret. Har badat och sovit med Nadia på morgonen. Sen kollade jag på A walk to remember, och sen har jag gjort absolut ingenting..
Imorrn ska jag leka med Elin om hon fortfarande vill:p. Handla med mamma kanske om jag orkar, sen vet jag inte förhoppningsvis lägga in resten av sesongerna av OTH på datorn om Elin orkar (A). Har redan kollat klart på sesong ett hihi så är det när man har tråkigt:P.



Älsklingen och hans farmor tycker att det är en grymt söt bild:P

Pöss på att dagen suger..

OTH

Hellu!
Dagen har varit ganska soft:P, vaknade kl 12 det var grymt skönt att få sova. Sen låg jag och glodde på OTH (One tree hill) tills jag Elin och Pontus skulle åka till Issa i Stockholm som blir 19 idag(:. Grattis gumman(:<3
Där blev vi bjudna på mat av henne och hennes kille Alex super gott(: och faktiskt väldigt trevligt(:.
Vid halv tio åkte vi hem, i regnet har regnat hela dagen men det behöver faktiskt regna:P.
Imorrn ska jag var barnis till Nadia och sen ska jag inte göra något speciellt><.
Har inte så mycket att säga (som vanligt):P.



Aja ska väl dra på en film snart:P

Pöss pöss på dagen

Hemma

Hellu!
Nu är jag hemma igen(:. DEt är skönt att komma hem men det var kul att vara borta med(:. Idag har jag fixat mina naglar så att dom är fina(:. Det känns jätte skönt:P.Och det är även mina egna hihi så jag är rätt stolt! (A).
Har även lekt med Elin idag vi har inte gjort så mycket bara softat(:. Har även lekt med Nadia idag som tydligen hade saknat mig väldigt mycket(: då blev jag glad hihi!
Imorrn bär det av till älsklingen! Det ska bli kul(:. Har saknat honom massor! Så det ska bli skönt!

Han fyller även år imorrn han blir en stor pojke han blir hela 18 år imorrn:P men nu ska jag fixa lite i mitt rum och sova ska upp tidigt imorrn:P.


Gillar faktiskt den här bilden:P

Pöss pöss på dagen

Dag 9/10

Hallu!
Idag har vi inte gjort så mycket:p. Det har som vanligt regnat, gick en promenad med pappa och Erik sen åkte vi till farmor en stund och prata och åt lite(:. Det var mysigt(:. Jag har inte så mycket att säga om dagen:P. Har inte hänt så mycket:P.
Aja nu ska jag berätta lite om dag tio:P.

Idag ska jag åka hem det ska bli både skönt och tråkigt:P. Vi åker klockan 4 halv 5 och jag är hemma halv tolv på kvällen så det blir en lång dag>< Inte alls kul at tåka hela / halva dagen helt ensam.. Så idag ska jag dygna helt onödigt att gå och lägga sig när man snart ska upp:P så blir att kolla på fösta sesongen av the king of queens:p. Så får jag sova i bilden och på bussen imorrn ist så att det går lite fortare:P.
Aja det var allt jag hade att säga typ(:



Min bror Morten och jag:P

Pöss pöss på dagen och på resan:P

Snart får jag träffa min älskling(:<3

Dag 8

Hellu!
Idag har det varit fint väder(: så det var mysigt vi gick upp i bergen till Grinnavanne och bada och hade det super mysigt det märks dock att man har dålig kondis med tanke på hur jobbigt det var att gå upp:P. Jag hade inte med mig mina badkläder för jag trodde inte att jag skulle bada:p, men jag fick bada i mitt linne, bh och trosor drog ner linnet som en kjol:p. Vi satt där i ca en och en halv timma och sola och bada och åt bullar och bara mös(:. Vägen ner var lättare och tog inte lika lång tid:P.



















Alla bilderna är på toppen av berget eller på väg ner/upp:P

När vi kom hem blev det duschen och sen åkte vi till farfar(:. Det var mysigt men det var sjukt jobbigt att säga hejdå för farfar började gråta och då blev jag jätte ledsen för jag har dåligt samvete för att jag inte har åkt hit så mycket på dom senaste åren och att jag inte kom när han var sjuk..
Men jag lovade honom att jag ska komma i jul och fira jul här med dom(:.
Vet ju inte när hans sista jul är så vill iaf fira en till med honom ta massa kort så jag har minnen!
Har gråtit mycket den här veckan det har varit jobbigt att träffa farfar för jag tycker det är så jobbigt när han "inte" är farfar längre men det har samtidigt varit sjukt mysigt!!

Pöss pöss på dagen

Saknar min älskling massor!!

Dag 7

Hallu!
Idag har vi inte gjort något alls bokstavligen! Det har regnat jätte jätte mycket och åskat>< inte alls kul! Skulle vilja lägga mig på strande i solen, och bada och mysa>< men nej..

Aja har inte så mycket att säga idag så få skriva idag så får bli mer imorrn!

Saknar min älskling mest!!

Jobbigt att vara ifrån honom! ¨

Men vi ses snart så jag får hålla mig ett tag till!

Pöss pöss

Dag 6

Hellu!

Fredag idag och det går inga filmer på tv det är skandal>< det ska ju gå bra filmer och så ska man mysa med familjen eller sin älskling i soffan:p. Jag vill ju hellst mysa med min älskling just nu men det får jag inte göra än på nästan en vecka><.

Idag har det regnat massor, men nu på kvällen har det varit fint så jag, pappa och Anne-Torhild gick en liten tur och jag fick övningsköra lite med(: pappas bil är grymt mycket skönare än morfars:P. Farmor, Kristin och Petter var här tidigare idag vi åt kumla:P. Farfar skulle också följt med men han ville inte idag:P. Så vi ska åka ut en dag senare och hälsa på honom(:. Fick bilderna på han och mig idag så dom ska jag rama in när jag kommer hem!

Imorrn blir det stranden om det blir fint väder (vet att jag har sagt det ett antal gånger nu men det har inte varit fint väder). Sen på söndag eller måndag ska vi gå upp i bergen på en promenad med picknick(:. Mysigt så då ska jag ta kort på utsikten(:.



Hihi saknar min älskling!!

Pöss på dagen

Pöss pöss

Toivon että olisit täällä

Dag 5

Hallu!

Idag har det regnat något så in i bomben det har inte varit fint väder alls här>< inte kul alls jag som hade hoppats på att få sola lite ohc få lite färg med aja en annan gång kanske><.
Idag har vi bara åkt och handlat kött och kollat runt lite, sen köpte vi mjukglass och åkte hem sen har vi bara setat här hemma:P. Och jag som blir så rastlös klättrar på väggarna här snart:P

Fick prata med min älskling idag och äntligen fått höra hans röst lite iaf(:. Även fast skype inte funka så bra och det inte gick att prata så mycket så fick vi prata lite iaf:P. Och nu är det inte så himla länge kvar tills vi ses och inte alls länge kvar tills vi får prata med(:. 

Imorrn ska vi åka och bada om det blir fint väder så det håller jag tummarna för, så vi får komma ut lite:P.
Sen ska vi kanske åka och hälsa på Anne-Torhilds mamma Anna, fast vet inte om det blir imorrn:P.

Maiken skulle vi träffa i helgen någon gång när onkel Erling hör av sig(:. För dom var inte hemma idag eller imorrn så han skulle ringa i helgen(:. 

Så hoppas det blir fullt upp nu i helgen iaf(:.

'
Min älskling är så söt på den här bilden(:<33




Saknar även min lilla sötnos:( inte pratat med på hela veckan så det ska bli kul att träffa henne!! 
Och min andra syster såklart men har inte någon bra bild på henne! 

Aja pöss på idag hörs imorrn! 

Pöss Pöss 

Dag 4

Hallu!

Idag har vi inte gjort så mycket heller det är mycket sittande här:P. Vi va inne i stan en stund och kolla lite(:. Annars har vi inte gjort så mycket mer:P. Bara setet hemma, men det har iaf varit fint väder idag:P. Så det va skönt har gått i kort byxor och linne hela dagen så underbart(:.

Imorrn om det är fint väder så ska vi åka och bada och så ska vi kanske åka förbi Maiken om hon är hemma men det hoppas jag iaf:P. Så jag får fördriva dagen lite iaf:P

Som vanligt så har jag haft min älslking på huvudet hela dagen, vill bara hålla om honom, det är så tråkigt att inte få prata med han alls>< Hade vart skönt om jag fick höra hans röst lite:P.



Den togs innan vi åkte:P. Står lite på tå där men ändå måste jag sträcka på huvudet för att nå xD

Vet att älslkingen har kul iaf(: och det är jag glad för för han såg fram emot att åka så himla mycket:P. Öncka jag kunde följt med honom>< men nästa gång ist..

Aja som sagt det har inte hänt så mycket idag så finns inte så mycket att säga:P.

Pöss

Uneksi minusta! jag ska iaf om dig älskling! <33

Dag 3

Hellu!

Idag har det varit halvfint væder och halv dåligt væder:P. Som vanligt så sov jag inte så længe så ær rætt så trøtt nu:P. Idag har vi varit ute hos farmor och farfar træffa farfar før føsta gången sen han blev sjuk och det var vælsigt jobbigt fick kæmpa før att inte gråta. I børjan så sa jagi nte så mycket till honom utan titta bara på honom på hans nya jag, men sen satte vi oss i soffan och då satt jag bredvid honom och han kramade mig och sa go jenta mi (inte før att jag vet stavning:P) flera gånger på raden och sa att han var glad att jag hade kommit. Och då blev jag tårøgd fick så dåligt samvete før att jagi nte har åkte tidigare... Det var så att jag skæmdes..
Men ska åka oftare nu så att inte samma sak hænder igen...
Men det var helt underbart att få træffa honom igen, han ær værldens underbaraste farfar, dewt jobbiga va att jag inte førstod så mycket av vad han sa och det kændes lite jobbigt..



Hade behøvt min ælsklings stød idag men jag tycker att jag klara det vældigt bra ændå så næsta gång blir det førhoppningsvis bættre(:.

Nu ska jag låta min bror sætta sig vid sin dator och kolla lite på tv och sen gå och sova får se vad morgondagen bjuder på:P

Pøss pøss

Toivon että olisit täällä

Dag 2

Hellu!
Idag har vi varit ute hos farmor, det va ett tag sen jag træffade henne så det var vældigt roligt(:. Vi satt dær en stund och prata åkte och slængde hennes gamla frys och lite sånt:P. Har åkt massa bil idag kænns det som haha:P det ær bara før att det ær så långt øverallt:P. Jag och pappa åkte och kolla om Maiken och Erling va hemma men det va dom inte så vi tænkte åka ut på onsdag kanske och kolla om dom ær hemma då ist.
Har haft sjukt ont i huvudet idag så har inte vart på toppen humør men det har æntligen gått øver nu så det ær skønt:P. Det ska bli skønt att krypa ner i sængen sen:P.
Imorrn blir det att traffa farfar han hade ingen lust att gå upp idag, så jag får træffa honom imorrn ist:P. Och det ær bara jag och Anne-Thorhild som får hæmta honom(:. Det ska bli kul att træffa farfar men som jag sa igår så ær jag vældigt nervøs..
Sen vet jag inte vad som hænder annars i veckan:P. Men det mærks væl, vi ska væl gå på stan och åka och bada om det blir fint væder, har regnar idag och var dåligt igår med så... Inte kul>< pappa lova mig ju fint væder nær jag skulle vara hær ju>< xD. 

  

Måste køpa mig ett par nya skor med eftersom att jag bara æger ett par sandaler>< så det ær inte så mysigt att gå med nær det regnar så..

Minä kaipaan sinua Topias!

Aja nu ska jag væl krypa ner i sængen:P

Ræknar ner dagarna tills jag får træffa ælsklingen min 10 dagar kvar! Alldeles før længe men får prata med han om 8 dagar iaf!

Pøss

Helt framme..

Hallu!

Idag har det varit ænnu en lång dag av resande>< det var inte roligt alls har ont i ryggen och rumpan nu før att jag har setat så mycket :P. Hoppas att det går øver snart:P.
Har varit en vældigt lång bil tur øver dom stora bergen och jag trodde att jag skulle dø før att det var så sjukt trångt och det gick så fort och det ær så himla svængit att man ser inte om det kommer en bil och ser man inte det så ær det kørt om man inte hinner bromsa så jag gillade inte att åka dær...
Nær vi kom fram så kom pappa och dom och hæmta mig:P.
Vi har inte gjort så mycket ætit man och vart ute och gått typ inte mer æn så:P. Imorrn blir det nog att åka ut till farmor och gå och træffa farfar vilket jag ær vældigt nervøs ønska att min ælskling kunde vara hær och hålla mig i handen och sæga att det kommer gå så bra så:(. Men men næsta gång jag åker hit kanske:P.


(førhoppningsvis kommer det nya bilder i veckan:P)

Længtar tills jag får træffa ælsklingen igen, jaja jag tjatar om honom hela tiden men det ær tomt utan honom brukar alltid ligga och prata med honom vid den hær tiden:(. 
Imorrn åker han till Findland med så då kommer vi inte ha någon tid alls att prata næstan (som jag skrev igår vet att jag tjatar) men det ær jobbigt før mig det hade gått hur bra osm hællst om kunde prata iaf. Det ær både dyrt att ringa och att smsa... Inte kul alls...
Minä rakastan sinua rakas!<33

Toivon että olisit täällä skulle så behøva det! 

Pøss Godnatt 

Oslo

Hallu!

Idag har jag setat på min vackra rumpa hel långa dagen:P. Har åkte hela 9 timmar till Oslo, och imorrn blir det yttligare 8 timmar vidare till Sadnes till pappa. I natt blir det att sova hos min faster. Det har inte hænt så mycket idag med tanke på att jag har åkt buss och bil hela dagen:P.
Saknar redan min ælsling, men det ær bara før att jag vet att vi inte kommer att træffas på tio dagar och inte prata på typ åtta det ær lite tråkigt att jag inte får somna till "Godnatt ælskling sov søtt ælskar dig":(. Men men det klarar vi.. 
Han far ju till Findland på måndag så han har fullt upp så jag får sitta och sakna honom:P han kommer inte ha tid att sakna mig:P. Førutom nær han går och lægger sig ensam på kvællen (A). 

Nu ska jag sova iaf ær grymt trøtt har varit vaken sen 05.40 idag och klockan ær nu 00.20. 

 
Minæ rakastan sinua rakas!<33

Voisitpa olla täällä mun peiton alla<333

pøss godnatt!

...

Hallo!
 
Tänkte berätta lite om vad som händer dom kommande veckorna, onsdag torsdag och fredag blir att tillbringa med älsklingen(:. På lördag blir det att åka till pappa i tio dagar, när jag kommer hem blir det att fira älslkingen som blir 18 år den 22 och fira sex månader som vi har den 21:P. Vecka 31 blir att åka ttill Falkenberg i en vecka med familjen, det blir ullared och massa mys på stranden eftersom att vi har stuga vid vattnet(:. Vecka 33 blir det intensivkurs som ska bli mycket roligt(:. Och dagarna emellan blir väl att umgår med vänner, familj och pojkvän. Sen börjar ju skolan igen:P.

Idag ska jag leka med Elin ska gå till henne snart ska bara plugga lite körkortsteori:P. Ingen aning om vad vi ska hitta på eftersom att det inte är så fint väder men vi kommer nog på något:P. Ikväll blir det nog wii med mamma, Celine och Elin:P. Alla tävlar mot alla haha:P. Så vi får väl se vem som vinner idag xD. Mamma och Elin ä värst:P. haha. Men nu ska jag plugga lite och göra mig i ordning och dra mig ner till Elin(:



Jobbar på brännan så hoppas att jag blir brun i år med:P

Pöss